הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
בעקבות הייעוץ שלכם הלכתי לבדיקות דם וטוטסטרוןו קיבלתי את התוצאות .(נשלחתי בגלל ירידה בחשק מיני ובעיות שינה ) האמת שהתוצאות לא אומרות לי כלום אז אשמח אם תעזרו לי לפרש אותן

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-03-11-11-01-06.png
    Screenshot_2015-03-11-11-01-06.png
    KB 34 · צפיות: 703
  • Screenshot_2015-03-11-11-00-17.png
    Screenshot_2015-03-11-11-00-17.png
    KB 38.5 · צפיות: 832
  • Screenshot_2015-03-11-11-00-46.png
    Screenshot_2015-03-11-11-00-46.png
    KB 38 · צפיות: 1,315
קשה לראות שם משהו גם בהגדלה המכסימלית, הדבר היחיד שהצלחתי לראות הוא מחסור בויטמין D (ואולי CK גבוה שהוא בד"כ תוצאה של האימונים). יש גם שורה שמראה שהטסטוסטרון הכללי בסדר, אבל עד כמה שאני זוכר מה שמעניין הוא כמות הטסטוסטרון החופשי, חפש אם יש שורה שמדברת עליו.

• פותח/ת השרשור
קשה לראות שם משהו גם בהגדלה המכסימלית, הדבר היחיד שהצלחתי לראות הוא מחסור בויטמין D (ואולי CK גבוה שהוא בד"כ תוצאה של האימונים). יש גם שורה שמראה שהטסטוסטרון הכללי בסדר, אבל עד כמה שאני זוכר מה שמעניין הוא כמות הטסטוסטרון החופשי, חפש אם יש שורה שמדברת עליו.
על זה אתה מדבר?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-03-11-11-33-32.png
    Screenshot_2015-03-11-11-33-32.png
    KB 19.6 · צפיות: 201
כן, זה ה TOTAL וכמו שאתה רואה הוא בתוך הנורמה, אבל כאמור נדמה לי שמה שחשוב זה משהו אחר (שאותו קשה יותר למדוד) שהוא ה FREE . בפורום סטרואידים ותרופות בטח יידעו לעזור לך יותר, מטעמים ברורים הם יודעים הרבה על טסטוסטרון, בדיקות ותסמונות. שאל אותם.

סה"כ נראה די טוב, טסטוטרון (אומנם לא חופשי אבל זה גם משהו) בגבול העליון של הנורמה.
האם היית בצום לפני הבדיקה? כי אם לא אז לערך הגלוקוז אין הרבה משמעות...

רק כדאי לטפל בערך ויטמין D הנמוך, שהוא חשוב מאוד להמון תהליכים בגוף וקל לתקן אותו.

אתה לא צריך עכשיו להשתזף בטירוף כל יום, הפתרון הרבה יותר פשוט (ובטוח)-
ממליץ לך לתסף בויטמין D 5000IU (תוכל להזמין במחיר מגוחך מאתרים בחו"ל) בין 5-7 פעמים בשבוע, כל יום בבוקר לאחר ארוחה שומנית או במהלכה. (נגיד אחד ליום לחודשיים להעלאת הרמה ומאז באופן קבוע 5 בשבוע לשימור הרמה).
תבצע בדיקת דם אחרי 3 חודשים ותצפה להיות בגבול העליון והמומלץ של הנורמה.

פתרון בעיה זו בהכרח ישפר את בריאותך, לאו דווקא את הבעיות שדיווחת עליהם אבל אולי גם אותם.

הרבה אנשים חושבים שב"ארצנו שטופת השמש" לכולם יש עודף ויטמין D, רק שההפך הוא הנכון (גם בחורף וגם בקיץ).

לשאר הבעיות, נסה לבקש בדיקת דם לפרופיל הורמונלי - פרולקטין, טסט חופשי, estardiol, (חשובים לבדיקת התסמינים שלך),
ואולי גם LH, FSH, dht.
אם יש חשד לבעיות בבלוטת התריס אז גם t3, t4.

שים לב להיות ער לפחות שעתיים לפני הבדיקה על מנת שתוצאת הפרולקטין תהיה מהימנה.

נערך לאחרונה:
הבדיקות שאתה מראה אינם משקפות את הירידה בחשק המיני , אני לא רואה בדיקות אחרות שקשורות אליהם כגון lh fsh הטסט טוטאל שלך בנורמה + אני לא חושב שהבעיה קשורה בטסט

טסט טוטאל גבוה מאוד. אך חשוב לבדוק פרופיל הורמונלי מלא כדי לוודא ששאר המדדים תקינים.
ממליץ גם כן לקנות תוסף ויטמין D3 במינון של 2,000 IU ומעלה.
גלוקוז גבוה. אם לא צמת כ-8-12 שעות לפני הבדיקה זו לא בעיה. אם צמת כנראה שאתה אוכל לא מעט סוכר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברה עזרתם לי מאוד אין עליכם!
אבקש לקבל את שאר הבדיקות מהרופא.
שבוע טוב!

בעקבות הייעוץ שלכם הלכתי לבדיקות דם וטוטסטרוןו קיבלתי את התוצאות .(נשלחתי בגלל ירידה בחשק מיני ובעיות שינה ) האמת שהתוצאות לא אומרות לי כלום אז אשמח אם תעזרו לי לפרש אותן

הבדיקה מראה בעיקר ויטימין D נמוך, וויטמין D הוא ידוע כגורם לרמות טסטוסטרון נמוכות.
מה שיכול להסביר את הירידה בחשק המיני אצלך, וזה מתסדר לאחר קבלת תיסוף ויטמין D.

ראיתי כאלו שהעלו רמות טסט פי 300% רק בגלל מחסור בויטמין D ותיסופו.

אז גם אם הטסט בנורמה, זה לא אומר שזה רמות הטסט שהגוף שלך תמיד היה לו.

גם הויטמין D שלך רק מעט מתחת לנורמה בהתאם.

האוריאה-אינה קשורה, והיא נוצרת מאכילת חלבון רב.
גם הגלוקוז מעל התקון ב-2, שזה שולי עד גבול הלא מתייחסים לזה.
ה-CK בגלל שאתה מתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית