- פותח/ת השרשור
humble gainz = best gainzכל כך צנוע 👏
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
humble gainz = best gainzכל כך צנוע 👏
מביא אוכל מהבית ליום הראשון
בבקרים לוקח בחדר אוכל הרבה ביצים, גבינה צהובה ( אלה דברים שיש כמעט בכל מזנון). אם יש עוד דברים- הרווחת
בדרך כלל מכינים סנדוויצ'ים למהלך היום- שם זו הפינה המסוכנת (מאוד) ומומלץ להזהר... בדרך כלל מביאים נקניקים ופסטרמות שחלקם איך נאמר.... לא הכי איכותיים. עדיף להביא 4 פחיות טונה מהבית ולא לאכול את הנקנינקים האלה.
כמובן שאם בארוחת ערב יש בשר אתה יכול לסגור בכיף 100 גרם חלבון
אתם אמורים להביא אוכל לכל הטיול ? לא רק בוקר וצהריים ?אין אכסניות, טיול נודד במדבר, אנחנו מביאים את כל האוכל..
קופסאות טונה יהיו הבסיס. אין מה לעשות זה הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו שמכיל חלבון והאיכות שלו לא יורדת אפילו קצת בטיול כזה.... ליום הראשון תביא ארוחת צהריים יפה עם בשר, סנדוויצ'ים עם גבינות\ נקניקים וכו'.אין אכסניות, טיול נודד במדבר, אנחנו מביאים את כל האוכל..
אפשר גם להתחזק ככה על הדרך.נרשמים לתיכון דתי,וככה אין טיול
@the Raccoon ,עדיין מחכה לטיול שהרב מנחם הבטיח
קשה באימונים, קל בשמחת תורה. (יש מם של זה אולי @talp מכיר)אפשר גם להתחזק ככה על הדרך.
כי religion gainz זה הגיינים הכי טובים.
חחחחחחחחחחחחחלא יכול לתת לך מוניטין. שלח לי הודעה בערב אחרי שאתן ל3 משתמשים אחרים.😁
חחחחחח הרגת אותי.חחחחחחחחחחחחח
יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועדאפשר גם להתחזק ככה על הדרך.
כי religion gainz זה הגיינים הכי טובים.
האמת זכור לי שבי"א היה טיול רק שלא הרשו לי לצאת אליו מסיבות מובנותנרשמים לתיכון דתי,וככה אין טיול
הבנתי.האמת זכור לי שבי"א היה טיול רק שלא הרשו לי לצאת אליו מסיבות מובנות