הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חזה גדול ותחת גדול - לחיצה כבדה יותר ?

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
מחשבה שעלתי לראשי בימים האחרונים
אני יודע שאנשים מרמים בליחצת החזה על ידי הגדלת התחת עם כרית כך שיוכלו לקצר את טווח התנועה על ידי קשת גדולה יותר, בנוסף כל מתאמן שואף לחזה גדול יותר כדי שהמוט יצטרך לרדת פחות נמוך. חלקם אף נוקטים בקיצוניות ומשמינים מאוד כדי שהחזה יגדל יותר.
נניח אדם (גבר/אישה) רוצים ללחוץ כמה שיותר, האם הם יוכלו להגיע למטרתם על ידי הגדלת הישבן (בין אם באמצעות ניתוח סטייל ניקי מינאג' או באמצעות עבודה על הגלוטוס) והגדלת החזה (באותם דרכים שצוינו קודם) יוכלו להשיג לחיצה חזקה יותר ?
נשים עם חזה גדול יותר ילחצו יותר מאלו עם חזה קטן יותר ?

אתה חושב שאם היה להם קשת גדולה יותר הלחיצות היו עוד יותר חזקות ?
מה הסיבה שהם לא מקשיתים עוד יותר ?

הקשתה גדולה מידי פשוט לא נוחה ו יכולה ליצור אי נעימות, אי נעימות= ירידה בריכוז= לחיצה פחות טובה.

חזה גדול לנשים לא משפיע על הלחיצה. אני מאמן משהיא עם חזה ענק, ואני מלמד אוצה גם ללחוץ מילימטר מאחורי החזה שלה, כי שם המומנט הכי קטן. אם אקח את המוט לחזה הטווח תנועה יתקצר בצורה מאוד לא משמעותיצ, וגם הם די נמחצים אז זה לא באמת משפיע ><

• פותח/ת השרשור
חזה גדול לנשים לא משפיע על הלחיצה. אני מאמן משהיא עם חזה ענק, ואני מלמד אוצה גם ללחוץ מילימטר מאחורי החזה שלה, כי שם המומנט הכי קטן. אם אקח את המוט לחזה הטווח תנועה יתקצר בצורה מאוד לא משמעותיצ, וגם הם די נמחצים אז זה לא באמת משפיע ><
@incin
חוב לראק ?

הPR בדדליפט דפק לך את המוח ?
בכל אופן מוניטין ! חחח

עריכה, אי אפשר להעניק לך מוניטין :/ אני צריך לחלק ל3 אנשים קודם.

ראינו 🍦

• פותח/ת השרשור
igxnf.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית