הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קריאטין

לפני 4 שנים אני זוכר שהייתה לי שריטה בראש שכשאני לוקח קריאטין אני מצליח ללחוץ 70 ק"ג ל 6 חזרות.
ותמיד אחרי שסיימתי לקחת קריאטין ו-"ניקיתי" את הגוף, ירדתי ל 60-65 בלחץ. משום מה זה באמת הגביל אותי.

לך תדע אם פסיכולוגי או לא.

ובלי קשר שהייתי ליצן שלא ידע להתאמן.

• אהבתי
Reactions: LDK
הייתי ליצן שלא ידע להתאמן.
2850475184_6bb34fd336.jpg

לפני 4 שנים אני זוכר שהייתה לי שריטה בראש שכשאני לוקח קריאטין אני מצליח ללחוץ 70 ק"ג ל 6 חזרות.
ותמיד אחרי שסיימתי לקחת קריאטין ו-"ניקיתי" את הגוף, ירדתי ל 60-65 בלחץ. משום מה זה באמת הגביל אותי.

קודם כל רוב הסיכויים שזה פסיכולוגי. הבדל הגיוני יהיה שבלי הקריאטין היית לוחץ 70 ק"ג ל4 חזרות. כמה לחצת לפני שהתחלת לקחת?

פסיכולוגי, אני גם כן הייתי רגיל ללחוץ עם חגורה, הורדתי את החגורה ולחצתי פחות. אחרי שהבנתי שזה באמת עוזר בכלום חזרתי למשקלים שלי כמו תותח

אלא אם כן לא התחזקת בכלל בתקופה שבה כן לקחת קריאטין, זה לא נשמע הגיוני.
כמו שתגובה מתחתיך רשם אחרי כמה שבועות הכוח חזר. הגוף היה טיפה יותר חלש מהתקופה בה לקחתי את הקריאטין (הגיוני לגמרי ומתקבל על דעת כולם) אבל הרבה יותר חזק מהתקופה לפני התחלת הצריכה פשוט הייתה את התקופה המוזרה שהגוף כאילו קיבל "הלם" והיה חלוש.

כמו שתגובה מתחתיך רשם אחרי כמה שבועות הכוח חזר. הגוף היה טיפה יותר חלש מהתקופה בה לקחתי את הקריאטין (הגיוני לגמרי ומתקבל על דעת כולם) אבל הרבה יותר חזק מהתקופה לפני התחלת הצריכה פשוט הייתה את התקופה המוזרה שהגוף כאילו קיבל "הלם" והיה חלוש.
🙁

לא הבנת.. הגוף היה יותר חלש מהמצב שהיה לפני התחלת הצריכה של הקריאטין. באופן אובייקטיבי- בדקתי את היכולת של הגוף ובכל דבר שעשיתי הרגשתי חולשה מטורפת והשוואתי למצב שלי לפני שהתחלתי לקחת קריאטין. לעומת התקופה שלקחתי את הקריאטין אין בכלל מה להשוות, הבדל שמיים וארץ.

תסביר קצת יותר טוב בבקשה כי יש פה סתירה.

@Majin Buu
@LDK
עברית שפה קשה:wallbash:. בואו נתרגם ביחד.

"הגוף היה טיפה יותר חלש מהתקופה בה לקחתי את הקריאטין" - התחלתי לקחת קריאטין. לאחר שהפסקתי, הגוף היה טיפה יותר חלש מאשר בתקופה בה כן לקחתי קריאטין.

"הגוף היה יותר חלש מהמצב שהיה לפני התחלת הצריכה של הקריאטין" - התחלתי לקחת קריאטין. לאחר שהפסקתי, הגוף היה יותר חלש מהמצב שבו הייתי לפני שהתחלתי לקחת קריאטין.

@Majin Buu
@LDK
עברית שפה קשה:wallbash:. בואו נתרגם ביחד.

"הגוף היה טיפה יותר חלש מהתקופה בה לקחתי את הקריאטין" - התחלתי לקחת קריאטין. לאחר שהפסקתי, הגוף היה טיפה יותר חלש מאשר בתקופה בה כן לקחתי קריאטין.

"הגוף היה יותר חלש מהמצב שהיה לפני התחלת הצריכה של הקריאטין" - התחלתי לקחת קריאטין. לאחר שהפסקתי, הגוף היה יותר חלש מהמצב שבו הייתי לפני שהתחלתי לקחת קריאטין.
לא הבנתי מה אתה מראה פה המשפט השני שציטטת זה היה בתגובה למשהו ש
yujinius רשם זה חצי ממשפט אחר בכלל ועדיין לא הבנתי איפה הסתירה

לא משנה, התייאשתי. אני אציג 2 מצבים ותגיד לי מה נכון לגביך:

1) הרמת 60 קילו בבנץ' ואז התחלת לקחת קריאטין. הגעת ל70 קילו בבנץ ואז הפסקת לקחת קריאטין. אחרי שהפסקת לקחת קריאטין הצלחת ללחוץ רק 65 קילו.
2) הרמת 60 קילו בבנץ' ואז התחלת לקחת קריאטין. הגעת ל70 קילו בבנץ' ואז הפסקת לקחת קריאטין. אחרי שהפסקת לקחת קריאטין הצלחת ללחוץ רק 58 קילו.

לא משנה, התייאשתי. אני אציג 2 מצבים ותגיד לי מה נכון לגביך:

1) הרמת 60 קילו בבנץ' ואז התחלת לקחת קריאטין. הגעת ל70 קילו בבנץ ואז הפסקת לקחת קריאטין. אחרי שהפסקת לקחת קריאטין הצלחת ללחוץ רק 65 קילו.
2) הרמת 60 קילו בבנץ' ואז התחלת לקחת קריאטין. הגעת ל70 קילו בבנץ' ואז הפסקת לקחת קריאטין. אחרי שהפסקת לקחת קריאטין הצלחת ללחוץ רק 58 קילו.

הדוגמא שלך לא טובה כי יש 4 חלקים אולי זה מה שבלבל אותך...

לא הבנתי איפה נתקעת בכל מקרה תיארתי מצב בו יש מצב התחלתי X אחר כך יש שיפור נגיד 2X לאחר מכן0.5X ואחר כך 1.7X

X זה לפני שהתחלתי לקחת קיראטין, היה שיפור הפך ל-2X אחר כך שהפסקתי לקחת אחרי תקופה ארוכה שלקחתי הייתה ירידה משוגעת שלוותה בחולשה 0.5X ואחרי התאוששות של הגוף עלה ל1.7X

ובקשר למשפטים שהבאת: הגוף היה טיפה יותר חלש מהתקופה בה לקחתי את הקריאטין
הגוף= 1.7X. התקופה בה לקחתי את הקריאטין=2X

הגוף היה יותר חלש מהמצב שהיה לפני התחלת הצריכה של הקריאטין

הגוף פה זה-0.5X .המצב לפני התחלת הצריכה של הקריאטין = X

נערך לאחרונה:
הדוגמא שלך לא טובה כי יש 4 חלקים אולי זה מה שבלבל אותך...

לא הבנתי איפה נתקעת בכל מקרה תיארתי מצב בו יש מצב התחלתי X אחר כך יש שיפור נגיד 2X לאחר מכן0.5X ואחר כך 1.7X

X זה לפני שהתחלתי לקחת קיראטין, היה שיפור הפך ל-2X אחר כך שהפסקתי לקחת אחרי תקופה ארוכה שלקחתי הייתה ירידה משוגעת שלוותה בחולשה 0.5X ואחרי התאוששות של הגוף עלה ל1.7X

שזה דומה לדוגמה השניה שתיארתי. מוזר שהייתה ירידת כוח קיצונית כ"כ.

שזה דומה לדוגמה השניה שתיארתי. מוזר שהייתה ירידת כוח קיצונית כ"כ.
הדוגמא השנייה שלך נכונה אם היית מוסיף בסוף נגיד שחזרתי ל68 בבנץ' 🤩

גם פה יש מקום להבנה שגויה, אני אחדד: 60>>>70>>>58>>>>68

הדוגמא השנייה שלך נכונה אם היית מוסיף בסוף נגיד שחזרתי ל68 בבנץ' 🤩
אתה מדבר על הזמן שלאחר ההתאוששות המלאה ואני התייחסתי רק לנפילת הכוח שתיארת בטווח הקצר. אולי בגלל זה היה קצר בהבנה:jester:

אתה מדבר על הזמן שלאחר ההתאוששות המלאה ואני התייחסתי רק לנפילת הכוח שתיארת בטווח הקצר. אולי בגלל זה היה קצר בהבנה:jester:
חחח אני התייחסתי גם לנפילת כוח וגם להתאוששות המלאה אתה כנראה חשבת שאני מדבר על 3 שלבים בזמן שדיברתי כל הזמן על 4 ☝️

חחח אני התייחסתי גם לנפילת כוח וגם להתאוששות המלאה אתה כנראה חשבת שאני מדבר על 3 שלבים בזמן שדיברתי כל הזמן על 4 ☝️
אני יודע שדיברת על 4. פשוט היה נשמע לי מוזר שבשלב 3 היית חלש כ"כ ולכן התעמקתי בו.😵

כל כך הרבה ספאם מהרגע שסיימתי לכתוב כאן שאני שוקל אם לדפדף אחורה ולקרוא 🤣

• אהבתי
Reactions: LDK
  • פותח/ת השרשור
קודם כל אני שמח שהחלטתם לדחוק אותי הצידה.. אבל אשמח לתגובות לשאר השאלות. בהחלט הרבה נושאים נדונו כאן אבל עדיין אשמח לקצת תגובות לנושא ואם יש הוכחות אפילו זה יוציא ממני חיוך קטן:up:

Back
למעלה תחתית