נק' מוניטין:
1,215
- 1,451
- 646
האם יש כאן מישהו שעשה את התוכנית הזאת ללא סטרואידים ושאר החבר'ה וראה תוצאות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח שהוא היה רוצה לשמוע פירוט של כמה עלית ואיך היה קצב ההסתגלות וההתקדמות בתוכנית.
היה בסדר תודה ששאלתאני מניח שהוא היה רוצה לשמוע איך היה
😡היה בסדר תודה ששאלת
לנושא:
עליתי באיזור ה5 קילו, אכלתי בפלוס קלורי גבוה ועליתי שומן בהתאם.
ליום רגליים זה הרוב בראש וצריך להאמין בעצמך שתצליח לעשות את זה, זה לא גימיק זה רציני. זה מנטלי ממש, אני זוכר שהייתי זוחל מתחת לראק, סופג את הרצפה בזיעה, רגליים מפוצצות בדם והסתכלתי על הטיימר לראות שלא עבר 45 שניות. זה היו השניות הכי קצרות שהיו לי.
יתרונות:
גדלתי הרבה
הסיבולתיות שלי השתפרה פלאים ובמעבר לSS המנוחות היו יותר קצרות מהרגיל גם במשקלים כבדים וPRים
חסרונות:
נחלשתי ממש למעט בנץ
זה סבל
עוד משהו: כדאי לקחת איתך טיימר ומחברת לרשום כמה סטים עשית כי כבר בסט 6+ זה מבלבל ממש וקשה לזכור, במיוחד בסופר סטים האלה
כמה זמן אחרי התכנית בדקת משקלים? אולי אם לא עבר מספיק זמן מהסיום אז היית תשוש מהנפח הגבוה אז היית חלש יותר?נחלשתי ממש למעט בנץ
יומיים מנוחה ואז בדקתי משקליםכמה זמן אחרי התכנית בדקת משקלים? אולי אם לא עבר מספיק זמן מהסיום אז היית תשוש מהנפח הגבוה אז היית חלש יותר?
זה יה לפני הרבה זמן אבל עשיתי 3 אימונים, חזה גב, רגליים, כתפיים ידיים לא זוכר ימי מנוחה וכו,היי קראתי שניתן לעשות את האימון 3 פעמים או 5 פעמים בשבוע.
כמה פעמים אתה עשית? למשך כמה זמן?
וכמה זמן בערך לקח לך אימון?
יומיים מנוחה ואז בדקתי משקלים
זה יה לפני הרבה זמן אבל עשיתי 3 אימונים, חזה גב, רגליים, כתפיים ידיים לא זוכר ימי מנוחה וכו,
היה 10סטים 45 שניות מנוחה, נגיד כל סט לקח 20 שניות, כל זה כפול 2 בגלל שזה 10 סטים לכל שריר באותו יום, פלוס 6 סטים של התרגילים הנוספים זה יוצא :
26*45 + 26*20 = 1690
1690/60 = 28.166דקות
כמובן שהיו פעמים שלקחתי את החזרות השליליות יותר זמן בשביל להגדיל את הנפח וגם להגיע ולחזור, חימום וכ'ו
יכול להגיע לאיזור ה45דקות - שעה
יש לך הכל רשום במאמר ש @WhiteOwl עשה, הוא עזר לי מאוד לבנות את התוכנית והוא יוכל לייעץ לך יותר ממניתודה רבה עזרת לי מאוד
לדעתי מוקדם מדי לבדוק משקלים אחרי יומיים אחרי נפח כזה. זה כמו למשל אחרי סבב נפח של קורטה אם תבדוק משקלים יומיים אחרי סיום הנפח אתה תהיה חלשיומיים מנוחה ואז בדקתי משקלים
בסדר הייתי טמבל אז... אבל ישר אחרי זה התחלתי סס ועליתי די מהר..לדעתי מוקדם מדי לבדוק משקלים אחרי יומיים אחרי נפח כזה. זה כמו למשל אחרי סבב נפח של קורטה אם תבדוק משקלים יומיים אחרי סיום הנפח אתה תהיה חלש
יומיים מנוחה ואז בדקתי משקלים
זה יה לפני הרבה זמן אבל עשיתי 3 אימונים, חזה גב, רגליים, כתפיים ידיים לא זוכר ימי מנוחה וכו,
היה 10סטים 45 שניות מנוחה, נגיד כל סט לקח 20 שניות, כל זה כפול 2 בגלל שזה 10 סטים לכל שריר באותו יום, פלוס 6 סטים של התרגילים הנוספים זה יוצא :
26*45 + 26*20 = 1690
1690/60 = 28.166דקות
כמובן שהיו פעמים שלקחתי את החזרות השליליות יותר זמן בשביל להגדיל את הנפח וגם להגיע ולחזור, חימום וכ'ו
יכול להגיע לאיזור ה45דקות - שעה
לא הבנתי, תרשום כתבנית (ABCDEXA...(אם אני לא טועה, אפשר לעשות את הGVT גם כמחזור של 5 ימים ואז יש לך בערך 5 אימונים מתחלפים בשבוע, מה שיכול לתת לך 26 סטים לשריר (שבוע אחד 13, שבוע אחר 26)
לא הבנתי, תרשום כתבנית (ABCDEXA...(