הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחר לחיצה במוט

Synergia

משתמש פעיל
547
92
נק' מוניטין:
201
547
92
אני נורא סקרן לדעת -
האם לחיצה במוט בישיבה נוכל להרים יותר מבעמידה או להפך?

כן.
איך את קובע? מחקר? ניסיון אישי? גם וגם?

דווקא בישיבה אפשר להרים יותר
זה פשוט מאוד..
בישיבה הכתפיים יותר מבודדות
בעמידה אתה על הדרך נעזר בעוד שרירים אז פוטנציאלית אתה יכול להעמיס יותר
במשקלי נוצה אולי לא תרגילו הבדל
מעל 70 קילו כבר יותר משמעותי

זה פשוט מאוד..
בישיבה הכתפיים יותר מבודדות
בעמידה אתה על הדרך נעזר בעוד שרירים אז פוטנציאלית אתה יכול להעמיס יותר
במשקלי נוצה אולי לא תרגילו הבדל
מעל 70 קילו כבר יותר משמעותי
אוקיי, מצטער להגיד אבל אני מנחש ש70 קילו אין לך על המוט בOHP ואני גם מנחש שלא ניסית בחיים ללחוץ בישיבה.
בגדול זה קשור ליציבה שלך בישיבה, זה נכון שאתה מערב יותר שרירים בעמידה - זה לא רלוונטי בכלל.

אוקיי, מצטער להגיד אבל אני מנחש ש70 קילו אין לך על המוט בOHP ואני גם מנחש שלא ניסית בחיים ללחוץ בישיבה.
בגדול זה קשור ליציבה שלך בישיבה, זה נכון שאתה מערב יותר שרירים בעמידה - זה לא רלוונטי בכלל.
אני מניח שאדוני לא פיזיולוג, ולא אמן חושים כי טעית בהכל בערך..
70 לחמישיות היה לי לפני כמה בלוקים . את הלחיצות שלי אני עושה כמעט תמיד רק בישיבה

70 פרס זה בנצ'מארק לידע? הייתי אומר ש70 פרס זה אפילו לא חזק במיוחד, אז איזושהי אינדיקציה לידע? Cmonnnn.

ברוב המקרים בעמידה נלחץ יותר, במיוחד אם יש היפדרייב והישענות לאחור שתערב יותר את החזה.
רוב האנשים ש*אני* מכיר שלוחצים בישיבה מורידים את המוט לאיזור הסנטר בהשוואה לעד לעצם הבריח בפרס בעמידה שזה משמעותי.

70 פרס זה בנצ'מארק לידע? הייתי אומר ש70 פרס זה אפילו לא חזק במיוחד, אז איזושהי אינדיקציה לידע? Cmonnnn.

ברוב המקרים בעמידה נלחץ יותר, במיוחד אם יש היפדרייב והישענות לאחור שתערב יותר את החזה.
רוב האנשים ש*אני* מכיר שלוחצים בישיבה מורידים את המוט לאיזור הסנטר בהשוואה לעד לעצם הבריח בפרס בעמידה שזה משמעותי.
יפה אמרת

70 לחמישיות היה לי לפני כמה בלוקים . את הלחיצות שלי אני עושה כמעט תמיד רק בישיבה
בעמידה יש אלמנט של יציבה הרבה יותר מישיבה וזה מקשה הרבה יותר, זה נכון שבעמידה אתה גם בהכרח תערב יותר שרירים אבל זה ניכר שזה לא אותו קושי.
אני מדבר בגדול מניסיון אישי כי ניסיתי תקופה ללחוץ בשני המצבים, אני מניח שיש גם עניין של ספיציפיות- אם תנסה לעבור עכשיו לעמידה כנראה שעדיין יהיה לך קל יותר בישיבה ולהפך. בכל מקרה אני מלחתחילה לא הרחבתי כי בגדול זה מניסיון אישי שלי, יכול מאוד להיות שאני טועה.

זה מספר שהוא רשם אותו, וסתם הרגשתי קצת זלזול מהתגובה שלו אז תהיתי אם הוא בכלל מגיע ל70, זה כן מספר שנחשב סביר.
חוץ מזה שמשקל על המוט זה בחיים לא בנצ'מארק לידע.

נערך לאחרונה:
*לא לחצתי מעולם בארבל בישיבה*

אבל נראה לי שמבחינה טכנית בישיבה בהכרח המסלול מוט ישתנה בגלל שהראש מפריע, לעומת בעמידה שהראש עולה והאגן לוקח אותו עוד יותר אחורה. לא רואה איך בישיבה אפשר ליצור מסלול מוט יעיל עם טווח תנועה מלא.

בנוסף אם אתה משתמש בהיפ דרייב זה עוד יתרון של העמידה.

נראה לי גם שבישיבה אתה הרבה יותר מוגבל בתנועות קטנות של הטורסו קדימה ואחורה, ככה שסטיות מהמסלול מוט יעלו בישיבה יותר ביוקר מבעמידה.

שוב מדגיש ש*לא לחצתי מעולם בארבל בישיבה*

אני יודע שאדוני לא רק שלא פיזיולג גם מדבר שטויות
תנסה אימון אחד לתת את מה שאתה עושה בישיבה בעמידה אני שולק ביצה אם אתה מצליח

נ.ב
אני די בטוח שלא פעם ראשונה שאתה כותב שטויות פעם הבאה באן!
סבבה שבנצ' בעמידה יותר קל מפרס בישיבה אבל זה לא השאלה

לנושא:
בישיבה הרבה יותר קל ובהרבה מהרבה סיבות והבחור פה שכותב שלא זה כי הוא עושה בישיבה אז נחמד לו לחשוב שבעמידה הוא היה עושה יותר

רוצה לפרט לנו?
אולי נלמד ממך משהו סוף סוף
רק כי ביקשת כל כך יפה

1. הרבה יותר יציב
2. אתה על ספה אתה נשען על הכיסא אם למדת פיזיקה בבית ספר תוכל לצייר את מערכת הכוחות הפועלים ותראה שחלק מהמשקל שעל המוט עובר כביכול לספה

1. הרבה יותר יציב
יותר יציב, חד משמעית. זאת יכולה להיות סיבה הגיונית שבישיבה יהיה קל יותר, אבל מנגד בעמידה אפשר לתת הרבה דרייב עם האגן. לא יודע מה יותר יעיל מבחינת מקסימום משקל.
. אתה על ספה אתה נשען על הכיסא אם למדת פיזיקה בבית ספר תוכל לצייר את מערכת הכוחות הפועלים ותראה שחלק מהמשקל שעל המוט עובר כביכול לספה
וכמה אתה חושב שזה משמעותי? כי אין לנו באמת דרך לקמט את זה וזה נראה לי זניח מאוד.

יותר יציב, חד משמעית. זאת יכולה להיות סיבה הגיונית שבישיבה יהיה קל יותר, אבל מנגד בעמידה אפשר לתת הרבה דרייב עם האגן. לא יודע מה יותר יעיל מבחינת מקסימום משקל.

וכמה אתה חושב שזה משמעותי? כי אין לנו באמת דרך לקמט את זה וזה נראה לי זניח מאוד.
אני לא עושה דרייב עם האגן נראה בדיחה כל השטויות האלו ואם אתה עושה את זה אז זה ישפיע מאוד

וזה מאוד משפיע ויש אפשרות לקמט את זה סתכל על הזווית של הגב שלך גם אם אתה נשען ב15 מעלות זה מוריד לך בערך 5% (לא מעט) אם נאי לא טועה זה פשוט להכפיל בקוס הזווית שאתה נשען (זה 5% משל שיורד לך מהכתפיים) תחשוב על RM1 שלך פחות 5 קילו

אני לא עושה דרייב עם האגן נראה בדיחה כל השטויות האלו ואם אתה עושה את זה אז זה ישפיע מאוד

וזה מאוד משפיע ויש אפשרות לקמט את זה סתכל על הזווית של הגב שלך גם אם אתה נשען ב15 מעלות זה מוריד לך בערך 5% (לא מעט) אם נאי לא טועה זה פשוט להכפיל בקוס הזווית שאתה נשען (זה 5% משל שיורד לך מהכתפיים) תחשוב על RM1 שלך פחות 5 קילו
אתה אחושילינג עושה דרייב מהאגן + לימבו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית