הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ווינגייט, תהנדסו לנו אתלט...

• פותח/ת השרשור prUser
  • פורסם בתאריך

prUser

משתמש פעיל
699
0
נק' מוניטין:
1,172
699
0
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1109395.html

מחקר ינסה לזהות הגנים שמעניקים יתרון גופני לאתלטים.
אני לא מתמצא בזה כלל, אבל הם לא קצת מאחרים את הרכבת? טיפול גנטי זה לא כבר דבר שממשלות גדולות (<שיעול>סין<שיעול>) עושות לספורטאים?

עוד בשנות ה60 וה-70ממשלות הגוש הסובייטי דחפו לספורטאים (משני המינים) שלהם כימיקלים כדי לשפר את היכולת הפיזית הגנטית. חלק מהספורטאיות שלהם בכלל שינו את מינן.

בישראל מנסים כנראה ללכת על בטוח, יחסית.

מעניין,תחשוב על ההשלכות של זה על תחומי החיים שמעבר לספורט.
לדוגמא,יתכן שבעוד 20 שנה לא יזדקקו יותר לקורות חיים,אלא פשוט ישלחו דגימת רוק לחברה שבה אתה מעוניין לעבוד,והם יבדקו את מידת ההתאמה הגנטית שלך למשרה.

בדיקות שכאלו רצו בשנות ה 50-60 אצל הגרמנים עקב עליונות טכנולוגית לאחר המהפכה הנאצית, זה לא חדש פשוט ישראל מאחרים.

מה זה משנה ימצאו מישהו כזה ואז מה? אתם חושבים שישקיעו בו כמו בחו"ל? יביאו אותו לרמות כאלה שיהיה לך ספורטאי הישגי ברמת על? קשה לי להאמין לצערי...

מה זה משנה ימצאו מישהו כזה ואז מה? אתם חושבים שישקיעו בו כמו בחו"ל? יביאו אותו לרמות כאלה שיהיה לך ספורטאי הישגי ברמת על? קשה לי להאמין לצערי...

אם יש איזה מיליונר שיממן, למה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית