הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידת חשק מיני חזק

• פותח/ת השרשור ilusha
  • פורסם בתאריך

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
ערב טוב!

אני אחרי סייקל של אננתת+וינסטרול+ פרגניל מהשבוע השני (500

בשבוע הראשון של ה PCT

חשק מיני בקרקעית.....

קיבלתי המלצות לשלב פרווירון.. האם כדי לעשות זאת?

עם הידע המועט שיש לי פרווירון הוא סטרואיד ולכן לא מומלץ לשלב אותו בpct ! (יותר נכון אל תשלב אותו!) אחרי שתפסיק עם הפרווירון שוב פעם רמת הטסט שלך תירד כי פרווירון הוא גם משבית. (תקנו אותי אם אני טועה)

• פותח/ת השרשור
כן אחי אבל פרוויון יכול לאזן.... הרי פרווירון הוא לא כמו טסט אני חושב שהוא הרבה יותר חלש..
ולדעתי זה יכול לאזן לפי ההגיון אחי...

מקווה שמישהו ימליץ את הפעולה הכי טובה.

כן אחי אבל פרוויון יכול לאזן.... הרי פרווירון הוא לא כמו טסט אני חושב שהוא הרבה יותר חלש..
ולדעתי זה יכול לאזן לפי ההגיון אחי...

מקווה שמישהו ימליץ את הפעולה הכי טובה.

לאזן הוא יאזן אין בעיה. אבל תשאל מה יקרה שתספיק איתו.

ערב טוב!

אני אחרי סייקל של אננתת+וינסטרול+ פרגניל מהשבוע השני (500

בשבוע הראשון של ה PCT

חשק מיני בקרקעית.....

קיבלתי המלצות לשלב פרווירון.. האם כדי לעשות זאת?
אל תשלב בשום אופן פרובירון הוא סוג של סטרואיד אתה אמור כביכול לנח ולא להשבית את הציר , אתה יכול לתת שוב פרגניל 500 בשבוע יש לפעמים ריבאונד אחרי פיסיטי מרגישים ירידה ולוקח זמן עד שהגוף מתאושש . בגלל מקרים כאלה אנשים שוב חוזרים לסייקל כדי להעלות שוב את החשק המיני וכאן הבעיה היא שלא מפסיקים עם החומרים

אל תשלב בשום אופן פרובירון הוא סוג של סטרואיד
אפרופו פרווירון (אין לי ניסיון איתו), יש לך ניסיון איתו?
חשבתי לשלבו בסייקלים כמעין מקדם הגנה מפני תופעות לוואי אסטרוגניות (במשך שנים הייתי משלב 10 מג נולבה, אך הבנתי שזה לא מומלץ). מה דעתך?

• פותח/ת השרשור
אל תשלב בשום אופן פרובירון הוא סוג של סטרואיד אתה אמור כביכול לנח ולא להשבית את הציר , אתה יכול לתת שוב פרגניל 500 בשבוע יש לפעמים ריבאונד אחרי פיסיטי מרגישים ירידה ולוקח זמן עד שהגוף מתאושש . בגלל מקרים כאלה אנשים שוב חוזרים לסייקל כדי להעלות שוב את החשק המיני וכאן הבעיה היא שלא מפסיקים עם החומרים

ליאור לתת פרגניל 500 במשך כמה זמן למה כי עבר כבר חודש מהזריקה האחרונה
ולתת ישר 500IU
מלא?

פרווירון הוא אנדרוגן עוצמתי, יותר מטסט ברמת העיקרון.
אין מחקרים המצביעים בחדות על כך שפרווירון מזיק להתאוששות אך לא הייתי ממהר לזרוק אותו ל-pct. מדובר בתקופה קצרה וחולפת והנזקים של אנדרוגן עוצמתי דווקא בחוסר שיווי משקל הורמונלי עלולים להיות בעיתיים.
אפרופו פרווירון (אין לי ניסיון איתו), יש לך ניסיון איתו?
חשבתי לשלבו בסייקלים כמעין מקדם הגנה מפני תופעות לוואי אסטרוגניות (במשך שנים הייתי משלב 10 מג נולבה, אך הבנתי שזה לא מומלץ). מה דעתך?
הפעילות האנטי-אסטרוגנית של פרווירון היא זאת של נגזרות DHT, סטנדרטית להן ומינורית בהשוואה ל-AI כארימידקס.
בכל אופן, אם אינך חושש מתופעות לוואי אנדרוגניות יותר מדי ואם הסייקל אינו אנדרוגני מספיק גם כך (למשל, טרן וטסט), מדובר בתוספת מבורכת.

בכל אופן, אם אינך חושש מתופעות לוואי אנדרוגניות יותר מדי ואם הסייקל אינו אנדרוגני מספיק גם כך (למשל, טרן וטסט), מדובר בתוספת מבורכת
הסייקל הוא טסט 625 מג ודקה 400 מג. מבחינת תופעות לוואי אנדרוגניות אני מבצע PSA פעמיים בשנה כחלק מה- TRT (הבנתי שזהו אחד הסיכונים העיקריים).
AI נאמר פה בפורום שלא כדאי כיוון שיש תועלת ברמה מסויימת של אסטרוגן, דבר שלא יתקיים עם שימוש בארימידקס (תקן אותי עם אני טועה).
בגלל שאני חוזר למינון - TRT עם סיום הסייקל, למעשה לא יכנס שום חומר ש"ילחם" בתופעות לוואי אסטרוגניות כתוצאה מההמרה של הטסט. כיוון שהפעילות האנטי אסטרוגנית של פרווירון היא מינורית, אולי בכל זאת כדאי לשלב נולבה במהלך הסייקל, ולו במינון של 10 מג eod?

הסייקל הוא טסט 625 מג ודקה 400 מג. מבחינת תופעות לוואי אנדרוגניות אני מבצע PSA פעמיים בשנה כחלק מה- TRT (הבנתי שזהו אחד הסיכונים העיקריים).
AI נאמר פה בפורום שלא כדאי כיוון שיש תועלת ברמה מסויימת של אסטרוגן, דבר שלא יתקיים עם שימוש בארימידקס (תקן אותי עם אני טועה).
בגלל שאני חוזר למינון - TRT עם סיום הסייקל, למעשה לא יכנס שום חומר ש"ילחם" בתופעות לוואי אסטרוגניות כתוצאה מההמרה של הטסט. כיוון שהפעילות האנטי אסטרוגנית של פרווירון היא מינורית, אולי בכל זאת כדאי לשלב נולבה במהלך הסייקל, ולו במינון של 10 מג eod?
אם לקחת ננדרולון אולי אתה צריך לבדוק רמות פרולקטין , לך תעשה בדיקות דם הכי טוב לדעת , ככה סתם אנחנו מנחשים באוויר

אני באופן אישי לא מתומכי שילוב הטמוקסיפן צשום שלרוב כשמדובר במינונים כמו אלה שציינת ובאןפן כללי אין טעם להשתמש בתרופה כאמצעי מניעה.
בהחלט הייתי שוקל להשתמש בפרווירון בסייקל כזה שיחס האנדרוגניות לעומת אנבוליות שלו נמוך.
בנוגע ל-AI, כאן מדובר באמצעי מניעה מעולה, אלא שנדרש לדעת את המינון המתאים לך (אם בכלל) בכדי שלא "לכסח" את רמות האסטרוגן ולהזיק בהיבטים רבים.

עם הידע המועט שיש לי פרווירון הוא סטרואיד ולכן לא מומלץ לשלב אותו בpct ! (יותר נכון אל תשלב אותו!) אחרי שתפסיק עם הפרווירון שוב פעם רמת הטסט שלך תירד כי פרווירון הוא גם משבית. (תקנו אותי אם אני טועה)
פרוורון לא משבית ציר, ולהפך יכול להווה אחלה פתרון לחטיםו בירגיה בחדק מיני.

כבון דאם מקור ירידת החדק הוא לא ה=בגלל הטסט הסמיןף אס כגאי לדרול ו=דוסנטינקב יום כן יום לא.

אני לא הייתי מריץ פרווירון בפי סי טי, הוא מצוין במהלך הסייקל עצמו
נותן אנרגיה ומראה קשיח יותר לשריר

• פותח/ת השרשור
כמה זמן עד שהציר חוזר לקדמותו?
ולא ענית לי לפצל את הפרגניל ל2 זריקות בשבוע? (וכמה זמן לתת פרגנל?)

תודה גבר...

כמה זמן עד שהציר חוזר לקדמותו?
ולא ענית לי לפצל את הפרגניל ל2 זריקות בשבוע? (וכמה זמן לתת פרגנל?)

תודה גבר...
צריך לפצל כן כמו שעושים בפיסיטי , אבל אתה חייב לעשות בדיקות דם כדי לראות מה הגורם לירידה בחשק המיני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית