הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע SQS labs חוות דעת

• פותח/ת השרשור Rafeal
  • פורסם בתאריך

Rafeal

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
קאנטרי ב"ש
היי

סייקל רביעי שלי... אני משתמש די מנוסה סהכ. מתחיל בקרוב סייקל של טסט טרן ובולד... מסה קצרה של חודשיים ואז מחטב.
כל הסייקלים הקודמים היו ברמה של פארמה והניבו תוצאות יפות.
הדילר שלי מציע לי מוצר חדש, בטענה שמדובר בקו ייצור חדש של המנהל של וורמודזה. סהכ דילר אמין ואין שום טענות בעבר, אפילו להיפך. פשוט מתלבט בין החומרים האלו לבין באלקן.
אם מישהו מכיר / ניסה אשמח לחוות דעת לפני שאחליט.
אגב מדובר בחומרים במינון מעט מחוזק - אנטט 300 בולד 300. טרן אצטט מינון סטנדרטי 100. לגבי הטרן אני די סגור כי חבר כבר מריץ ורואה תוצרות מפחידות... רק לגבי השאר.

מצרף כמה תמונות ששלח לי הדילר

P_20150305_120442_1_1.jpg
P_20150305_120339_1_1.jpg
P_20150304_100438_2.jpg

היי

סייקל רביעי שלי... אני משתמש די מנוסה סהכ. מתחיל בקרוב סייקל של טסט טרן ובולד... מסה קצרה של חודשיים ואז מחטב.
הדילר שלי מציע לי מוצר חדש, בטענה שמדובר בקו ייצור חדש של המנהל של וורמודזה. סהכ דילר אמין ואין שום טענות בעבר, אפילו להיפך. פשוט מתלבט בין החומרים האלו לבין באלקן.
אגב מדובר בחומרים במינון מעט מחוזק - אנטט 300 בולד 300. טרן אצטט מינון סטנדרטי 100. לגבי הטרן אני די סגור כי חבר כבר מריץ ורואה תוצרות מפחידות... רק לגבי השאר.

צפה בקובץ המצורף 24437 צפה בקובץ המצורף 24438 צפה בקובץ המצורף 24439
הטרן אצטט של החברה טוב מאוד וברמה גבוהה. נראה שהוא באמת ברמה גבוהה. העבירו לי אישורים בנוגע לאיכות ומה שבאמת חשוב זה שהחומר עובד מצויין.

אני מריץ כרגע בולדנון של SQS .... עושה מה שצריך לעשות.....
זה עם אתיל אלואט אבל ממש לא מפריע... נכנס חלק. מזריק לארבע ראשי או לרחב גבי.
אהבתי שזה במינון 300. 3 סיסי בשבוע סוגרים לי את הפינה.

עשיתי חיפוש קצת בקרב העדה, יש אתר רישמי לחברה, נראה רציני ומכובד. מכיל טלפון, כתובת ואישורים רישמיים של רישום במולדובה כחברה לייצור תרופות ותקנים כאלו ואחרים - אז די תואם לגרסה שלוומודזה יש בדבר:

http://sqs-lab.com

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות חברים...

אני שוקל לשלב בין פאראבולן של באלקאן עם האצטט של sqs. משהו כמו 300 פאראבולאן ו 300 אצטט. תמיד אהבתי לעשות קצר וארוך ביחד. אולי גם אחסוך כמה שקלים למה הפאראבולן לא זול - מה אומרים?

תודה על התגובות חברים...

אני שוקל לשלב בין פאראבולן של באלקאן עם האצטט של sqs. משהו כמו 300 פאראבולאן ו 300 אצטט. תמיד אהבתי לעשות קצר וארוך ביחד. אולי גם אחסוך כמה שקלים למה הפאראבולן לא זול - מה אומרים?
וותר על הפרבולן בינינו הוא סתם יקר ורק האסטרים משחק פה , זאת לא גרסה רפואית ולא נעליים הוא פשוט יותר ארוך מהקצר תיקח טרן אנטט אם כבר

• פותח/ת השרשור
וותר על הפרבולן בינינו הוא סתם יקר ורק האסטרים משחק פה , זאת לא גרסה רפואית ולא נעליים הוא פשוט יותר ארוך מהקצר תיקח טרן אנטט אם כבר
כמה אנטט היית משלב פה? בהנחה ואני לא מוכן לוותר על האצטט?

טרן הקסה (פאראבולן) ממש לא שונה רק באסטרים בהשוואה לאנטט או אצטט.
טרן הקסה מוגדר כ "HUMAN GRADE" - פותח לשימוש לבני אדם. התוצאות בו הם הרבה יותר עוצמתיות והתופעות לוואי נמוכות בהשוואה לאצטט ואנטט.
לעומת זאת האצטט \ אנטט הם חומרים ווטרינרים - כלומר מדובר בגן חי. (רפואי = סינטטי ) . ולכן התופעות לוואי הרבה יותר חזקות שם.

אני אצטט קטע קטן ממה שמצאתי על ההקסה, אבל ממליץ לקרוא את הכל מהלינק:

http://www.evolutionary.org/trenbolone

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Cyclohexylmethylcarbonate)

Since this ester is a tongue twister, we’ll call it tren hex – to make reading simple. Tren hex is the famous parabolan preparation of trenbolone that was the “magic” steroid you could find in the 90s. I remember guys in the gym going crazy about getting their hands on some parabolan. It was like finding gold.

Why was it so popular? Anecdotally, I find tren hex to be a lot more powerful than acetate and enanthate. Since the real difference is in the esters, this might not make much sense. However, from personal use and from the numerous clients that I’ve had cycle parabolan, I can safely say this is the best trenbolone preparation on the market. Weekly injections deliver amazing results because it has a longer half-life. In addition, parabolan tends to build up in your system and really pushing you to reach peak performance after the first 2 weeks.

Stacking Trenbolone Hex (parabolan) can be a bit tricky, as most guys are using it for cutting. The best way is with a EOW (every other week) injection of a longer ester chain like testosterone cypionate, combined with EOD (every other day) injections of testosterone propionate. This allows for an interesting mix of testosterone and trenbolone build up in your system.

Oral Trenbolone has 2 main ester forms:

• Acetate
  • Metribolone (methyltrienolone)
Although the base trenbolone hormone is available without an ester, this preparation has never gained popularity. There are two version of oral trenbolone available, one with an acetate ester and a methylated version called Metribolone (methyltrienolone), which has been altered at the 17th carbon position for oral use. Many bodybuilders question the real effectiveness of the acetate ester in oral preparations, with most athletes opting to inject trenbolone acetate as opposed to trying to take it orally.

זה בגלל שיש לך אחוזים בחברה , אם לא היו לך אחוזים היית מדבר אחרת 🤤
הולישיט :0

וסיימון, זה על סמך ניסיון אישי, ולא מבוסס במיוחד

לדעתי אין היגיון

אסטר זו שרשרת שמורכבת בעיקר מפחמן ומימן. העקרון פשוט, ככל שהשרשרת ארוכה יותר ככה היא יותר הידרופובית (תעדיף קשריי ואן דר ואלס)
ולכן תהיה מסיסה בשמן יותר מאשר במים

ככל שהאסטר יותר ארוך, כך החומר ישתחרר לאט יותר מאזור הזריקה (פחות מסיס במים, יקח זמן עד שיספג אל הדם)
ככל שהשרשרת ארוכה יותר, כך ניתן להמיס מינון גבוה יותר של חומר בשמן.
והאסטר כבד יותר - פר מיליגרם.חומר, פחות טרן

האסטר של הפראבולן הוא שרשרת ארוכה יותר מאצטט,לכן פר מיליגרם באצטט יש יותר חומר פעיל.

לפי אותו עקרון, מוזר בעיני כשאומרים שציפיונט חזק יותר מאננטט... באננטו יש פחמן אחד פחות, הוא אמור להיות מעט חזק יותר

הולישיט :0

וסיימון, זה על סמך ניסיון אישי, ולא מבוסס במיוחד

לדעתי אין היגיון

אסטר זו שרשרת שמורכבת בעיקר מפחמן ומימן. העקרון פשוט, ככל שהשרשרת ארוכה יותר ככה היא יותר הידרופובית (תעדיף קשריי ואן דר ואלס)
ולכן תהיה מסיסה בשמן יותר מאשר במים

ככל שהאסטר יותר ארוך, כך החומר ישתחרר לאט יותר מאזור הזריקה (פחות מסיס במים, יקח זמן עד שיספג אל הדם)
ככל שהשרשרת ארוכה יותר, כך ניתן להמיס מינון גבוה יותר של חומר בשמן.
והאסטר כבד יותר - פר מיליגרם.חומר, פחות טרן

האסטר של הפראבולן הוא שרשרת ארוכה יותר מאצטט,לכן פר מיליגרם באצטט יש יותר חומר פעיל.

לפי אותו עקרון, מוזר בעיני כשאומרים שציפיונט חזק יותר מאננטט... באננטו יש פחמן אחד פחות, הוא אמור להיות מעט חזק יותר

אחד הדברים היפים בבילדינג זה שלא חשוב כמה אתה שוקל... כמה אחוזי שומן .... בסופו של דבר איך אתה נראה.
התוצאות של הפאראבולאן פשוט נראות לעין.

אחד הדברים היפים בבילדינג זה שלא חשוב כמה אתה שוקל... כמה אחוזי שומן .... בסופו של דבר איך אתה נראה.
התוצאות של הפאראבולאן פשוט נראות לעין.
אבל תסביר לי איך זה שונה... הסברתי למה זה לא אמור להיות שונה, אני רוצה לדעת מה בפראבולן יעשה את זה שונה

אבל תסביר לי איך זה שונה... הסברתי למה זה לא אמור להיות שונה, אני רוצה לדעת מה בפראבולן יעשה את זה שונה

תשאל את תום @Tom
אני בנתיים רואה את זה על עצמי.... העלתי לוג עם תמונות של חודש שימוש. פסים שיוצאים, קשיחות.... תסתכל. אני כבר ניסיתי בעבר טרן. זה שונה לגמרי. יש לי רייג' מטורף, איכות שריר נבנית כאילו אני על GH.... (שוקל לוותר על השימוש ב GH עוד חודש... למה ? חבל לי על הכסף...) ולא שיניתי כלום מבחינת אימון או אוכל.

אני מריץ כרגע בולדנון של SQS .... עושה מה שצריך לעשות.....
זה עם אתיל אלואט אבל ממש לא מפריע... נכנס חלק. מזריק לארבע ראשי או לרחב גבי.
אהבתי שזה במינון 300. 3 סיסי בשבוע סוגרים לי את הפינה.

עשיתי חיפוש קצת בקרב העדה, יש אתר רישמי לחברה, נראה רציני ומכובד. מכיל טלפון, כתובת ואישורים רישמיים של רישום במולדובה כחברה לייצור תרופות ותקנים כאלו ואחרים - אז די תואם לגרסה שלוומודזה יש בדבר:

http://sqs-lab.com

היי

צפה בקובץ המצורף 24437 צפה בקובץ המצורף 24438 צפה בקובץ המצורף 24439
אחי אני במקומך לא הייתי סומך על הדילר שלך , שמפרסם את הניסוי של עצמו sqs חברה בת תקנים וורמודגה מה וורמודגה , גבר תעשה טובה אל תנסה למכור תחומרים שלך ופוסטים לפני אתה מגיב למישהו על חברה שהוא מנסה אותה ואתה רוצה לדפוק אותו שלא ייקח כי בטח איזה ליצן מכין אותו . אבל שאתה מנסה לקדם את החומרים שאתה רוצה למכור אז תדע שהבלקן והורמודגה שלך על הפנים כי אני לקחתי והחומרים זבל , וממולדובה לא מהארץ , sqs זה סתם ייצור ישראלי ולא מנהל של וורמודגה , בחייאת אנשים פה מאכילים סרטים על ימין ועל שמאל

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 52.6 · צפיות: 166
נערך לאחרונה:
אחי אני במקומך לא הייתי סומך על הדילר שלך , שמפרסם את הניסוי של עצמו sqs חברה בת תקנים וורמודגה מה וורמודגה , גבר תעשה טובה אל תנסה למכור תחומרים שלך ופוסטים לפני אתה מגיב למישהו על חברה שהוא מנסה אותה ואתה רוצה לדפוק אותו שלא ייקח כי בטח איזה ליצן מכין אותו . אבל שאתה מנסה לקדם את החומרים שאתה רוצה למכור אז תדע שהבלקן והורמודגה שלך על הפנים כי אני לקחתי והחומרים זבל , וממולדובה לא מהארץ , sqs זה סתם ייצור ישראלי ולא מנהל של וורמודגה , בחייאת אנשים פה מאכילים סרטים על ימין ועל שמאל

חמוד אתה... אתה מתייג אותי פה ומנסה לגרור אותי מישום מה לפי אינטרס אישי די ברור שיש לך פה (משתמש מתחיל שבדיוק דקה פה בפורום) אבל אכבד אותך בתשובה שלי.
אתה בא ללכלך על שתי חברות כמו באלקאן וורמודזה - אתה כבר עושה צחוק מעצמך. לא צריך אפילו להתחיל להסביר חצי מילה על האיכות של החברות במידה ומדובר במוצר מקורי.
לגבי sqs.. חברה חדשה. באה עם סיפור כזה או אחר. ישר אתה קופץ.... יש פה חבר'ה שנתנו חוות דעת. אני מאמין שלא ניסית. יש לינק לאתר החברה, באתר ראיתי כתובת, רשיונות, מייל לייצירת קשר... ואתה אומר שזה אנדרגראונד ישראלי... שקוף.

תשאל את תום @Tom
אני בנתיים רואה את זה על עצמי.... העלתי לוג עם תמונות של חודש שימוש. פסים שיוצאים, קשיחות.... תסתכל. אני כבר ניסיתי בעבר טרן. זה שונה לגמרי. יש לי רייג' מטורף, איכות שריר נבנית כאילו אני על GH.... (שוקל לוותר על השימוש ב GH עוד חודש... למה ? חבל לי על הכסף...) ולא שיניתי כלום מבחינת אימון או אוכל.
אולי תוותר על הפרבולן
חמוד אתה... אתה מתייג אותי פה ומנסה לגרור אותי מישום מה לפי אינטרס אישי די ברור שיש לך פה (משתמש מתחיל שבדיוק דקה פה בפורום) אבל אכבד אותך בתשובה שלי.
אתה בא ללכלך על שתי חברות כמו באלקאן וורמודזה - אתה כבר עושה צחוק מעצמך. לא צריך אפילו להתחיל להסביר חצי מילה על האיכות של החברות במידה ומדובר במוצר מקורי.
לגבי sqs.. חברה חדשה. באה עם סיפור כזה או אחר. ישר אתה קופץ.... יש פה חבר'ה שנתנו חוות דעת. אני מאמין שלא ניסית. יש לינק לאתר החברה, באתר ראיתי כתובת, רשיונות, מייל לייצירת קשר... ואתה אומר שזה אנדרגראונד ישראלי... שקוף.
עזוב שמעון מה אתה בכלל עונה לו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית