הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חוות דעת על הסייקל הבא שלי

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
לאחר שסיימתי סייקל שהיה כך:
בולד 600 מג בשבוע
טסט 750 מג בשבוע
פרווירון 50מג ליום
נולבה 20מג ליום (רגיש לאסטרוגן)
הגעתי למשקל של 97 קג על כ13-14 אחוזי שומן והייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, עכשיו כשהנוזלים ירדו אני על 94 קג.
בכל מקרה אני באופן קבוע על trt (לכל המתעניינים הגוף שלי אף פעם לא ייצר מספיק).

התכנון שלי הוא לאחר 10 שבועות קרוז של 125מג טסט יהיה כך:

1. אננטט 750 (+frontload בזריקה הראשונה של עוד כ300 מג) 1-16
2. 600 בולד 1-16
3. T3 פירמידה עד 75 מק"ג 1-6.
4. קלן פירמידה עד 120 מק"ג 1-6 כולל קטוטיפן.
5. פרווירון 50מג ליום.
6. נולבה 20מג ליום.

הסייקל יהיה בשבועות 1-6 חיטוב ומשבוע 7-16 מסה.
דעות? עצות לשיפור? משהו שהייתם משנים?
תודה.

הי
תסביר לי משהו, אתה רוצה לחכות ל אמצע קיץ על קרוז, אחרי חיטוב עד סוף קיץ ואז מסה ? את לא מפחד מאיבוד שריר במהלך הקרוז, שלא ישאר לך מה לחטב?
אתה לא מעדיף לקצר בחצי את הקרוז ואז מסה וחיטוב?
לא ממליץ , רק שואל ☺

בהצלחה חבר.

אתה כבר בתוך הקרוז? אם כן, איך הוא מרגיש ביחס לסייקל? אני ממש אודה לתשובה מפורטת (גם פיזי וגם בפן המנטלי).

• פותח/ת השרשור
הי
תסביר לי משהו, אתה רוצה לחכות ל אמצע קיץ על קרוז, אחרי חיטוב עד סוף קיץ ואז מסה ? את לא מפחד מאיבוד שריר במהלך הקרוז, שלא ישאר לך מה לחטב?
אתה לא מעדיף לקצר בחצי את הקרוז ואז מסה וחיטוב?
לא ממליץ , רק שואל ☺
לוקח לבולדנון המון זמן לצאת מהגוף.
אני על קרוז כל חיי מכיוון שאני על trt.
ואני שומר על תזונה ואימונים ככה שאני לא אמור לאבד הרבה.
החיטוב יהיה בסייקל כדי לא לאבד שריר.

לאיזו מטרה?
יותר טסט חופשי, מראה מוצק יותר.

בהצלחה חבר.

אתה כבר בתוך הקרוז? אם כן, איך הוא מרגיש ביחס לסייקל? אני ממש אודה לתשובה מפורטת (גם פיזי וגם בפן המנטלי).
כבר בקרוז כשבועיים.
כבר לא יכול לחכות כי להיכנס לסייקל הבא אבל אין ברירה - זה בפאן המנטלי.

מבחינה פיזית נראה חטוב יותר כי ירדו הנוזלים וגם הורדתי פחמימה אבל גם השרירים נראים פחות מוצקים ופחות פאמפ ממה שהיה בזמן הסייקל.

למה לחכות ליציאת בולדנון מהגוף, אתה צפוי לעבור בדיקות סמים?
גם ככה אתה מתכוון לחזור לבולדנון בסייקל.
לא משנה, הכי חשוב שיהיה בהצלחה והרבה gainz

• פותח/ת השרשור
הבעייתיות בלמשוך כ"כ הרבה על מינונים גבוהים קשורה קשורה בעיקר לנזקים בריאותיים מצטברים. העומס על המערכת הקרדיו-וסקולרית שטסט בשילוב עם בולדנון מביאים הוא משמעותי ולמרות המעבר לדקה, שהוא יותר "בטוח" בהיבט הזה, אתה לא משחרר קצת לחץ ובעצם לוקח סיכון לא מחושב.

נערך לאחרונה:
600 בולד זה מינון גבוה?
זה בערך המינון הנמוך ביותר שמומלץ עם בולד
לרוב מריצים 800 ויותר

בניגוד להרבה חומרים, בולד אפקטיבי במינונים מאוד גבוהים
ובניגוד לטסט, השיפור בתוצאות עומד בערך ביחס ישר למינון (על סמך תגובות וניסיון זל אנשים)

http://www.ironmagazine.com/2012/boldenone-realizing-its-full-potential/
יש כאן סקירה חמודה

לאחר שסיימתי סייקל שהיה כך:
בולד 600 מג בשבוע
טסט 750 מג בשבוע
פרווירון 50מג ליום
נולבה 20מג ליום (רגיש לאסטרוגן)
הגעתי למשקל של 97 קג על כ13-14 אחוזי שומן והייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, עכשיו כשהנוזלים ירדו אני על 94 קג.
בכל מקרה אני באופן קבוע על trt (לכל המתעניינים הגוף שלי אף פעם לא ייצר מספיק).

התכנון שלי הוא לאחר 10 שבועות קרוז של 125מג טסט יהיה כך:

1. אננטט 750 (+frontload בזריקה הראשונה של עוד כ300 מג) 1-16
2. 600 בולד 1-16
3. T3 פירמידה עד 75 מק"ג 1-6.
4. קלן פירמידה עד 120 מק"ג 1-6 כולל קטוטיפן.
5. פרווירון 50מג ליום.
6. נולבה 20מג ליום.

הסייקל יהיה בשבועות 1-6 חיטוב ומשבוע 7-16 מסה.
דעות? עצות לשיפור? משהו שהייתם משנים?
תודה.
הסייקל נראה מצויין. אני מניח שאתה מוסיף נולבה מחשש מודע לג'ינו.
בנוגע לבולדנון, אני מסכים עם @MethylDaniel , הוא הרבה יותר אפקטיבי במינונים גבוהים, ביחוד משום שניתן לעלות איתו אליהם. במינון גבוה גם חשיבות הפרווירון כאנדרוגן באה לידי ביטוי לאיזון האנבוליות:אנדרוגניות של הבולדנון.

• פותח/ת השרשור
מניסיון העבר שלי ותופעות בחזה שהחלו כבר ב500 מג טסט.
האם הfrontload של אננטט יביטו אותי לרמות מספקות של טסט כדי להתחיל עם t3 ולהימנע מאיבוד שריר?
ועוד שאלה האם אני צריך להיות על מאזן נייטרלי בין חיטוב למסה בזמן הסייקל?

מניסיון העבר שלי ותופעות בחזה שהחלו כבר ב500 מג טסט.
האם הfrontload של אננטט יביטו אותי לרמות מספקות של טסט כדי להתחיל עם t3 ולהימנע מאיבוד שריר?
ועוד שאלה האם אני צריך להיות על מאזן נייטרלי בין חיטוב למסה בזמן הסייקל?
עם צריכת חלבון גבוהה (קריטי בכל הקשור ב-T3) העמסת טסט בהחלט תגיע לרמות יציבות מהר יותר ובוודאי שהדבר יסייע במניעת פירוק שריר. אני באופן אישי לא ממליץ להכניס T3 לסייקל משום שישנן חלופות עדיפות בהרבה.
בנוגע למעבר, אין חובה לשהות בנייטראלי תקופה ממושכת אך רצוי לעשות את המעבר לגירעון בצורה הדרגתית.

אשמח להוסיף רעיון, תוריד מינון טסט ותעלה בולד, זה עשוי לעזור לך להתמודד עם תופעות לא נעימות שאתה מקבל עם טסט

T3 טומן הרבה יותר חסרונות מיתרונות. מעבר לעניין פירוק השריר שהוא בעייתי בפני עצמו כמובן, פעילות יתר של בלוטת התריס היא פשוט מסוכנת, בעיקר בהיבט הקרדיולוגי.
באופן אישי, ככל שזה קשור בי, אני מאוד סבלני, הן במינונים והן במשך הזמן שלוקח לי לשפר תוצאות מאחר ואני יודע מעל לכל ספק שמדובר בריצת מרתון. אני נוטה לשלב חומרים אקזוטיים ואוראליים אבל זה לרוב מסקרנות ו"בשם המדע". כשאני מקשר את זה בצבירת שריר וחיטוב זה בעצם אומר שאני משתדל לעשות את העבודה בצורה מאוד נקייה ואמתין עוד קרוז ועוד בלאסט בכדי שלא אסתכל במראה ואגיד ש"הכל בשם המסה", הרכבת לא נוטשת ואם יקח בלאסט נוסף, די ברור לי שיהיו הרבה אחריו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית