הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקת חלבון לקנות?(עושה חיטוב)

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני שוקל 91 גובה 1.80
אני רוצה אבקת חלבון כשר לפסח כי עוד מעט פסח אז שיהיה כשר לפסח ושיהיה כמה שפחות שומנים ודברים לא טובים כי אני רוצה שיהיה טוב גם למי שעושה חיטוב.
חשוב לציין לא שתיתי בכלל אבקת חלבון אז אני לא מבין בזה.
אני רוצה אבקה שתתאים לחיטוב שלא תשמין אותי כמה שיותר חלבונים ופחות פחממות ודברים כאלה.

וואי אני משתגע אני לא יודע איזה אבקה לקנות.
פשוט תקנה. אבקה זאת אבקה. בסך הכל זה עניין של טעם. אם אתה לא מפונק אז פשוט תקנה אבקה ותבדוק אותה. אל תשאל כל בן אדם חוות דעת.
ואם מעניין אותך מה זה כולסטרול ונתרן לך תעשה חיפוש בגוגל ותקרא, זה רק יתן לך עוד ידע.

וואי אני משתגע אני לא יודע איזה אבקה לקנות.
במקום להשתגע, תוסיף לתפריט עוד קופסת טונה/קופסת קוטג'/100 גרם גבנ"צ/ביצים/100 גרם חזה עוף, וסגרת פינה. אבקות חלבון הן way overrared, סתם מנגנון משומן של פירסום ושיווק.

• פותח/ת השרשור
פשוט תקנה. אבקה זאת אבקה. בסך הכל זה עניין של טעם. אם אתה לא מפונק אז פשוט תקנה אבקה ותבדוק אותה. אל תשאל כל בן אדם חוות דעת.
ואם מעניין אותך מה זה כולסטרול ונתרן לך תעשה חיפוש בגוגל ותקרא, זה רק יתן לך עוד ידע.
לפי מה שהבנתי אותך אבקת חלבון כולם אותו דבר רק הטעם שונה? הבנתי נכון?

• פותח/ת השרשור
נתרן מעלה נזולים שאות תשתן בהשך, כוסטרול יעלה במקשר רק תחת מאזמן רלורי חיבוי.
תסביר את עצמך אני לא מבין ואני לא רוצה שיגדל לי התחת יש לי תחת יחסית גדול אני רוצה להוריד אותו
לא מצאתי אבקה כזאת

• פותח/ת השרשור
מה טרול תסביר את עצמך
מישו אמר לי שאבקות של ישראל הם עם חלבון סויה שזה לא טוב זה נכון?
ועוד משו האבקות שמיוצרות בחו"ל הם מיוצרות כמו בארץ כאילו לא שמים דברים לא כשרים כי אני מבולבל

1. הPOWERTECH הישראלית מכילה חלבון סויה אבל זה כנראה מקרה פרטי. לא יודע לגבי חברות אחרות אבל לא יקרה מצב שישקרו לך תמיד אם חלבון מכיל סויה כתוב ברכיבים מאחורה "חלבון סויה". אתה מוזמן להתקשר לAMINOSHOP ולבקש מהם חלבון ישראלי שלא מכיל סויה.
2. האבקות שבחו"ל לא מיוצרות עם "דברים לא כשרים" אבל הם מיוצרות במפעלים לא כשרים וזאת אחת הסיבות שהם לא מקבלים תג כשרות. בנוסף לזה זה גם מאוד יקר ולא משתלם לחברות הגדולות להוציא תג כשרות כאשר לחברות בארץ זה כן משתלם כי רוב הקונים של חברות מהארץ הם קונים שומרי כשרות.

אני חושב שאפשר לסגור את השיחה הזאת.
1. אם אתה רוצה אבקת חלבון כשרה שלא מכילה חלבון סויה תתקשר לAMINOSHOP ותגיד להם את זה הם יביאו לך מה שאתה צריך
2. אם לא אכפת לך אם אבקת חלבון כשרה אתה מוזמן להזמין כל אבקה שבא לך, ממליץ לעבור לפני על אשכול ביקורות המוצרים פה כדי לראות המלצות על אבקות שיהיה יותר קל לבחור.

• פותח/ת השרשור
1. הPOWERTECH הישראלית מכילה חלבון סויה אבל זה כנראה מקרה פרטי. לא יודע לגבי חברות אחרות אבל לא יקרה מצב שישקרו לך תמיד אם חלבון מכיל סויה כתוב ברכיבים מאחורה "חלבון סויה". אתה מוזמן להתקשר לAMINOSHOP ולבקש מהם חלבון ישראלי שלא מכיל סויה.
2. האבקות שבחו"ל לא מיוצרות עם "דברים לא כשרים" אבל הם מיוצרות במפעלים לא כשרים וזאת אחת הסיבות שהם לא מקבלים תג כשרות. בנוסף לזה זה גם מאוד יקר ולא משתלם לחברות הגדולות להוציא תג כשרות כאשר לחברות בארץ זה כן משתלם כי רוב הקונים של חברות מהארץ הם קונים שומרי כשרות.

אני חושב שאפשר לסגור את השיחה הזאת.
1. אם אתה רוצה אבקת חלבון כשרה שלא מכילה חלבון סויה תתקשר לAMINOSHOP ותגיד להם את זה הם יביאו לך מה שאתה צריך
2. אם לא אכפת לך אם אבקת חלבון כשרה אתה מוזמן להזמין כל אבקה שבא לך, ממליץ לעבור לפני על אשכול ביקורות המוצרים פה כדי לראות המלצות על אבקות שיהיה יותר קל לבחור.
סבבה אני יתקשר לאמינו שופ איזה אבקה ישראלית בלי סויה, אבל למה להתקש. אליהם כולם אומרים אמינו שופ מה מיוחד בהם?

סבבה אני יתקשר לאמינו שופ איזה אבקה ישראלית בלי סויה, אבל למה להתקש. אליהם כולם אומרים אמינו שופ מה מיוחד בהם?
לא אכפת לי לאן להתקשר לא חסר חנויות בארץ שימכרו חלבונים אבל אנחנו מחפשים מחירים הכי נמוכים כי אנחנו ישראלים קמצנים ואמינושופ בד"כ מספקים את זה אם מדברים איתם יפה 😃

• פותח/ת השרשור
לא אכפת לי לאן להתקשר לא חסר חנויות בארץ שימכרו חלבונים אבל אנחנו מחפשים מחירים הכי נמוכים כי אנחנו ישראלים קמצנים ואמינושופ בד"כ מספקים את זה אם מדברים איתם יפה 😃
יש את טבע בריא שהם מביאים חטיף חלבון+שייקר ball+סוכר ענבים שזה שווה לפי דעתי אני יתקשר ביום ראשון ויברר

יש את טבע בריא שהם מביאים חטיף חלבון+שייקר ball+סוכר ענבים שזה שווה לפי דעתי אני יתקשר ביום ראשון ויברר
תיקח מה שיותר שווה לך אבל בכל מקרה תתקשר לאמינושופ לפני שאתה בוחר כי הם לא מפרסמים באתר את המחירים שהם יתנו לך בשיחת טלפון אז שווה לעשות קצת סקר שוק לפני שאתה עושה את הבחירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית