הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון GH - גן עדן של זיופים

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
מישהו פה פתח אשכול על GH מזויף מרוסיה וזה הדליק אותי !!!
לאחרונה חיפשתי מידע על GH סיני,
הטכנולוגיה בסין מאוד מתפתחת ותמיד היה נראה לי תמוהה לשמוע משתמשים זורקים את הפנינים המוכרות..
"עזוב אותך סיני" "זה חרא של מוצר" "צריך לקחת פי 3 בכמות כדי להתחיל להרגיש אותו" וכו' וכו'

אני דווקא לגמרי משוכנע שהבעיה היא בלהשיג את המקור ולא ביכולות של מפעלי הביוטק בסין
אז חקרתי מעט
בואו ניקח לדוגמה חברה מאוד מוכרת וידועה בתחום Hgene שמייצרת את ה Hygetropin, מאוד אהבתי לשמוע שהחברה מנפיקה קודים על המוצרים שלה!
(בואו נעזוב לרגע את העובדה שהסתבר לי שרצים לפחות שניים שלושה אתרי יצרן)

אבל מה שמענין יותר זה האתרים שמספקים את שירות ה ANTI COUNTERFEIT CODE במקרה הזה של Hygene, שאתרי האון ליין פארמות למיניהן מתפארים בהם
ב GH בניגוד לסטרואידים הכסף גדול ולכן ההשקעה והיצירתיות של ה'סקאמרים' היא בהתאם (אני לא יתפלא אם גם הדילרים נופלים פה בפח)
שימו לב לכמה אתרים מצאתי שמספקים את אותו השירות במקביל(חלקם אף נראים כמעט זהים לחלוטין !!!ואפילו כוללים האחד את השני ברשימת ה Scam Sites List ומזהירים האחד מפני השני)

http://www.hygetropin.cn/
http://hygetropin.hk/
http://hygetropin.hk.cn/about.html
http://www.hygenepharma.com/

ועוד היד נוטיה

גם על האריזות ישנם סימני היכר שונים מעט וכו' וכו'
מאחר ומדובר במוצר מפוקח בסין חלק לא קטן מהסחורה שרצה בשוק מיוצרת במפעלים(במקרה הטוב) לא מבוקרים שאין לך שמץ של מושג לגביהם.

אז איך לעזאזל יודעים לזהות מה מקורי ולא זיוף מושקע ??? שאלה טובה !
אני כבר מתחיל לאבד את זה 😣
כל טיפ יתקפל בברכה 😃
וגם אם לא
תודו שזו נקודה מעניינת למחשבה

אחי, ציינתי 4, ומבטיח לך שאם אחפש אמצע עוד...

ראשית כל אני לא אומר שעצם העובדה שזה מזויף זה בהכרח מים מזוקקים, גם אני שמעתי מאנשים שניסו וטוענים שהחומר אחרי הכל עובד
יכול להיות שהמוצר בכל זאת יעבוד, כי הוא או מדולל או גרסה/נגזרת אחרת זולה יותר וכו' וכו', או ורסיה מחתרתית,

אני חושב שלא נדרשת אינטליגנציה יוצאת דופן כדי להבין שמה שקורה כאן, זה פשוט שוק של זייפנים( שאין שום קשר בינם לבין היצרן )שמתנגחים האחד בשני.
לעניות דעתי
לבדיקת קוד מוצר צריכה להיות כתובת אחת(בדיוק כמו בוורמודז ובאלקן למשל), ולא שכל מי שמתיימר להיות 'מפיץ' יוציא קוד משל עצמו ויאשים אחרים בזיוף
אם החומר עובד זה בסדר גמור!!! רק בוא לא נשכח שGH זה לא סטרואידים
אני בכל מקרה מאוד מסוקרן מהניסוי שלך ומפרגן לך על האומץ!!
אני חוזר ומזכיר שכל טיפ שיעזור לפזר את הערפל הסמיך
יתקבל בברכה
בעיקר מהמנוסים בענף 😉
אני חושב שהלכת קצת רחוק מידי כמו שדיברנו בפרטי חח הכי הרבה אתה יודע מה הבדיקה הכי טובה לgh סיני ? בדיקת hcg אם אתה מכור . מישהו כאן בפוסט כתב שהם מזייפים gh עם מים מזוקקים וזרק עוד משהו זה לא נכון , ההיגטרופין מיוצר בויאל עם אבקה בתוכו והזיופים הם hcg במקום הורמון גדילה , ה gh הזול הוא 192 אמינו ולא 191 גם במקרה הזה אפשר לזהות לפי איזור ההזרקה אם הוא מגרד ממש ברמה של 10 יתושים אז נפלת על 192 אמינו מה שזה אומר שהמערכת החיסונית שלך יכולה לקרוס

• פותח/ת השרשור
אני אתן לך טיפ. נסה לשלוח מייל. מי שיענה לך יהיה המקור.
אתה באמת חושב....??
אני מבטיח לך שרובם יענו לך ואפילו בשמחה, השאלה אם מי שיענה זה מי שאתה מחפש...😉

בגלל שהיית כ"כ נדיב
הנה שני אתרי יצרן (בנושא הזה לא געתי)
http://www.biohygene.com/indexES.html
http://www.hygene.com/

רוצה עוד ??
אני חושב שהלכת קצת רחוק מידי כמו שדיברנו בפרטי חח הכי הרבה אתה יודע מה הבדיקה הכי טובה לgh סיני ? בדיקת hcg אם אתה מכור . מישהו כאן בפוסט כתב שהם מזייפים gh עם מים מזוקקים וזרק עוד משהו זה לא נכון , ההיגטרופין מיוצר בויאל עם אבקה בתוכו והזיופים הם hcg במקום הורמון גדילה , ה gh הזול הוא 192 אמינו ולא 191 גם במקרה הזה אפשר לזהות לפי איזור ההזרקה אם הוא מגרד ממש ברמה של 10 יתושים אז נפלת על 192 אמינו מה שזה אומר שהמערכת החיסונית שלך יכולה לקרוס
יש גם את ה 176-191 FRAGMENT
מאוד יעיל בשריפת שומן ועוד כמה דברים אבל לא הרבה מעבר לזה, ומאוד זול!

• פותח/ת השרשור
וואלה....
חשבתי שיש פה בפורום גם כמה 'כרישים נדיבים'
מבין שכל אחד מחזיק את הקלפים החשובים באמת בכיס!
אבל בכל זאת.......
חשבתי שכרישי הGH יזרקו איזה עצם..... שיתוף קטן..... בקטנה !!!🤫
בגבולות הסביר ...
בונקר אתם:lockedee8-99:

So sad 😭

אולי תעשו כמוני כבר ותדברו עם הנציגי שירות של החברות! תאמינו לי זה יחסוך לכם.
רוב הסיכויים שיענו אחרי חודש חחח
הם יודעים אם מישהו הוא סקמר או לא.

@ashasher

בעולם הזה זה לא מי אתה אלה את מי אתה מכיר.
אני מנוע מלפרט - אבל תהיה בטוח שאני אגיע למקור.

אני רואה שחקרת לעומק את העניין והגעת למסקנה שאני הגעתי אליה מזמן... אין דרך להשיג GH טוב בלי קונקשיין טוב ואמין. בסופו של דבר תצטרך לקנות ולנסות. או שדפקו אותך או שמצאת את הכלה.
האופציה של לקנות מבית מרקחת תמיד אפשרית .... רק שגם פשיטת רגל אפשרית.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שחקרת לעומק את העניין והגעת למסקנה שאני הגעתי אליה מזמן... אין דרך להשיג GH טוב בלי קונקשיין טוב ואמין. בסופו של דבר תצטרך לקנות ולנסות. או שדפקו אותך או שמצאת את הכלה.
האופציה של לקנות מבית מרקחת תמיד אפשרית .... רק שגם פשיטת רגל אפשרית.

אני חושב שהייתי מאוד נדיב פה באינפורמציה...
מקור אמין ככל שיהיה לא נכנס לשערי המפעל של Hgene או לבית מרקחת בסין עם מרשם ויוצא עם סחורה...אתה יודע!! ולא בטוח שגם הוא נופל בזה בדיוק כמו הקליינטים שלו!
לאור מה שהתגלה לי,(לא על הכל כתבתי בפוסט) ב'תעשייה הסינית' בתחום הזה.
לי, פחות חשוב לאמת את הקוד באתר כלשהו שאתר online pharma זה או אחר מפנה אותי אליו, כמו לדעת שמי שייצר את המוצר שעליו מוטבע הקוד הוא זה שהשם שלו מופיע על האריזה!! (בסטרואידים זה שונה)
אגב, כידוע לך יש לו מעט מוצרים גנריים גם בנישה הזו וזולים משמעותית מהיגטרופין

לדעתי, לא מעט מהשם הרע שיצא לGH הסיני, הוא לא באשמתו!

חבר טוב הזמין דרך אתר שנתן לו קישור של אחד האתרים האלה לבדקה קוד,
ביאסת לו תתחת עם הפוסט הזה
Get the fuckkkkkk!
זה פאקינג מתוחכם
אני הולך ללמוד רוקחות..... חחח

חבר טוב הזמין דרך אתר שנתן לו קישור של אחד האתרים האלה לבדקה קוד,
ביאסת לו תתחת עם הפוסט הזה
Get the fuckkkkkk!
זה פאקינג מתוחכם
אני הולך ללמוד רוקחות..... חחח
לא מזמינים gh באינטרנט.
אין אחד שזה הצליח לו... גם אם נכנס לארץ זה לא היה אמיתי.

הימרתי כבר נראה לי בעשר אלף עם לא יותר... תמיד אבל תמיד רימו אותי.
ככה זה אחי , בכל מקום יש רמאים אבל יש גם אנשים ישרים . יום יבוא וכל המתחכמים למיניהם יקבלו את מה שמגיע להם מלמעלה

• פותח/ת השרשור
הימרתי כבר נראה לי בעשר אלף עם לא יותר... תמיד אבל תמיד רימו אותי.
אפשר הלוואה?
אז מה אתם אומרים??
יש להיג'טרופין המקורי קוד או לא ????
נראה לי שהיום חלק מהחברים פה כבר לא בטוחים
🆘
האמת...
לי אישית, ירד לגמרי מהמחשבה שאולי להזמין מתישהו מחו"ל לאור מה שהסתבר לי

אפשר הלוואה?
אז מה אתם אומרים??
יש להיג'טרופין המקורי קוד או לא ????
נראה לי שהיום חלק מהחברים פה כבר לא בטוחים
🆘
האמת...
לי אישית, ירד לגמרי מהמחשבה שאולי להזמין מתישהו מחו"ל לאור מה שהסתבר לי

אחי להיג' המקורי יש קוד. אם תקרא קצת על המוצר תגלה שהוא מגיע בויאלים של 10 איו אז האתרים שמוכרים את ההיג 8 איו כבר מזוייפים...

אחי להיג' המקורי יש קוד. אם תקרא קצת על המוצר תגלה שהוא מגיע בויאלים של 10 איו אז האתרים שמוכרים את ההיג 8 איו כבר מזוייפים...
אח שלו...
כל האתרים כאן קוראים לעצמם מקוריים וכולם השקיעו בויזואליות ובקודים
יש לי חבר במכון קנה שבוע שעבר 1000 יחידות, הבנאדם השקיע!!!!
הוא בקשר איתם והם הירגיעו אותו,ויש עליהם ביקורות טובות
אבל דוגרי....לא ניראה טוב

אח שלו...
כל האתרים כאן קוראים לעצמם מקוריים וכולם השקיעו בויזואליות ובקודים
יש לי חבר במכון קנה שבוע שעבר 1000 יחידות, הבנאדם השקיע!!!!
הוא בקשר איתם והם הירגיעו אותו,ויש עליהם ביקורות טובות
אבל דוגרי....לא ניראה טוב
אני יודע מי המקורי. אבל עדיין להזמין 1000 איו זה טעות. ואסור להזמין מהאינטרנט.
אם אתה יודע בדיוק ממי הזמין אולי אני יכול להרגיע אותך / אותו.

לי, פחות חשוב לאמת את הקוד באתר כלשהו שאתר online pharma זה או אחר מפנה אותי אליו, כמו לדעת שמי שייצר את המוצר שעליו מוטבע הקוד הוא זה שהשם שלו מופיע על האריזה!! (בסטרואידים זה שונה
למה בסטרואידים זה שונה?

• פותח/ת השרשור
למה בסטרואידים זה שונה?
בשוק הסטרואידים המצב שונה, ומאוד קל ובהשקעה אפסית לזייף, רובנו כבר מבינים שמה שחשוב זה המקור ולא הלייבל!

אז אם חברה מסוימת בסטרואידים מבטיחה לי X.Y.Z תמורת כ 1000 שקלים יותר לסייקל ומספקת לי קוד בדיקה,
אז כן יהיה חשוב לי לבדוק,
במקרה של הGH בסין שכל מאן דבעי שאין לך שמץ של מושג לגביו מקים לעצמו אתר קורא לעצמו בשום החברה ומוציא קודים משל עצמו זה בעייתי
אני לפחות יוצא מנקודת הנחה שהחבר'ה האלו לא מוכרים מים מזוקקים(תקרא לי תמים.. זה בסדר!), השאלה אם מי שקונה מהם מקבל היג'טרופין מקורי, כמו בבית מרקחת
הדעה שלי דיי ברורה(גם אם לא ממש נחרצת), אבל אני מכבד גם דעות של אחרים

שוק הסטרואידים המצב שונה, ומאוד קל ובהשקעה אפסית לזייף, רובנו כבר מבינים שמה שחשוב זה המקור ולא הלייבל!
גם בסטרואידים יכולים להטביע קודים מזוייפים עם לינק ל"אתר החברה" (וורמוז'ה לצורך העיניין) והבדיקה תעבור חלק.

• פותח/ת השרשור
גם בסטרואידים יכולים להטביע קודים מזוייפים עם לינק ל"אתר החברה" (וורמוז'ה לצורך העיניין) והבדיקה תעבור חלק.
זה לא סותר את מה שאני אומר
לי באופן אישי, היום לא ממש חשוב אם השמנים שלי מיוצרים במפעל זה או אחר בסין או במזרח אירופה, או פה בארץ
כל עוד אני יודע ממי לקחתי....איזה בנאדם הוא... וכמה אפשר לסמוך עליו
GH לי כן יהיה חשוב לדעת שיוצר במפעל מפוקח ומסודר!!! פחות יהיו חשובים לי כישרונות העתקת הלייבלים והאריזות שלו, והיכולת הכלכלית שלו להשקיע גם בקוד בדיקה למוצרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית