הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הגדרה של אתלט?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
המילה כללית מידי גם אחר שחפשתי באינטרנט. איך מגדירים מתאמן שהוא אתלט? אפשרי בכלל לכתוב הגדרה כזאת או שדבר אינו שחור ולבן?

ספורטאי תחרותי
לא. אם זאת הייתה ההגדרה גם פאוורליפטר או מפתח גוף היה נחשב אתלט. אתלט הוא ספורטאי שעוסק באחד מענפי האתלטיקה(קלה/כבדה)
לדוגמה הרמת משקולות אולימפית, ריצת ספרינט, קפיצות...

• פותח/ת השרשור
לא. אם זאת הייתה ההגדרה גם פאוורליפטר או מפתח גוף היה נחשב אתלט. אתלט הוא ספורטאי שעוסק באחד מענפי האתלטיקה(קלה/כבדה)
לדוגמה הרמת משקולות אולימפית, ריצת ספרינט, קפיצות...
אלה רק דברים שמופעים באולימפידה? כלומר לדוגמה קרוספיטר לא נחשב אתלט

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע להגדיר מה זה אבל אני יודע מה זה לא
נתחיל בזה שהשיפוט בתחרות הזאת לא מקצועית בשיט וזה כבר מספיק בשביל לא להיקרא ספורט אמיתי.
על סמך מה אתה אומר שהשיפוט לא מקצועי?

תתחיל מ 03:40
זה באמת נראה לך כמו ענף ספורט אמיתי?
אני לא מבין בכלל איך אנשים צופים בדבר הזה

זאת הטכניקה שמותרת בתחרות, אז למה שלא ישתמשו בה? בדיוק כמו שבסטרונגמן מותר לעשות היצ'ינג בדדליפט שזה רמאות בקרוספיט עושים את החרא הזה וקוראים לזה מתח. יש הרבה בעיות בקרוספיט אבל הטכניקה הזאת בתחרות היא לא אחת מהם.

זאת הטכניקה שמותרת בתחרות, אז למה שלא ישתמשו בה?.

אז עכשיו בוא תסביר לי מה כל כך אתלטי בלהיות דג מעופף שכל בנאדם חסר כישורים אתלטים יכול לעשות.
"המתח" הזה לא מתבסס על שום סקילים.
נו אז blbazor לא מבין איך בכלל צופים... לא נורא.

בדיוק כמו שאני לא מבין איך בנאדם יכול להיות כל כך סחי וליצור פרופיל בשם המלא שלו

אז עכשיו בוא תסביר לי מה כל כך אתלטי בלהיות דג מעופף שכל בנאדם חסר כישורים אתלטים יכול לעשות.

בדיוק כמו שאני לא מבין איך בנאדם יכול להיות כל כך סחי וליצור פרופיל בשם המלא שלו
אין קשר בכלל. ספורט= פעילות גופנית שנעשית במטרה לשפר את מרכיבי הכושר שלך. גם באולינג נחשב ספורט בעיקרון.
קרוספיט זה טיפה שונה, כי משולבים בו המון ענפי ספורט אחרים. זה ש״השיפוט בתחרות לא מקצועי״ לא אומר שזה לא ספורט.

אין קשר בכלל. ספורט= פעילות גופנית שנעשית במטרה לשפר את מרכיבי הכושר שלך. גם באולינג נחשב ספורט בעיקרון.
קרוספיט זה טיפה שונה, כי משולבים בו המון ענפי ספורט אחרים. זה ש״השיפוט בתחרות לא מקצועי״ לא אומר שזה לא ספורט.

אז איך משתפרים במתח שמתבסס על מומנטום ולא על טכניקה וכוח?
תן לי לנחש, עושים אותו יותר(לא באמת)

אז איך משתפרים במתח שמתבסס על מומנטום ולא על טכניקה וכוח?
תן לי לנחש, עושים אותו יותר(לא באמת)
לא שאני כזה מבין בקרוספיט, אבל לדעתי אתה אמור לעשות את זה ככה, בגלל שזאת הטכניקה שבה אפשר לעשות הכי הרבה חזרות.

לא שאני כזה מבין בקרוספיט, אבל לדעתי אתה אמור לעשות את זה ככה, בגלל שזאת הטכניקה שבה אפשר לעשות הכי הרבה חזרות.

אז יאללה,יהיה להיט אם פעם הבאה שאראה כדורגל יהיה מותר לשחקנים לקחת את הכדור ביד כל הדרך אל השער,ככה נראה הכי הרבה גולים.

אז? בנץ' הוא חרא מדד לכח ואני לוחץ בתחרויות כי בזה מתחרים. אני לא מתבכיין עליו ועל זה שהפרס לא בתחרות במקומו אלא עושה אותו כי זה מה שיש בתחרות שלי. ואתה מוזמן לנסות לקחת בן אדם בלי כישורים אתלטיים ולתת לו לנסות את זה. אני זוכר שכמה פעמים ניסיתי לשחק עם הצורה הזאת וזה לא הלך לי בקלות שבה אתה מתאר.
לצורך הבהרה אני פווארליפטר ואין לי שום קשר לעולם הקרוספיט

אז? בנץ' הוא חרא מדד לכח ואני לוחץ בתחרויות כי בזה מתחרים. אני לא מתבכיין עליו ועל זה שהפרס לא בתחרות במקומו אלא עושה אותו כי זה מה שיש בתחרות שלי. ואתה מוזמן לנסות לקחת בן אדם בלי כישורים אתלטיים ולתת לו לנסות את זה. אני זוכר שכמה פעמים ניסיתי לשחק עם הצורה הזאת וזה לא הלך לי בקלות שבה אתה מתאר.
לצורך הבהרה אני פווארליפטר ואין לי שום קשר לעולם הקרוספיט

מה קשור מדד לכוח?
גם קליעה לסל זה לא מדד לכוח,אתה סוטה מהדיון.
המתח הזה שהם עושים זה פשוט לא skill based כמו רוב שאר התרגילים שם.
מה שהכי מצחיק שהם קוראים לזה pull ups ואין פה בכלל pull.
כל התחרות הזאת מבוססת על צ'יטים,ככל שתהיה יותר צ'יטר ככה הסיכוי שלך לנצח גדל.

מה קשור מדד לכוח?
גם קליעה לסל זה לא מדד לכוח,אתה סוטה מהדיון.
המתח הזה שהם עושים זה פשוט לא skill based כמו רוב שאר התרגילים שם.
מה שהכי מצחיק שהם קוראים לזה pull ups ואין פה בכלל pull.
כל התחרות הזאת מבוססת על צ'יטים,ככל שתהיה יותר צ'יטר ככה הסיכוי שלך לנצח גדל.
אני אומר, שום ספורט לא מושלם. בליפטינג אני לא אוהב את זה שיש בנץ' כמדד לפלג גוף עליון אבל זה מה שאני עושה כי זה מה שקורה בתחרות. אז בקרוספיט יש לך את הKEEPING PULL UPS ששוב אני אומר, הטכניקה אולי לא מסובכת אבל גם לא כזאת אינטואיטיבית, לפחות לא מהניסיון שלי, היה לי קשה לנדנד את עצמי וגם להגיע לגובה. בכל מקרה אבל זה מה שיש בתחרויות אז זה מה שאתה עושה לא הכל חייב להיות כל כך מסובך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית