הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך אתם מסתדרים מבחינת תזונה בטיולים שנתיים

מביא אוכל מהבית ליום הראשון

בבקרים לוקח בחדר אוכל הרבה ביצים, גבינה צהובה ( אלה דברים שיש כמעט בכל מזנון). אם יש עוד דברים- הרווחת

בדרך כלל מכינים סנדוויצ'ים למהלך היום- שם זו הפינה המסוכנת (מאוד) ומומלץ להזהר... בדרך כלל מביאים נקניקים ופסטרמות שחלקם איך נאמר.... לא הכי איכותיים. עדיף להביא 4 פחיות טונה מהבית ולא לאכול את הנקנינקים האלה.

כמובן שאם בארוחת ערב יש בשר אתה יכול לסגור בכיף 100 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור
מביא אוכל מהבית ליום הראשון

בבקרים לוקח בחדר אוכל הרבה ביצים, גבינה צהובה ( אלה דברים שיש כמעט בכל מזנון). אם יש עוד דברים- הרווחת

בדרך כלל מכינים סנדוויצ'ים למהלך היום- שם זו הפינה המסוכנת (מאוד) ומומלץ להזהר... בדרך כלל מביאים נקניקים ופסטרמות שחלקם איך נאמר.... לא הכי איכותיים. עדיף להביא 4 פחיות טונה מהבית ולא לאכול את הנקנינקים האלה.

כמובן שאם בארוחת ערב יש בשר אתה יכול לסגור בכיף 100 גרם חלבון

אין אכסניות, טיול נודד במדבר, אנחנו מביאים את כל האוכל..

אין אכסניות, טיול נודד במדבר, אנחנו מביאים את כל האוכל..
קופסאות טונה יהיו הבסיס. אין מה לעשות זה הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו שמכיל חלבון והאיכות שלו לא יורדת אפילו קצת בטיול כזה.... ליום הראשון תביא ארוחת צהריים יפה עם בשר, סנדוויצ'ים עם גבינות\ נקניקים וכו'.
לגבי הימים האחרים סורי אין לי מה להציע חוץ מטונה חחח

קשה באימונים, קל בשמחת תורה. (יש מם של זה אולי @talp מכיר)
@talp חולל אותו עחי!
FB_IMG_1425644119449.jpg

וודקה בחדר אחי זה הדבר עזובתך מחזה של עוף ותתעסק בחזה של פרגית

הטיול שנתי שלנו יוצא על התחרות ואני הולך לתחרות.

גם הטיול שלנו הוא במאהלים, ככה שבטח התזונה שם לא תיהיה משהו זה מה שחסר לי לרדת איזה 3 קילו ביומיים 😵

תגידו, השתגעתם?
סך הכל תרדו קצת במשקלי עבודה וגוף.
זה טיול שנתי, אתם ילדים- תבלו ותהנו.

אני בעקרון לא הייתי משתגע אבל אם זה יותר מיומיים-שלוש הייתי מביא פשוט טונות ולחם בתיק ואוכל מתי שאפשר (לא בתור סנדוויץ).
אם יש לך חטיפי חלבון אז בכלל תביא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית