הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון GH - גן עדן של זיופים

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
מישהו פה פתח אשכול על GH מזויף מרוסיה וזה הדליק אותי !!!
לאחרונה חיפשתי מידע על GH סיני,
הטכנולוגיה בסין מאוד מתפתחת ותמיד היה נראה לי תמוהה לשמוע משתמשים זורקים את הפנינים המוכרות..
"עזוב אותך סיני" "זה חרא של מוצר" "צריך לקחת פי 3 בכמות כדי להתחיל להרגיש אותו" וכו' וכו'

אני דווקא לגמרי משוכנע שהבעיה היא בלהשיג את המקור ולא ביכולות של מפעלי הביוטק בסין
אז חקרתי מעט
בואו ניקח לדוגמה חברה מאוד מוכרת וידועה בתחום Hgene שמייצרת את ה Hygetropin, מאוד אהבתי לשמוע שהחברה מנפיקה קודים על המוצרים שלה!
(בואו נעזוב לרגע את העובדה שהסתבר לי שרצים לפחות שניים שלושה אתרי יצרן)

אבל מה שמענין יותר זה האתרים שמספקים את שירות ה ANTI COUNTERFEIT CODE במקרה הזה של Hygene, שאתרי האון ליין פארמות למיניהן מתפארים בהם
ב GH בניגוד לסטרואידים הכסף גדול ולכן ההשקעה והיצירתיות של ה'סקאמרים' היא בהתאם (אני לא יתפלא אם גם הדילרים נופלים פה בפח)
שימו לב לכמה אתרים מצאתי שמספקים את אותו השירות במקביל(חלקם אף נראים כמעט זהים לחלוטין !!!ואפילו כוללים האחד את השני ברשימת ה Scam Sites List ומזהירים האחד מפני השני)

http://www.hygetropin.cn/
http://hygetropin.hk/
http://hygetropin.hk.cn/about.html
http://www.hygenepharma.com/

ועוד היד נוטיה

גם על האריזות ישנם סימני היכר שונים מעט וכו' וכו'
מאחר ומדובר במוצר מפוקח בסין חלק לא קטן מהסחורה שרצה בשוק מיוצרת במפעלים(במקרה הטוב) לא מבוקרים שאין לך שמץ של מושג לגביהם.

אז איך לעזאזל יודעים לזהות מה מקורי ולא זיוף מושקע ??? שאלה טובה !
אני כבר מתחיל לאבד את זה 😣
כל טיפ יתקפל בברכה 😃
וגם אם לא
תודו שזו נקודה מעניינת למחשבה

רון אני מיתפעל מהיכולת שלך להציג דברים בצורה כל כך מיקצועית ומשכנעת
אתה בקרוב מאוד תיהיה בליגה של יניב רז תום ומייטידניאל

• פותח/ת השרשור
עוד ארוכה הדרך.............................................................................

אותי שכחת ואת מטילדניאל ציינת איזה עליבות

אין לי נסיום עם GH אבל מאמין שכמו שיש טסט,טמוקסי כלומיד ארימידקס פרגניל פרווירון אז גם GH יש כנראה מחיר בשמיים-

• פותח/ת השרשור
מעניין יהיה לשמוע גם דיעה של
@Aviad Barak
@Tom
@KALINA
@Jony1982
@Moshe
סליחה אם שכחתי מישהו...😉
אין לי נסיום עם GH אבל מאמין שכמו שיש טסט,טמוקסי כלומיד ארימידקס פרגניל פרווירון אז גם GH יש כנראה מחיר בשמיים-

הפוסט לא עוסק במחירים!
דווקא המחירים להיט, במקרה הזה

• פותח/ת השרשור
ממש אהבתי, פוסט מצויין!!
thanks!!
מדהים אותי שיש אנשים שברגע שאתה אומר להם קוד בדיקה, הם עוצמים עיניים לרווחה בלי לשאול את עצמם מי בעצם מטביע את הקוד על המוצר ולמה יש יותר ממקור אחד שמספק את השירות במקביל

thanks!!
מדהים אותי שיש אנשים שברגע שאתה אומר להם קוד בדיקה, הם עוצמים עיניים לרווחה בלי לשאול את עצמם מי בעצם מטביע את הקוד על המוצר ולמה יש יותר ממקור אחד שמספק את השירות במקביל
כן... לחלקנו פשוט הטריק של פישינג הוא שקוף, אבל שוכחים שאנשים נופלים בזה שנים

למרות שאני חייב להודות שלא חשבתי על זה 😃

• פותח/ת השרשור
תשמע...בתכלס גם היג'טרופין אורגינל זה חומר חלש, רק במינון של 8-7 יחידות מניע
מכיר כמה שעשו
אתה באמת חושב שלדוגמה, ננס סיני מזריק לעצמו פי 3 או יותר חומר כדי לגדול רק בגלל שאמא שלו מקבלת מרשם להיג'טרופין במקום לביוטרופין ??
אני לא!
התכוונתי בהשוואה לננס הישראלי כמובן 😃

בסופו של דבר צריך מקור אמין... ציינת שם שלוש אתרים של hyg . מן הסתם רק אחד מקורי... צריך לנסות או לבקש חוות דעת של אחרים.

באופן אישי - אני הזמנתי מאחד מהם. כשיגיע אבדוק את הקוד . זה יהיה השלב הראשון. השלב השני לבדוק שהמוצר עובד. אם זה קורה לא ממש מעניין אותי מה אומרים מה כותבים ובאיזה פורום קוראים מה שקוראים.
אני מספיק מנוסה עם gh בכדי להגיד עם עובד או לא... ומה שקורה כרגע עם ה gh והזיופים זה זוועה. אז אני מקדיש את עצמי וכספי לניסוי.

אעדכן.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר צריך מקור אמין... ציינת שם שלוש אתרים של hyg . מן הסתם רק אחד מקורי... צריך לנסות או לבקש חוות דעת של אחרים.

באופן אישי - אני הזמנתי מאחד מהם. כשיגיע אבדוק את הקוד . זה יהיה השלב הראשון. השלב השני לבדוק שהמוצר עובד. אם זה קורה לא ממש מעניין אותי מה אומרים מה כותבים ובאיזה פורום קוראים מה שקוראים.
אני מספיק מנוסה עם gh בכדי להגיד עם עובד או לא... ומה שקורה כרגע עם ה gh והזיופים זה זוועה. אז אני מקדיש את עצמי וכספי לניסוי.

אעדכן.
אחי, ציינתי 4, ומבטיח לך שאם אחפש אמצע עוד...

ראשית כל אני לא אומר שעצם העובדה שזה מזויף זה בהכרח מים מזוקקים, גם אני שמעתי מאנשים שניסו וטוענים שהחומר אחרי הכל עובד
יכול להיות שהמוצר בכל זאת יעבוד, כי הוא או מדולל או גרסה/נגזרת אחרת זולה יותר וכו' וכו', או ורסיה מחתרתית,

אני חושב שלא נדרשת אינטליגנציה יוצאת דופן כדי להבין שמה שקורה כאן, זה פשוט שוק של זייפנים( שאין שום קשר בינם לבין היצרן )שמתנגחים האחד בשני.
לעניות דעתי
לבדיקת קוד מוצר צריכה להיות כתובת אחת(בדיוק כמו בוורמודז ובאלקן למשל), ולא שכל מי שמתיימר להיות 'מפיץ' יוציא קוד משל עצמו ויאשים אחרים בזיוף
אם החומר עובד זה בסדר גמור!!! רק בוא לא נשכח שGH זה לא סטרואידים
אני בכל מקרה מאוד מסוקרן מהניסוי שלך ומפרגן לך על האומץ!!
אני חוזר ומזכיר שכל טיפ שיעזור לפזר את הערפל הסמיך
יתקבל בברכה
בעיקר מהמנוסים בענף 😉

אחי, ציינתי 4, ומבטיח לך שאם אחפש אמצע עוד...

ראשית כל אני לא אומר שעצם העובדה שזה מזויף זה בהכרח מים מזוקקים, גם אני שמעתי מאנשים שניסו וטוענים שהחומר אחרי הכל עובד
יכול להיות שהמוצר בכל זאת יעבוד, כי הוא או מדולל או גרסה/נגזרת אחרת זולה יותר וכו' וכו', או ורסיה מחתרתית,

אני חושב שלא נדרשת אינטליגנציה יוצאת דופן כדי להבין שמה שקורה כאן, זה פשוט שוק של זייפנים( שאין שום קשר בינם לבין היצרן )שמתנגחים האחד בשני.
לעניות דעתי
לבדיקת קוד מוצר צריכה להיות כתובת אחת(בדיוק כמו בוורמודז ובאלקן למשל), ולא שכל מי שמתיימר להיות 'מפיץ' יוציא קוד משל עצמו ויאשים אחרים בזיוף
אם החומר עובד זה בסדר גמור!!! רק בוא לא נשכח שGH זה לא סטרואידים
אני בכל מקרה מאוד מסוקרן מהניסוי שלך ומפרגן לך על האומץ!!
אני חוזר ומזכיר שכל טיפ שיעזור לפזר את הערפל הסמיך
יתקבל בברכה
בעיקר מהמנוסים בענף 😉
אני אתן לך טיפ. נסה לשלוח מייל. מי שיענה לך יהיה המקור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית