הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקת חלבון לקנות?(עושה חיטוב)

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני שוקל 91 גובה 1.80
אני רוצה אבקת חלבון כשר לפסח כי עוד מעט פסח אז שיהיה כשר לפסח ושיהיה כמה שפחות שומנים ודברים לא טובים כי אני רוצה שיהיה טוב גם למי שעושה חיטוב.
חשוב לציין לא שתיתי בכלל אבקת חלבון אז אני לא מבין בזה.
אני רוצה אבקה שתתאים לחיטוב שלא תשמין אותי כמה שיותר חלבונים ופחות פחממות ודברים כאלה.

• פותח/ת השרשור
תיקח מה שיותר שווה לך אבל בכל מקרה תתקשר לאמינושופ לפני שאתה בוחר כי הם לא מפרסמים באתר את המחירים שהם יתנו לך בשיחת טלפון אז שווה לעשות קצת סקר שוק לפני שאתה עושה את הבחירה.
הם עובדים במוצאי שבת?

• פותח/ת השרשור
התקשרתי אל המספר שם הם אמרו שליח עד הבית והם המליצו לי על אבקה extreme whey והוא כשר לפסח והם אמרו שהוא הכי איכותי שיש בכשרות ואני יקבל שייקר אז אני יזמין מהם.
תודה על העזרה 😃

התקשרתי אל המספר שם הם אמרו שליח עד הבית והם המליצו לי על אבקה extreme whey והוא כשר לפסח והם אמרו שהוא הכי איכותי שיש בכשרות ואני יקבל שייקר אז אני יזמין מהם.
תודה על העזרה 😃
בכיף. רק אל תשכח להתקשר אליהם עוד פעם להגיד להם שישלחו ת'צק בדואר למה אני לא עושה פרסומים בחינם 😈😈😈

• פותח/ת השרשור
בכיף. רק אל תשכח להתקשר אליהם עוד פעם להגיד להם שישלחו ת'צק בדואר למה אני לא עושה פרסומים בחינם 😈😈😈
הוא אמר שאני יכול לשלם מזומן אמרתי לו איך הוא אמר לשליח אני יכול לשלם או בכרטיס אשראי אז אמרתי לו אני מעדיף מזומן

הוא אמר שאני יכול לשלם מזומן אמרתי לו איך הוא אמר לשליח אני יכול לשלם או בכרטיס אשראי אז אמרתי לו אני מעדיף מזומן
לא הבנת אותי אבל לא משנה העיקר אתה נהנה מהמוצר ותקבל אותו בקרוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית