הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים ב AB

• פותח/ת השרשור misheu
  • פורסם בתאריך

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
שלום.

שאלה שמעניינת אותי, אני רוצה להשתפר כמובן וכרגע אני עושה תוכנית AB. אני אתמקד בידיים, זו לא התוכנית המלאה:
יום A - חזה ויד קדמית
יום B גב ויד אחורית

הנחת היסוד שלי היא, כשעובדים על חזה היד האחורית עובדת, אז אם אני אעשה ביום B יד אחורית יצא שאני כביכול עושה 4 פעמים בשבוע יד אחורית.
אותו דבר לגבי היד קדמית, כשעושים גב עובדים על יד קדמית ואז אני עובד עליה כביכול 4 פעמים בשבוע.

השאלה היא אם זה אפקטיבי בצורה הזאת לגדילת הידיים? האם עדיף לרכז הכל ביום אחד ואז תצא עבודת ידיים מלאה אבל רק פעמיים בשבוע (בגדול), או לקחת את זה בצורה הזאת שכל יום 2 הידיים עובדות?

תודה.

שלום.

שאלה שמעניינת אותי, אני רוצה להשתפר כמובן וכרגע אני עושה תוכנית AB. אני אתמקד בידיים, זו לא התוכנית המלאה:
יום A - חזה ויד קדמית
יום B גב ויד אחורית

הנחת היסוד שלי היא, כשעובדים על חזה היד האחורית עובדת, אז אם אני אעשה ביום B יד אחורית יצא שאני כביכול עושה 4 פעמים בשבוע יד אחורית.
אותו דבר לגבי היד קדמית, כשעושים גב עובדים על יד קדמית ואז אני עובד עליה כביכול 4 פעמים בשבוע.

השאלה היא אם זה אפקטיבי בצורה הזאת לגדילת הידיים? האם עדיף לרכז הכל ביום אחד ואז תצא עבודת ידיים מלאה אבל רק פעמיים בשבוע (בגדול), או לקחת את זה בצורה הזאת שכל יום 2 הידיים עובדות?

תודה.
איפה כתפיים ורגליים בכל הסיפור?

ציטטת אותי בלי לקרוא את מה שכתבתי? "אני אתמקד בידיים, זו לא התוכנית המלאה:"
טעות שלי, לפי הידע שלי (תקנו אותי אם אני טועה)
כדאי לעשות חזה עם יד אחורית כי בתרגיל כמו בנץ' היד אחורית גם נכנסת, ואם תעשה חזה ולמחרת יד אחורית אז היא עובדת יום אחר יום ואין לה מספיק מנוחה.

הנחת היסוד שלך היא שגויה.

השאלה היא אם זה אפקטיבי בצורה הזאת לגדילת הידיים?
לא

האם עדיף לרכז הכל ביום אחד ואז תצא עבודת ידיים מלאה אבל רק פעמיים בשבוע (בגדול), או לקחת את זה בצורה הזאת שכל יום 2 הידיים עובדות?
לא

ואם אתה רוצה להתאמן כמו שצריך, אני מציע שתוציא את צורת המחשבה של - אני רוצה ידיים גדולות.
כי הן השריר הכי קטן שתוכל להגדיל אותו לאורך זמן.
יש לך גב,רגליים,חזה,כתפיים.
הידיים יעבדו בלחיצות ומשיכות מספיק ותרגיל עזר אחד יספיק לכל שריר קטן. אולי 2 במקרים מסויימים.

אין בעיה לעשות חזה+יד קדמית בהנחה ואתה לא עושה AB בצורה רציפה, אחרת העומסים יהיו גדולים מידיי וזה עלול להוביל לפציעות.
ההמלצה שלי היא לעבוד על יד אחורית כשעובדים על חזה , ולקרוא קצת על הנושא כדי להבין איך הידיים עובדות וגדולות.

תוכל להתחיל במאמר הבא, הוא בדיוק בשבילך :

https://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/

בהצלחה

כדאי לעשות חזה עם יד אחורית כי בתרגיל כמו בנץ' היד אחורית גם נכנסת, ואם תעשה חזה ולמחרת יד אחורית אז היא עובדת יום אחר יום ואין לה מספיק מנוחה.
אתה צודק.
אבל אפשרי לעבוד בצורה ההפוכה בהנחה ויש יום מנוחה בין האימונים ואין אימוני A ו B רצופים.

מסכים עם מורן. לדעתי זה אפשרי בעיקרון לעשות יד קידמית עם חזה וגב יד אחורית. הכל תלוי איך תחלק את האימונים שלך.
נגיד תעשה יום ראשון חזה וקידמית ואז אימון אחרי זה רגליים/כתפיים ואז אימון אחרי זה את הגב יד אחורית. בעיקרון זה אפשרי אבל לא יודע עד כמה זה נכון. אני עושה יד אחורית עם חזה ויד קידמית עם גב, מרגיש יותר טוב ככה כבר די הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות.
לא אמרתי ולא דיברתי לשניה על מחשבה של "ידיים גדולות" רק מתרגילים מבודדים. סך הכל שאלתי על אפקטיביות של גדילה בשילוב התרגילים הגדולים והקטנים.

קיבלתי, אני אשנה את הימים של הידיים. עם זאת, אפשר לדעת למה בדיוק זה עדיף בצורה הזאת?

, אפשר לדעת למה בדיוק זה עדיף בצורה הזאת?
בקצרה, השריר צריך מנוחה. כל עוד השריר מקבל את המנוחה אתה יכול בעיקרון לפזר איך שתרצה.
אני מצאתי לנכון לשלב יד אחורית עם חזה וגב יד קידמית אבל לדעתי תוכל לעשות גם הפוך.

שלום.

יום A - חזה ויד קדמית
יום B גב ויד אחורית

תודה.
תלוי בימי מנוחה שלך.
לעשות גב ויד אחורית ולמחרת לעשות חזה ויד קדמית, לא יהיה הכי אידיאלי.
לעשות גב ויד קדמית ולמחרת חזה ויד אחורית, זה עדיף.
מצד שני אם אתה עושה גב ויד אחורית ולמחרת יום מנוחה, זאת גם אופציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית