עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אחי אבל פרוויון יכול לאזן.... הרי פרווירון הוא לא כמו טסט אני חושב שהוא הרבה יותר חלש..
ולדעתי זה יכול לאזן לפי ההגיון אחי...
מקווה שמישהו ימליץ את הפעולה הכי טובה.
אל תשלב בשום אופן פרובירון הוא סוג של סטרואיד אתה אמור כביכול לנח ולא להשבית את הציר , אתה יכול לתת שוב פרגניל 500 בשבוע יש לפעמים ריבאונד אחרי פיסיטי מרגישים ירידה ולוקח זמן עד שהגוף מתאושש . בגלל מקרים כאלה אנשים שוב חוזרים לסייקל כדי להעלות שוב את החשק המיני וכאן הבעיה היא שלא מפסיקים עם החומריםערב טוב!
אני אחרי סייקל של אננתת+וינסטרול+ פרגניל מהשבוע השני (500
בשבוע הראשון של ה PCT
חשק מיני בקרקעית.....
קיבלתי המלצות לשלב פרווירון.. האם כדי לעשות זאת?
אפרופו פרווירון (אין לי ניסיון איתו), יש לך ניסיון איתו?אל תשלב בשום אופן פרובירון הוא סוג של סטרואיד
אל תשלב בשום אופן פרובירון הוא סוג של סטרואיד אתה אמור כביכול לנח ולא להשבית את הציר , אתה יכול לתת שוב פרגניל 500 בשבוע יש לפעמים ריבאונד אחרי פיסיטי מרגישים ירידה ולוקח זמן עד שהגוף מתאושש . בגלל מקרים כאלה אנשים שוב חוזרים לסייקל כדי להעלות שוב את החשק המיני וכאן הבעיה היא שלא מפסיקים עם החומרים
הפעילות האנטי-אסטרוגנית של פרווירון היא זאת של נגזרות DHT, סטנדרטית להן ומינורית בהשוואה ל-AI כארימידקס.אפרופו פרווירון (אין לי ניסיון איתו), יש לך ניסיון איתו?
חשבתי לשלבו בסייקלים כמעין מקדם הגנה מפני תופעות לוואי אסטרוגניות (במשך שנים הייתי משלב 10 מג נולבה, אך הבנתי שזה לא מומלץ). מה דעתך?
הסייקל הוא טסט 625 מג ודקה 400 מג. מבחינת תופעות לוואי אנדרוגניות אני מבצע PSA פעמיים בשנה כחלק מה- TRT (הבנתי שזהו אחד הסיכונים העיקריים).בכל אופן, אם אינך חושש מתופעות לוואי אנדרוגניות יותר מדי ואם הסייקל אינו אנדרוגני מספיק גם כך (למשל, טרן וטסט), מדובר בתוספת מבורכת
אם לקחת ננדרולון אולי אתה צריך לבדוק רמות פרולקטין , לך תעשה בדיקות דם הכי טוב לדעת , ככה סתם אנחנו מנחשים באווירהסייקל הוא טסט 625 מג ודקה 400 מג. מבחינת תופעות לוואי אנדרוגניות אני מבצע PSA פעמיים בשנה כחלק מה- TRT (הבנתי שזהו אחד הסיכונים העיקריים).
AI נאמר פה בפורום שלא כדאי כיוון שיש תועלת ברמה מסויימת של אסטרוגן, דבר שלא יתקיים עם שימוש בארימידקס (תקן אותי עם אני טועה).
בגלל שאני חוזר למינון - TRT עם סיום הסייקל, למעשה לא יכנס שום חומר ש"ילחם" בתופעות לוואי אסטרוגניות כתוצאה מההמרה של הטסט. כיוון שהפעילות האנטי אסטרוגנית של פרווירון היא מינורית, אולי בכל זאת כדאי לשלב נולבה במהלך הסייקל, ולו במינון של 10 מג eod?
אני באופן אישי לא מתומכי שילוב הטמוקסיפן צשום שלרוב כשמדובר במינונים כמו אלה שציינת ובאןפן כללי אין טעם להשתמש בתרופה כאמצעי מניעה.הסייקל הוא טסט 625 מג ודקה 400 מג. מבחינת תופעות לוואי אנדרוגניות אני מבצע PSA פעמיים בשנה כחלק מה- TRT (הבנתי שזהו אחד הסיכונים העיקריים).
AI נאמר פה בפורום שלא כדאי כיוון שיש תועלת ברמה מסויימת של אסטרוגן, דבר שלא יתקיים עם שימוש בארימידקס (תקן אותי עם אני טועה).
בגלל שאני חוזר למינון - TRT עם סיום הסייקל, למעשה לא יכנס שום חומר ש"ילחם" בתופעות לוואי אסטרוגניות כתוצאה מההמרה של הטסט. כיוון שהפעילות האנטי אסטרוגנית של פרווירון היא מינורית, אולי בכל זאת כדאי לשלב נולבה במהלך הסייקל, ולו במינון של 10 מג eod?
באיזה מינון?בהחלט הייתי שוקל להשתמש בפרווירון בסייקל כזה שיחס האנדרוגניות לעומת אנבוליות שלו נמוך.
הייתי מתחיל מ-75mg בכדי לבחון כיצג אתה מגיב ולאחר שבועיים מעלה ל100-125mg.באיזה מינון?
בחלוקה שווה במהלך היום?הייתי מתחיל מ-75mg בכדי לבחון כיצג אתה מגיב ולאחר שבועיים מעלה ל100-125mg.
תמידבחלוקה שווה במהלך היום?
פרוורון לא משבית ציר, ולהפך יכול להווה אחלה פתרון לחטיםו בירגיה בחדק מיני.עם הידע המועט שיש לי פרווירון הוא סטרואיד ולכן לא מומלץ לשלב אותו בpct ! (יותר נכון אל תשלב אותו!) אחרי שתפסיק עם הפרווירון שוב פעם רמת הטסט שלך תירד כי פרווירון הוא גם משבית. (תקנו אותי אם אני טועה)
כמה זמן עד שהציר חוזר לקדמותו?אל תשלב בשום אופן פרובירון הוא סוג של סטרואיד אתה אמור כביכול לנח ולא להשבית את הציר , אתה יכול לתת שוב פרגניל 500 בשבוע יש לפעמים ריבאונד אחרי פיסיטי מרגישים ירידה ולוקח זמן עד שהגוף מתאושש . בגלל מקרים כאלה אנשים שוב חוזרים לסייקל כדי להעלות שוב את החשק המיני וכאן הבעיה היא שלא מפסיקים עם החומרים
צריך לפצל כן כמו שעושים בפיסיטי , אבל אתה חייב לעשות בדיקות דם כדי לראות מה הגורם לירידה בחשק המיניכמה זמן עד שהציר חוזר לקדמותו?
ולא ענית לי לפצל את הפרגניל ל2 זריקות בשבוע? (וכמה זמן לתת פרגנל?)
תודה גבר...