ייעוץ אנשים אני בדילמה לגבי סוג טסט' ....

Peroman

משתמש קבוע
1,784
76
נק' מוניטין:
5,694
1,784
76
אס''א תל אביב, סניף בת-ים
חשבתי ללכת בסייקל מסה הראשון שלי על סוסטנון 250 ,אבל אז אמרו לי שהוא מעלה בהרבה נוזלים.... אני יודע שבמסה אי אפשר בלי נוזלים.... אולי תמליצו לי על סוג טסט שמעלה פחות בנוזלים....כמובן מתוך הניסיון שלכם.... תודה!

כל טסט מעלה בנוזלים, אין דבר כזה שטסט לא מעלה בנוזלים.
אתה יכול לקחת טסט עם אסטר קצר כדי שיספח פחות נוזלים, אך זה כרוך בתדירות זריקות גבוהה - יום כן יום לא.

תעשה את החושבים שלך אם יהיה לך כוח להזריק יום כן יום לא.

כן בסוסטנון יש לך 2 אסטרים קצרים אחד בינוני ואחד ארוך ככה שהרמות בדם פחות יציבות עם הזרקות של פעמיים בשבוע. אבל למה אתה מתעסק בקטנות זה כולה מים אם זה ממש מפריע לך אתה יכול לקחת 20 מג נולבה כדי למנוע את ההשפעה של ספיחת הנוזלים. או ארומסין או ארימידקס למרות שאלה פחות מומלצים בגלל
שהם מורידים אסטרוגן לרמה ממש נמוכה ובשילוב של זה וטסט יש לך השפעה כפולה לרעה על פרופיל שומנים ורמות כולסטרול עם נולבה אסטרוגן עדיין פעיל בכבד אז עדיף ללכת על נולבה תוך כדי סייקל

כן בסוסטנון יש לך 2 אסטרים קצרים אחד בינוני ואחד ארוך ככה שהרמות בדם פחות יציבות עם הזרקות של פעמיים בשבוע. אבל למה אתה מתעסק בקטנות זה כולה מים אם זה ממש מפריע לך אתה יכול לקחת 20 מג נולבה כדי למנוע את ההשפעה של ספיחת הנוזלים. או ארומסין או ארימידקס למרות שאלה פחות מומלצים בגלל
שהם מורידים אסטרוגן לרמה ממש נמוכה ובשילוב של זה וטסט יש לך השפעה כפולה לרעה על פרופיל שומנים ורמות כולסטרול עם נולבה אסטרוגן עדיין פעיל בכבד אז עדיף ללכת על נולבה תוך כדי סייקל

בגלל זה לוקחים ארימידקס EOD במינון נמוך 😃

בגלל זה לוקחים ארימידקס EOD במינון נמוך 😃

ארימידקס או ארומסין או לטרוזול אותו דבר אחי זה יוריד את רמות האטרוגן בצורה דרמטית ובצורה כללית מה שישפיע על רמות הכולסטרול (מה שכתבתי בתגובה למעלה) נולבה עדיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית