הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטונים שלי סקוואט 110 ו-120

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
אני מעלה כדי לקבל ביקורת על הטכניקה. (אשמח לתגובה של קורן הטרול חח)

זה ה-110 קילו ל-5 חזרות עשיתי לבד טווח תנועה הכי מלא שאני יכול. בסרטון הקודם עוד לא בחרתי איזה סקוואט אני עושה עכשיו זה 100% לואו באר.

זה סקוואט 120 קילו ל-3 חזרות. בחזרה האחרונה הספוטר עזר קצת אבל אפשר לראות שהייתי מסיים גם לבד. אני רוצה לשמוע ביקורת על 2 הסרטונים ומה כדאי לי לשפר
תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אללה מקס חח איך הוא אומר בסוף

סקוואט נראה טוב,וגם משקל מכובד מאוד,וכמו שאמרו קשה לראות עם הברכיים גולשות עם אתה לא מצלם מהפרונט שלך.

אני מעלה כדי לקבל ביקורת על הטכניקה. (אשמח לתגובה של קורן הטרול חח)
YouTube - squat 110kg
זה ה-110 קילו ל-5 חזרות עשיתי לבד טווח תנועה הכי מלא שאני יכול. בסרטון הקודם עוד לא בחרתי איזה סקוואט אני עושה עכשיו זה 100% לואו באר.
YouTube - squat 120kg
זה סקוואט 120 קילו ל-3 חזרות. בחזרה האחרונה הספוטר עזר קצת אבל אפשר לראות שהייתי מסיים גם לבד. אני רוצה לשמוע ביקורת על 2 הסרטונים ומה כדאי לי לשפר
תודה.

הסקוואט נראה טוב, אבל הוא 100% היי באר. יכול להיות שאני טועה כי הסירטון לא כל כך טוב, אבל ככה זה נראה.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה טוב, אבל הוא 100% היי באר. יכול להיות שאני טועה כי הסירטון לא כל כך טוב, אבל ככה זה נראה.
בעקרון ההבדל בין היי ללואו הוא במיקום של המוט ואני לא מסוגל להוריד את המוט יותר נמוך אחרת הוא ייפול אז נראה לי דווקא שזה לואו באר.

בעקרון ההבדל בין היי ללואו הוא במיקום של המוט ואני לא מסוגל להוריד את המוט יותר נמוך אחרת הוא ייפול אז נראה לי דווקא שזה לואו באר.

כן, מהזווית הזאת זה נראה היי באר, תנסה למקם את המוט נמוך יותר להרים את המרפקים (תשתדל שהגב העליון יתמוך במוט).

• פותח/ת השרשור
סבבה לסרטון הבא שאני אצלם עם 140 קילו RM5 עוד כמה חודשים אני אשפר את הטכניקה ואנסה לעשות LOW BAR.

בהתחלה לא יודע למה אבל קראתי שאתה אומר אימון הבא אתה עושה 140 ק"ג RM5 חחחח,הייתי בשוק..אחר כך ראיתי רשום סירטון הבא,
אתה ב5x5 כרגע?

• פותח/ת השרשור
בהתחלה לא יודע למה אבל קראתי שאתה אומר אימון הבא אתה עושה 140 ק"ג RM5 חחחח,הייתי בשוק..אחר כך ראיתי רשום סירטון הבא,
אתה ב5x5 כרגע?
אני לא בתוכנית מוגדרת בגלל הפציעה שיש לי בכתף. אני בא לאימון, עושה סקוואט ועוד כמה תרגילים אקראיים במכונות/חופשיים שבכלל לא קשורים לאזור הפציעה. כשאני אחזור למיטבי אני אתאמן בSS. בינתיים כל המטרה שלי היא לשפר את הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
מה התוכנית הנוכחית שלך?
סקוואט 2X5 1X3 כשב-2 הסטים הראשונים אני עושה את המשקל הרגיל שאני עובד איתו ל-5 חזרות ב-3 חזרות את הRM3. המטרה היא שעם הזמן זה יהיה 2X5 ועוד 1X5 עם אותו משקל ואז אני מעלה משקל כללי בסקוואט וחוזר שוב למבנה של 2X5 1X3. זאת לא שיטה מספר או כל מקום אחר, אני המצאתי אותה ואני הולך לנסות אותה על עצמי.
אחר כך אני עושה יד אחורית בקרוס עם נעילת מרפקים כדי לא לעבוד על הכתף. אחר כך אני עושה עוד תרגילי רגליים/תאומים עוד לא החלטתי בדיוק איזה. הפגישה עם האורטופד תתקיים ביום חמישי ואחרי זה אני כבר אדע יותר טוב איך להתאמן.

בסדר נראה סבבה,הבידוד ליד אחורית גם לא כזה חשוב..אולי תוסיף עוד איזה סט של דדליפט ועם גם בוא אתה מרגיש כאב באיזור תעבוד עם משקל נמוך,גם תוסיף איזה סט או 2 של לחיצה בדאמבלים אפילו שיהיה 3 קילו אבל תעבוד ל15 חזרות זה גם יעזור,אתה יכול גם עם מוט אבל אני לא יודע עם תצליח 15-20 חזרות עם מוט ריק כי הבנתי שהכאב שלך מאוד חזק..

• פותח/ת השרשור
בסדר נראה סבבה,הבידוד ליד אחורית גם לא כזה חשוב..אולי תוסיף עוד איזה סט של דדליפט ועם גם בוא אתה מרגיש כאב באיזור תעבוד עם משקל נמוך,גם תוסיף איזה סט או 2 של לחיצה בדאמבלים אפילו שיהיה 3 קילו אבל תעבוד ל15 חזרות זה גם יעזור,אתה יכול גם עם מוט אבל אני לא יודע עם תצליח 15-20 חזרות עם מוט ריק כי הבנתי שהכאב שלך מאוד חזק..
אני אשאר עם מה שיש לי עד הפגישה עם האורטופד. כשהוא יאבחן את הבעיה אני כבר אעשה כמה שינויים בתוכנית. אולי הוא בכלל יגיד לי שזה משהו רציני ושיהיה לי חודש בלי אימונים אז זה בכלל באסה.

תאמין לי אני מבין אותך,אחרי שאתה כבר באמת נכנס לאימונים זה כבר חלק ממך ואתה רק מחכה לאימון הבא..אני זוכר לפני שנה שרק הייתי בהתחלה עם הייתי מפספס אימון בכלל לא הייתי מרגיש את זה..

בכל מקרה החלמה מהירה אחי 😃

הסקוואט לא רע בכלל (ואתה אומר שאני רק מסתלבט עליך), אבל הוא בטוח לא low-bar ואין לך מה להתווכח על זה בכלל.

א. תסתכל תמיקום של המוט
ב. התנועה שלך היא של high bar

• פותח/ת השרשור
הסקוואט לא רע בכלל (ואתה אומר שאני רק מסתלבט עליך), אבל הוא בטוח לא low-bar ואין לך מה להתווכח על זה בכלל.

א. תסתכל תמיקום של המוט
ב. התנועה שלך היא של high bar
כשאתה אומר לי שהסקוואט שלי טוב זה כבר התקדמות 😃

המיקום של המוט גורר איתו תנועה שונה של כל הגוף ביחד.
תקרא קצת על ההבדלים בין high bar וlow bar וזה יחסוך לי איזה 2 עמודים של כתיבה.

והתכנית שלך מפגרת לגמרי, אל תעבוד בצורה אקראית כי אתה תקבל תוצאות אקראיות.
קח את הסקוואט ותדביק לו תכנית לפי המצב שלך בתור מתאמן

נ.ב, את הסט השני זרוק לפח, אתה איבדת את הקשיחות בתחתית והברכיים גלשו החוצה ובכלל זה היה שילוב של הייבאר ולובאר שלא יצא טוב. הסט הראשון היה הרבה יותר טוב וגם שמרת על עצמך מכווץ, שלא כמו בשני.

ואם אתה לא יודע איזה סקוואט אתה צריך, אתה צריך low bar.
במקום לקרוא את מקבולבול תקרא תספר של ריפטו מההתחלה עד הסוף, יש לך בסיס טוב והוא רק ישפר אותו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המיקום של המוט גורר איתו תנועה שונה של כל הגוף ביחד.
תקרא קצת על ההבדלים בין high bar וlow bar וזה יחסוך לי איזה 2 עמודים של כתיבה.

והתכנית שלך מפגרת לגמרי, אל תעבוד בצורה אקראית כי אתה תקבל תוצאות אקראיות.
קח את הסקוואט ותדביק לו תכנית לפי המצב שלך בתור מתאמן

נ.ב, את הסט השני זרוק לפח, אתה איבדת את הקשיחות בתחתית והברכיים גלשו החוצה ובכלל זה היה שילוב של הייבאר ולובאר שלא יצא טוב. הסט הראשון היה הרבה יותר טוב וגם שמרת על עצמך מכווץ, שלא כמו בשני.

ואם אתה לא יודע איזה סקוואט אתה צריך, אתה צריך low bar.
במקום לקרוא את מקבולבול תקרא תספר של ריפטו מההתחלה עד הסוף, יש לך בסיס טוב והוא רק ישפר אותו
זהו הבעיה שלי שהמיקום של המוט היה גבוה מדי כי לקחתי אחיזה רחבה מדי. קראתי בSTRONGLIFTS את ההבדלים.
והתוכנית אקראית עד יום חמישי אבל בעיקר הדגש הוא על סקוואט ורגליים. פשוט ביום חמישי אני אפגש עם האורטופד ונראה כבר מה אני צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית