הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע דיאנבול זיוף / אמיתי

• פותח/ת השרשור LiorKim
  • פורסם בתאריך

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
נתקלתי באיזה אתר שמזהירים על דיבול לב כחול זיוף ואורגינל הייתי חייב לשתף מי שלא מקבל דיבול כמו בתמונה השמאלית אכל אותה

image.jpg

image.jpg
image.jpg
image.jpg

בארץ כל הלבבות מזויפים מה שכן הם עובדים יחסית בסדר אולי אין שם 10 מג אבל סהכ עבדו בסדר. עשיתי סייקל עם 5 לבבות ביום ובהחלט הורגש אבל כן זה לא המקורי זה זבל מתאילנד שמביא אותו בחור מאוד מוכר בתחום מספר לכולם שהסחורה שלו הכי מקורית יש לו גם טיייגרים מזויפים את רוב בדברים הוא שופך בצפון אצל הערבים ומשם זה מתגלגל לכל המדינה.
בקיצור שימו לב דיבול זה לא דבר יקר תבדקו ממי אתם קונים.

• פותח/ת השרשור
בארץ כל הלבבות מזויפים מה שכן הם עובדים יחסית בסדר אולי אין שם 10 מג אבל סהכ עבדו בסדר. עשיתי סייקל עם 5 לבבות ביום ובהחלט הורגש אבל כן זה לא המקורי זה זבל מתאילנד שמביא אותו בחור מאוד מוכר בתחום מספר לכולם שהסחורה שלו הכי מקורית יש לו גם טיייגרים מזויפים את רוב בדברים הוא שופך בצפון אצל הערבים ומשם זה מתגלגל לכל המדינה.
בקיצור שימו לב דיבול זה לא דבר יקר תבדקו ממי אתם קונים.
אני מעדיף לקנות דיבול מחברה לא ידועה מאשר לקנות משמועה שהלב הכחול יצא מהמקור הזה , חומר זבל יש להם כולם התאכזבו
אחינו...
רק קח בחשבון שלא תמיד אזהרת הזיוף באה מ'המקום הנכון' 😉
תסמוך עליי המקור הזה יצא מאתר מאוד אמין שזה אתר ללא אינטרס כמו בפורום הזה כל המשתמשים מכל העולם מדווחים על זיופים וכו

לא יודע מה כולם רצים אחרי הלבבות.... יש עוד דיבול בחוץ. לא מזוייף ולא "עובד טוב" . חוסכים שקל או שתיים ומכניסים לגוף מה שבא...

• פותח/ת השרשור
נראה אמיתי אחי רואים את הפס באמצע הלב בדיוק כמו בכדור השמאלי , אבל תכלס אי אפשר לדעת ככה תעלה תמונה של הקופסא או שתראה בעצמך , יש גם עוד זיופים טובים זה היה אחד מכמה
לא יודע מה כולם רצים אחרי הלבבות.... יש עוד דיבול בחוץ. לא מזוייף ולא "עובד טוב" . חוסכים שקל או שתיים ומכניסים לגוף מה שבא...
למה כולם רצים ? כי זה הדיבול הכי הולך אין מה לעשות כולם מכירים את החברה הזאת שלא נופלת , זה כמו שתגיד יש את אנדרול הטורקי של איברהים אתה יודע שזה אנדרול איכותי

הדיבול לב כחול מנסיון שלי עם כל החברות הוא הכי ט ו ב !!!
אחריו זה הדיבול האמיתי של בריטיש דיספנסרי ה5 מ״ג רק שכבר אין אותו ויש רק זיופים...מצטער להגיד לך simon אבל כל הכדורים של בלקן לא יותר מנחמדים וגם לי באופן אישי הם עושים צרבות מחרידות אבל יש אנשים שלא התלוננו על צרבות אז אני לא אינדיקציה לגבי זה....אני לא עפתי מבלקן,וורמוגה,פארמקום לעומת הלב כחול

הדיבול לב כחול מנסיון שלי עם כל החברות הוא הכי ט ו ב !!!
אחריו זה הדיבול האמיתי של בריטיש דיספנסרי ה5 מ״ג רק שכבר אין אותו ויש רק זיופים...מצטער להגיד לך simon אבל כל הכדורים של בלקן לא יותר מנחמדים וגם לי באופן אישי הם עושים צרבות מחרידות אבל יש אנשים שלא התלוננו על צרבות אז אני לא אינדיקציה לגבי זה....אני לא עפתי מבלקן,וורמוגה,פארמקום לעומת הלב כחול
יש לך טעות. אבל אין חכם כבעל ניסיון. יש לי ניסיון בבאלקאן ובלב כחול המקורי והמזוייף.
קח את דעתי האישית או לא ... אני רק תורם מניסיוני.

אגב צרבות זה סימן טוב. הדיבול מעמיס חזק את הכבד במידה וזה הדבר האמיתי. ההפרשות ממנו יוצרים הרבה תופעות לא נחמדות.
אתה מוזמן לנסות גם אנאדרול ואז נדבר על תופעות לוואי (;

נעצור כאן... כל הדיבול בודי ריסרץ' שנמכר בארץ מזוייף. לא להצטייד!!!
בלקן, אם מקורי שווה את הקניה.
עיצה ידידותית וכזאת שכל מי שלא ישמע לה יפגע, אוראליים, לרכוש אך ורק מיצרן בדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית