הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף שבוע שני, שאלה על פרגניל ועל הזרקה לא טובה

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
היום נתתי את הזריקה הרביעית וסה"כ סיימתי שבוע שני של סייקל ראשון
ואני צריך להתחיל את השימוש בפרגניל

אז השאלה שלי היא כזו: אם אני נותן זריקה של 250 יחב"ל ביום של הזרקת הטסט (לא באותו אתר הזרקה כמובן) זה בסדר או שעדיף לי לפצל את זה לימים אחרים נגיד הטסט ראשון וחמישי והפרגניל שני ושישי?

אני מנסה להיות כמה שיותר מדוייק ולתת את הזריקות בהפרשים שווים אז חשבתי לתת אותם באותו יום

עריכה:
ועוד שאלה חשובה על פדיחה שקרתה לי היום בהזרקה
נתתי זריקה לישבן שמאל עם יד שמאל (החלשה שלי) בקיצור הסתבכתי רצח ולקח לי איזה דקה עד שהזרקתי כמעט את כל החומר ועוד באמצע ההזרקה הרגשתי את השריר שלי קופץ כי כנראה הפעלתי אותו והיו מלא תזוזות במהלך ההזרקה ויצא מלא דם מאזור ההזרקה כשהוצאתי את המזרק
נשאר מעט חומר במזרק (רבע מזרק בערך) החלפתי מחט ונתתי הזרקה בצורה חלקה בישבן ימין עם כל מה שנשאר
השאלה כמה חמור מה שקרה פה ואיך זה יכול לפגוע במהלך הסייקל? יש מצב שהחומר לא נספג והחומר הלך על פארש? עם הכאבים שאני הולך לסבול ביומיים הקרובים כנראה שכבר השלמתי

נערך לאחרונה:
זה לא משנה עם אתה מזריק פרגניל וטסט באותו היום, רק שלא יהיה באותו מקום.
בנוגע לשאלה השנייה החומר היחידי שלא נספג לך זה מה שייצא לך עם הדם אחרי שהוצאת את המזרק

היום נתתי את הזריקה הרביעית וסה"כ סיימתי שבוע שני של סייקל ראשון
ואני צריך להתחיל את השימוש בפרגניל

אז השאלה שלי היא כזו: אם אני נותן זריקה של 250 יחב"ל ביום של הזרקת הטסט (לא באותו אתר הזרקה כמובן) זה בסדר או שעדיף לי לפצל את זה לימים אחרים נגיד הטסט ראשון וחמישי והפרגניל שני ושישי?

אני מנסה להיות כמה שיותר מדוייק ולתת את הזריקות בהפרשים שווים אז חשבתי לתת אותם באותו יום

עריכה:
ועוד שאלה חשובה על פדיחה שקרתה לי היום בהזרקה
נתתי זריקה לישבן שמאל עם יד שמאל (החלשה שלי) בקיצור הסתבכתי רצח ולקח לי איזה דקה עד שהזרקתי כמעט את כל החומר ועוד באמצע ההזרקה הרגשתי את השריר שלי קופץ כי כנראה הפעלתי אותו והיו מלא תזוזות במהלך ההזרקה ויצא מלא דם מאזור ההזרקה כשהוצאתי את המזרק
נשאר מעט חומר במזרק (רבע מזרק בערך) החלפתי מחט ונתתי הזרקה בצורה חלקה בישבן ימין עם כל מה שנשאר
השאלה כמה חמור מה שקרה פה ואיך זה יכול לפגוע במהלך הסייקל? יש מצב שהחומר לא נספג והחומר הלך על פארש? עם הכאבים שאני הולך לסבול ביומיים הקרובים כנראה שכבר השלמתי
כל התשובות שקיבלת מ- @FEMENEN מדוייקות. רק אוסיף שאין סיבה שתסבול. נגעת בעצבוב ולכן הקפיצה (נגיע שאינך מורגל בה). הסבל כלל לא קשור בזה או בשפריץ הדם.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה עם אתה מזריק פרגניל וטסט באותו היום, רק שלא יהיה באותו מקום.
בנוגע לשאלה השנייה החומר היחידי שלא נספג לך זה מה שייצא לך עם הדם אחרי שהוצאת את המזרק
כל התשובות שקיבלת מ- @FEMENEN מדוייקות. רק אוסיף שאין סיבה שתסבול. נגעת בעצבוב ולכן הקפיצה (נגיע שאינך מורגל בה). הסבל כלל לא קשור בזה או בשפריץ הדם.
אני פשוט הזרקתי ביום ראשון לצד ימין ששם זה הלך חלק ובלי טיפת דם אחרי ההוצאה של המחט
אבל אפשר להזריק רק לצד ימין לאורך כל הסייקל? הבנתי שצריך לתת לאתר הזרקה מנוחה ולהזריק באתר אחר אבל השאלה של כמה ימים..
אם זה לא אפשרי אז אני אזריק בירך

קשה מאוד לפשל בהזרקה של פרגניל
גם תת עורי, גם im, מכיוון שמדובר בבסיס מים גם חדירה לכלע דם זה לא נוראי

כמו כן, פרגניל הוא חומר מאוד סלחני, אפשר להשלים מינונים, לדחות וכו
יניב הרחיב על זה פעם

אני לא מאמין שיש סיבה לדאגה

• פותח/ת השרשור
קשה מאוד לפשל בהזרקה של פרגניל
גם תת עורי, גם im, מכיוון שמדובר בבסיס מים גם חדירה לכלע דם זה לא נוראי

כמו כן, פרגניל הוא חומר מאוד סלחני, אפשר להשלים מינונים, לדחות וכו
יניב הרחיב על זה פעם

אני לא מאמין שיש סיבה לדאגה
פשלתי בטסט אחי לא בפרגניל..
עכשיו נתתי 500 יחבל בבטן לא הרגשתי כלום אבל חירפן אותי הקטע של השאיבה של המים הבקטריוסטטים.. אני שואב והמים חוזרים לי בחזרה לויאל בגלל הבועות אוויר
לא נורא בסייקל ראשון מותר להיות חציל חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית