הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע ,חוות דעת על סופרדרול

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
שלום לכולם
אני בסייקל כבר שבועיים 650מג טסט אנטט אני מתכוון להכניס ב5 שבועות האחרונים סופרדרול 30M/ED
רציתי לשמוע קצת חוות דעת על החומר ובכללי קצת מידע עליו מאנשים שהשתמשו או שיודעים עליו .

שלום לכולם
אני בסייקל כבר שבועיים 650מג טסט אנטט אני מתכוון להכניס ב5 שבועות האחרונים סופרדרול 30M/ED
רציתי לשמוע קצת חוות דעת על החומר ובכללי קצת מידע עליו מאנשים שהשתמשו או שיודעים עליו .
הסטרואיד העוצמתי ביותר מבחינת קצב צבירת מסה וכח. מעט מאוד נוזליות עקב השפעה אנטי-אסטרוגנית סטנדרטית לנגזרות DHT. מבחינתי, האוראלי העוצמתי ביותר.

חזק מאוד... מעמיס על הכבד בטירוף. מינון מקובל הוא לא יותר מ 100 מג.
אמור לחוות עליה בכוח עליה בנוזלים.

משלב רק אם מדובר בסייקל זריז ואחרי כן מנוחה כי העומס על הכבד....

תומכי כבד חובה - קרסיל
B12

ו.... מקווה שמצאת את הדבר האמיתי
מינון 30-40mg... על 100mg צריך בעיקר כרטיס אדי...😆

מינון 30-40mg... על 100mg צריך בעיקר כרטיס אדי...😆
הגבת מהר מידי לפני ששמתי לב שדיבר על סופרדרול. חשבתי אנאדרול. ערכתי מחדש אבל...
אגב מניסיון אישי שלי על סופדרול...
אחרי שבועים עליה בכוח מטורפת. אבל בלאגן בקיבה.... כנראה מהעומס על הכבד.
הפסקתי ואחרי שבוע תענוג. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה בלאגן? יריות בשירותים על בסיס קבוע?

מה הכוונה בלאגן? יריות בשירותים על בסיס קבוע?
הכוונה שסופרדרול קשה מאוד על הכבד ופוגע בפעולת משאבת מלחי המרה מאוד, כך שהגברה משמעותית בחומציות היא אחת מתופעות הלוואי הנפוצות ובאה לידי ביטוי באופנים שונים, בין השאר צרבות קשות.
לרוב אני מציע להצטייד באומפרזול (כדור ביום) שיפיג את ההרגשה הנוראית.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שסופרדרול קשה מאוד על הכבד ופוגע בפעולת משאבת מלחי המרה מאוד, כך שהגברה משמעותית בחומציות היא אחת מתופעות הלוואי הנפוצות ובאה לידי ביטוי באופנים שונים, בין השאר צרבות קשות.
תודה על המידע אוהב 3>

איזה מניאק המליץ לך על סופרדרול?... 😆

הוא רק מנסה להרוג אותי ><
אם עושים השוואות ביחס לM1T מבחינת צבירת מסת שריר מי הוא המוביל ?
M1T צובר יותר מסה, עבורי הוא עדיין פחות איכותי מסופרדרול שבאמת מעניק הכל מהכל (בעיקר הרבה יותר כוח).
M1T מאוד קשה לשימוש.רבים מהעושים בו שימוש ואינם מוכנים לתוצאות סובלים מאוד מהקושי לכבד ומתלוננים על עייפות וחוסר תיאבון עד שבסופו של דבר מפסיקים את השימוש בסייקל שגם כך קצר מאוד.

הבעיה היא טכנית לא בקיבה, אלא בתריסריון.
הקיבה אינה מחוברת לכבד, אך חומצות הקיבה אמורות להסתר ביציאה מהקיבה ע"י מיצי המרה בתריסריון.
וברגע שיש ירידה במיצי המרה, התריסריון יכול בקלות לפתח כיב, וזה כיב הרבה יותר כואב מכיב קיבה סטנדרטי.

תום בהחלט נתן המלצה לתרופה טובה, שצריכה להלקח על בסיס יומי כדי למנוע מראש.
20 מ"ג גם מגיע בלי מרשם רופא, אך המחיר קצת יקר בפרטי, עולה סביב 35 ש"ח ל-14 כדורים.
אפשר תמיד לבקש מרשם מהקופ"ח גם לתרופות שלא מצריכות מרשם, ואז הקופ"ח משתתפת, והעלות צונחת ל=15 ש"ח ל-30 כדורים.

מומלץ להקפיד על צריכת אבץ תקינה בתקופת הטיפול, בעיקר אם הוא ממושך (מה שבד"כ לא קורה בסופרדרול).

אבקת סודה לשתיה עלולה לעזור נגד צרבות
תגובת סתירה

נממ 3:

אבקת סודה לשתיה עלולה לעזור נגד צרבות
תגובת סתירה

נממ 3:
אבקת סודה לשתיה זה רעיון רע.

א- ריאקצית הסתירה של סודיום בי קרבונט (סודה לשתיה) עם חומצת מלח (חומצות קיבה) = מים + מלח + פחמן דו חמצני (גרעפסים וגזים) = עליה בלחץ דם, אגירת נוזלים ועוד כל מיני בעיות.

ב-איך תדע כמה סודה לשתיה צריכים לריאקציה, כדי שלא יהיה תוכן קיבה בסיסי מידי, ויפגע הן בפירוק החלבון שמתבסס על סביבה חומצית, לבין עודף חומצה?

ג-מה יקרה בלילה, כשחומצות הקיבה מופרשות ואתה ישן? ואז הן מטפטפות לאט לאט לתריסריון?

חיבים טיפול סיסטמי כדי לתת מענה לבעיה, לכן אומפרדקס הינה התרופה הנכונה ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית