הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע תוכנית GVT

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
האם יש כאן מישהו שעשה את התוכנית הזאת ללא סטרואידים ושאר החבר'ה וראה תוצאות?

קראתי פעם על זה פוסט פה שמישהו פירסם שהוא עשה יעלה בערך 3-3.5 קילו שריר

לא יכול לתת דעה רצינית כי ניסיתי את האימון רק פעם אחת בשביל ההרגשה, אבל בהחלט היה כיף והרגיש כמו אימון יעיל מבחינת היפרטרופיה.

לנושא:
עליתי באיזור ה5 קילו, אכלתי בפלוס קלורי גבוה ועליתי שומן בהתאם.
ליום רגליים זה הרוב בראש וצריך להאמין בעצמך שתצליח לעשות את זה, זה לא גימיק זה רציני. זה מנטלי ממש, אני זוכר שהייתי זוחל מתחת לראק, סופג את הרצפה בזיעה, רגליים מפוצצות בדם והסתכלתי על הטיימר לראות שלא עבר 45 שניות. זה היו השניות הכי קצרות שהיו לי.

יתרונות:
גדלתי הרבה
הסיבולתיות שלי השתפרה פלאים ובמעבר לSS המנוחות היו יותר קצרות מהרגיל גם במשקלים כבדים וPRים

חסרונות:
נחלשתי ממש למעט בנץ
זה סבל

עוד משהו: כדאי לקחת איתך טיימר ומחברת לרשום כמה סטים עשית כי כבר בסט 6+ זה מבלבל ממש וקשה לזכור, במיוחד בסופר סטים האלה

נערך לאחרונה:
לנושא:
עליתי באיזור ה5 קילו, אכלתי בפלוס קלורי גבוה ועליתי שומן בהתאם.
ליום רגליים זה הרוב בראש וצריך להאמין בעצמך שתצליח לעשות את זה, זה לא גימיק זה רציני. זה מנטלי ממש, אני זוכר שהייתי זוחל מתחת לראק, סופג את הרצפה בזיעה, רגליים מפוצצות בדם והסתכלתי על הטיימר לראות שלא עבר 45 שניות. זה היו השניות הכי קצרות שהיו לי.

יתרונות:
גדלתי הרבה
הסיבולתיות שלי השתפרה פלאים ובמעבר לSS המנוחות היו יותר קצרות מהרגיל גם במשקלים כבדים וPRים

חסרונות:
נחלשתי ממש למעט בנץ
זה סבל

עוד משהו: כדאי לקחת איתך טיימר ומחברת לרשום כמה סטים עשית כי כבר בסט 6+ זה מבלבל ממש וקשה לזכור, במיוחד בסופר סטים האלה

היי קראתי שניתן לעשות את האימון 3 פעמים או 5 פעמים בשבוע.
כמה פעמים אתה עשית? למשך כמה זמן?
וכמה זמן בערך לקח לך אימון?

כמה זמן אחרי התכנית בדקת משקלים? אולי אם לא עבר מספיק זמן מהסיום אז היית תשוש מהנפח הגבוה אז היית חלש יותר?
יומיים מנוחה ואז בדקתי משקלים
היי קראתי שניתן לעשות את האימון 3 פעמים או 5 פעמים בשבוע.
כמה פעמים אתה עשית? למשך כמה זמן?
וכמה זמן בערך לקח לך אימון?
זה יה לפני הרבה זמן אבל עשיתי 3 אימונים, חזה גב, רגליים, כתפיים ידיים לא זוכר ימי מנוחה וכו,
היה 10סטים 45 שניות מנוחה, נגיד כל סט לקח 20 שניות, כל זה כפול 2 בגלל שזה 10 סטים לכל שריר באותו יום, פלוס 6 סטים של התרגילים הנוספים זה יוצא :
26*45 + 26*20 = 1690
1690/60 = 28.166דקות
כמובן שהיו פעמים שלקחתי את החזרות השליליות יותר זמן בשביל להגדיל את הנפח וגם להגיע ולחזור, חימום וכ'ו
יכול להגיע לאיזור ה45דקות - שעה

זה יה לפני הרבה זמן אבל עשיתי 3 אימונים, חזה גב, רגליים, כתפיים ידיים לא זוכר ימי מנוחה וכו,
היה 10סטים 45 שניות מנוחה, נגיד כל סט לקח 20 שניות, כל זה כפול 2 בגלל שזה 10 סטים לכל שריר באותו יום, פלוס 6 סטים של התרגילים הנוספים זה יוצא :
26*45 + 26*20 = 1690
1690/60 = 28.166דקות
כמובן שהיו פעמים שלקחתי את החזרות השליליות יותר זמן בשביל להגדיל את הנפח וגם להגיע ולחזור, חימום וכ'ו

תודה רבה עזרת לי מאוד

לדעתי מוקדם מדי לבדוק משקלים אחרי יומיים אחרי נפח כזה. זה כמו למשל אחרי סבב נפח של קורטה אם תבדוק משקלים יומיים אחרי סיום הנפח אתה תהיה חלש

לדעתי מוקדם מדי לבדוק משקלים אחרי יומיים אחרי נפח כזה. זה כמו למשל אחרי סבב נפח של קורטה אם תבדוק משקלים יומיים אחרי סיום הנפח אתה תהיה חלש
בסדר הייתי טמבל אז... אבל ישר אחרי זה התחלתי סס ועליתי די מהר..
גם עשאני חושב על זה, זה לא יותר מידי נפח.
לתוכנית ABC בדכ יש 16 סטים לשריר ובזאת יש 13, אני חושב אבל שהיא כל כך מוכיחה את עצמה כי היא עובדת ספציפית על אותה תנועה ואין יותר מידי גיוונים

עשיתי אכלתי המון גדלתי בעיקר בקואדס-אבל בעצת אדם שאני נוהג להקשיב לו-הורדתי חלק מהדדליפט-כי נורא קשה לשמור על טכניקה בטווח כזה של סטים ואז פריצת דיסק לא כזו רחוקה-אבל תוכניתאש באמת

26*45 + 26*20 = 1690
1690/60 = 28.166דקות

אם אני לא טועה, אפשר לעשות את הGVT גם כמחזור של 5 ימים ואז יש לך בערך 5 אימונים מתחלפים בשבוע, מה שיכול לתת לך 26 סטים לשריר (שבוע אחד 13, שבוע אחר 26)

עכשיו אני רואה שציטטתי את ההודעה הלא נכונה.. חח
התכוונתי לצטט את ההודעה שדיברת על כמות בסטים לשריר..

נערך לאחרונה:
לא הבנתי, תרשום כתבנית (ABCDEXA...(

ציטטתי את ההודעה הלא נכונה חח

רציתי להגיב לך על זה שאמרת שבABC יש 16 סטים לשריר (אגב, התכוונת באימון או שבועיים?) ורציתי להגיד לך שיש אנשים שעושים את הGVT במחזוריות של 5 ימים ככה שיש שבועות ששריר מקבל 26 סטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית