הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בין הצוואר לכתף

• פותח/ת השרשור RDX_nBq
  • פורסם בתאריך

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
שלום,
בבנץ פרס באימון הקודם העלתי קצת משקלים ובצד ימין של החזה יותר קשה לי אבל המשכתי וכנראה שעשיתי לעצמי קצת נזק בין
הצוואר לכתף.
זה כאן:
9517_image.jpg

וכל פעם אני צריך להוציא קליקים מהצוואר בצד וזה אף פעם לא כואב לא שאני זז לא שאני מפעיל אותה רק מתי שאני מרים
את הכתפיים למעלה ולמטה בלמטה אני מרגיש מין זרם כזה ועובר.
אבל כל פעם אני צריך לסובב את הצוואר.
מה אפשר לעשות עם זה ?

תודה רבה !

קיבלת את הפציעה הכי שכיחה בחדר כושר דלקת באיזור שבדיוק סימנת...
הכאב מקרין לך לצוואר.
דבר ראשון תפסיק עם הבנצ' פרס, דבר שני תבדוק טוב את הטכניקה שלך, היא זאת שגמרה לך לדלקת.
מה שאתה כן יכול לעשות הוא לחמם טוב טוב את האיזור בעזרת עיסוי עם משחה יעודית לכך כגון וולטרן... להתלקח במים חמים ולתת למים לפחות 10 דקות לזרום לאיזור הפצועה.
כל חימום לחמם טוב, טוב את האיזור.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קיבלת את הפציעה הכי שכיחה בחדר כושר דלקת באיזור שבדיוק סימנת...
הכאב מקרין לך לצוואר.
דבר ראשון תפסיק עם הבנצ' פרס, דבר שני תבדוק טוב את הטכניקה שלך, היא זאת שגמרה לך לדלקת.
מה שאתה כן יכול לעשות הוא לחמם טוב טוב את האיזור בעזרת עיסוי עם משחה יעודית לכך כגון וולטרן... להתלקח במים חמים ולתת למים לפחות 10 דקות לזרום לאיזור הפצועה.
כל חימום לחמם טוב, טוב את האיזור.
בהצלחה.
תודה רבה על התשובה.
מאז שהתחיל לכאוב לי קצת נחתי 5 ימים והכאב עבר.
ואתה צודק בדקתי את זה והבנתי שזה באמת בגלל הטכניקה.
אתמול היה לי אימון הורדתי משקלים בבנץ פרס כדי לאזן בגלל שליד ימין יותר קשה, ותיקנתי את הטכניקה שלי וחזרתי ללא כאב.
הבעיה היחידה היא שאני התרגלתי לסובב את הראש ולהוציא קליקים כאילו אני חייב לעשות את זה אבל מה שטוב זה שאני התחלתי לעשות
את זה בתדירות ממש ממש נמוכה(בערך פעמיים ביום).
אין לי שום כאב בשום מקום וזה עבר לי.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית