הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב לאחר סייקל מסה

מצב
השרשור נעול

Chestbrah

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
1
64
1
שלום לכולם,
אני די חדש בפורום ורציתי להתייעץ לגבי הסייקל.
אני כרגע סיימתי סייקל מסה של
דיבול
טסט
וכרגע אני עם פרגניל

האם אפשר לעשות גשר עם טסט ארוך ולהתחיל חיטוב עם
אנאבר
ויני וקלן? ורק אחרי זה PCT?
זה לא יגרום לאיבוד המסה שצברתי בסייקל?
תודה לעונים

נערך לאחרונה:
השאלה שלך מפוזרת...
אתה כרגע עם פרגניל כלומר התחלת pct ? אז איזה גשר בדיוק אתה רוצה לעשות עם טסט ?

אם ממשיכים לחיטוב בסייקל אז לא מבצעים pct... פשוט ממשיך פרגניל פעם בשבוע 500 ומתחיל לחטב.
טסט פרופ יתאים... ווינסטרול עם קלן.... כשהאחוזים יורדים מוסיפים מסטרון . אם אתה ממש בדרך לאחטז נמוך אז גם טי 3 ואנאבר.

בסוף הסייקל הזה תעשה פיסיטי מסודר.
זה בסופו של דבר מה אתה רוצה וכמה אתה מוכן להקריב. ככל שהסייקל ארוך יותר ההתאוששות קשה יותר. אבל זאת השיטה.

אופציה אחרת היא לבצע פיסיטי ולהתחיל חיטוב אחרי. קלן ולא יותר... בלי חומרים. הסיכוי שמסת השריר תרד גדולה אבל אולי זה מתאים למטרות שלך.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלך מפוזרת...
אתה כרגע עם פרגניל כלומר התחלת pct ? אז איזה גשר בדיוק אתה רוצה לעשות עם טסט ?

אם ממשיכים לחיטוב בסייקל אז לא מבצעים pct... פשוט ממשיך פרגניל פעם בשבוע 500 ומתחיל לחטב.
טסט פרופ יתאים... ווינסטרול עם קלן.... כשהאחוזים יורדים מוסיפים מסטרון . אם אתה ממש בדרך לאחטז נמוך אז גם טי 3 ואנאבר.

בסוף הסייקל הזה תעשה פיסיטי מסודר.
זה בסופו של דבר מה אתה רוצה וכמה אתה מוכן להקריב. ככל שהסייקל ארוך יותר ההתאוששות קשה יותר. אבל זאת השיטה.

אופציה אחרת היא לבצע פיסיטי ולהתחיל חיטוב אחרי. קלן ולא יותר... בלי חומרים. הסיכוי שמסת השריר תרד גדולה אבל אולי זה מתאים למטרות שלך.
בדיוק מה שאמרת, פרגניל פעם בשבוע וטסט.. ולהתחיל חיטוב..
השאלה שלי זה אם אני ככ ישר יכנס לגירעון קלורי, אני לא יאבד את כל מה שצברתי בסייקל במסה?

בדיוק מה שאמרת, פרגניל פעם בשבוע וטסט.. ולהתחיל חיטוב..
השאלה שלי זה אם אני ככ ישר יכנס לגירעון קלורי, אני לא יאבד את כל מה שצברתי בסייקל במסה?
בגדול לא. החומרים הנכונים תפקידם לעזור לשמר מסה בזמן החיטוב

שלום אני מתחיל סיקל של טסט עם ויני- ויני 40mg טסט 500mg ביום עכשיו השאלה שלי מתי לקחת את הכדורים- באיזה שעות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית