הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ,תוכנית + תפריט בחיטוב

• פותח/ת השרשור Yojik
  • פורסם בתאריך

Yojik

משתמש פעיל
328
34
נק' מוניטין:
103
328
34
@Moran Weissman

אחרי שאתמול קיבלתי סטירת לחי מחלק מאנשי הפורום , התעוררתי לבוקר חדש והחלטתי לעשוב חיטוב.
ולכן מתייעץ עד כמה , מה שבניתי הינו נכון.
אז ככה :
גיל 28
גובה 1.8
משקל נוכחי - 79
מצורף התפריט + תוכנית אימונים .

מאזן נייטרלי אצלי הינו 2400 ק'ל . כולל אירובי ואימוני כח .
נכנס לשלילי של 500 .
AB 4 פעמים בשבוע . AXBXABX .
A1: לחיצת חזה 3*5, פרס 3*8 , חזה עליון 3*8 , שראגס 3*8 , לחיצה צרה 3*10 , יד אחורית פולי עליון 3*10 , בטן 3*10
B1: סקוואט 3*5 , תאומים 3*15-20 , מתח 3*6 , חתירה 3*8 , יד קדמית 3*10 ,
A2: פרס 3*5 , בנץ 3*8 , מקבילים 3*6/חתירה דמבלים 3*8 , הרחקה לצדדים 3*8 , לחיצה צרה 3*10 , פולי עליון 3*10 , בטן 3*10
B2:לג פרס 3*10 , דדליפט 1*5 , מתח 3*8 , לאנצים 3*6 , יד קדמית 3*10 .
אירובי מתחיל מ 60 ד' שבועיות בסוף A1-A2 .
תפריט תזונה :
יש להוסיף 2 סקופ חלבון אליט גורמה = 250 ק'ל - 50 חלבון
סה"כ כולל : 1900 ק'ל , 210 חלבון, 90 פחמימה , 66 שומן
העמס פחמימות יבוצעו כל יום שישי החל מ 18:00 עד שבת 18:00
שקילה פעם בשבוע יום שבת בבוקר על בטן ריקה .
תודה רבה למי שיתן דעה . חיובית/שלילית .

חיטוב.jpg

פעם אהבתי טונה, הצבא הרס לי את זה.
ואיך בדיוק ב 5 שקל 40 גרם ? נגיד ואתה אוכל את זאת שהיא במים שזה עוד יותר חסר טעם, יש שם לרוב בערך 30 גרם חלבון. 25-26 גרם ל 100 גרם ובקופסה יש 125 גרם (לאחר סינון)
חח איזה טמבל אני חישבתי לפי משקל נקי ולא משקל מסונן חח

• פותח/ת השרשור
תודה אחי

שאלה בנוסף , על פי התוכנית שלך שיניתי את הסקוואט בלג פרס לזמן מה בגלל בעיה לצערי ,
עד כמה זה יהיה גרוע לעשות אותה ? או בכל זאת אפשר ?
מאוד מתבאס מזה שלא יכול לעשות סקוואטים כרגע ( כתף ארורה )
ככה זה נראה + תרגילי עזר , והאם זה לא יותר מידי נפח ולוותר על זה
תוכנית משלובת.jpg

עצה ידידותית - תיזהר בלג פרס.
יש נטייה להעמיס משקלים גבוהים וזה יכול להוביל לדלקות כמו במקרה שהיה לי - בגב התחתון.

• פותח/ת השרשור
עצה ידידותית - תיזהר בלג פרס.
יש נטייה להעמיס משקלים גבוהים וזה יכול להוביל לדלקות כמו במקרה שהיה לי - בגב התחתון.

תודה מורן, אקח לצומת ליבי
אולי דגש מסויים על איך לבצע נכון?

אם המכשיר זה כמו בקישור שמורן הביא לך, עדיף תעשה בכלל משהוא אחר.
מאוד קל להגיעה למצב שהאגן שלך מסתובב פנימה וזה מתכון מאוד מאוד גדול לפציעה, במיוחד כאשר תנסה לעשות משקלים כבדים.

אם באמת אתה לא יכול לעשות סקוואט LB HB או אולי אפילו front, ואין משהו אחר פרט לזה אז תעשה חצי תנועה, כלומר מעל מקביל.

• פותח/ת השרשור
אם המכשיר זה כמו בקישור שמורן הביא לך, עדיף תעשה בכלל משהוא אחר.
מאוד קל להגיעה למצב שהאגן שלך מסתובב פנימה וזה מתכון מאוד מאוד גדול לפציעה, במיוחד כאשר תנסה לעשות משקלים כבדים.

אם באמת אתה לא יכול לעשות סקוואט LB HB או אולי אפילו front, ואין משהו אחר פרט לזה אז תעשה חצי תנועה, כלומר מעל מקביל.
הבעיה לא לרדת נמוך, הבעיה עם הכתפיים כשאני שם את המוט עליהם ואני מותח כתף , אולי אני באמת אנסה פרונט סקוואט
בלי קשר , סידור התוכנית נראה בסדר?

בנוסף אם אני לא טועה ה 160 גרם חלבון שלך כולל חלבון של הש"ש ולחמנייה שזה לא נכון להחשיב אותו.
זה בסדר להחשיב אותו, כל עוד החלבון שלך מבוסס לא עז זה אלא על חלבון מלא וכמות החלבון ממקורות אלה היא קטנה אין בעיה

זה בסדר להחשיב אותו, כל עוד החלבון שלך מבוסס לא עז זה אלא על חלבון מלא וכמות החלבון ממקורות אלה היא קטנה אין בעיה
רק רוצה להוסיף שכל עוד 70% מסך כל החלבונים בתפריט הם ממקור חלבון מלא, אין שום בעיה.

לגבי תכנית האימונים, בדיוק אתמול קראתי קצת המלצות מה לעשות בחיטוב בשביל לשמור/לעלות משקלי עבודה. פשוט גם אם פחות חשובים לך משקלי עבודה, שמירה על כוח מן הסתם אומרת שמירה על מסת שריר. אחד הדברים שראיתי ואני מתכוון ללכת לפי זה בחיטוב הקוב, זה לעבוד בנפח הכי גבוה שאתה יכול שמאפשר לך התאוששות. כלומר להתחיל מאותה תכנית שאתה עושה במסה, ועם הזמן כשאתה מרגיש יותר ויותר תשוש מהחיטוב בהדרגה להוריד נפח, במקום ישר להתחיל מתכנית עם נפח נמוך.

לגבי תכנית האימונים, בדיוק אתמול קראתי קצת המלצות מה לעשות בחיטוב בשביל לשמור/לעלות משקלי עבודה. פשוט גם אם פחות חשובים לך משקלי עבודה, שמירה על כוח מן הסתם אומרת שמירה על מסת שריר. אחד הדברים שראיתי ואני מתכוון ללכת לפי זה בחיטוב הקוב, זה לעבוד בנפח הכי גבוה שאתה יכול שמאפשר לך התאוששות. כלומר להתחיל מאותה תכנית שאתה עושה במסה, ועם הזמן כשאתה מרגיש יותר ויותר תשוש מהחיטוב בהדרגה להוריד נפח, במקום ישר להתחיל מתכנית עם נפח נמוך.

זה מה שהציעו לי לעשות בסוף הטקסס, להמשיך איתה בחיטוב ואז לעבור ללינארית.

• פותח/ת השרשור
וואלה, זה כרגע סותר את כל מה שתיכננתי עליו , לפי מה שסטיץ פירסם , זה דווקא הפוך ממה שאתה אומר , יותר עצימות .
סיבכת אותי

רק רוצה להוסיף שכל עוד 70% מסך כל החלבונים בתפריט הם ממקור חלבון מלא, אין שום בעיה.
פעם ראשונה שאני שומע על כזה נתון מספרי. למה 70 ? עד עכשיו תמיד שמעתי שה 1.8-2 גרם חלבון צריכים להיות ממקורות טובים
וואלה, זה כרגע סותר את כל מה שתיכננתי עליו , לפי מה שסטיץ פירסם , זה דווקא הפוך ממה שאתה אומר , יותר עצימות .
סיבכת אותי
אם אני לא טועה הוא עושה נפח בשביל לנסות להמשיך להתקדם בעצימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית