הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה באבטחה, חוות דעת

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תודה לכל העונים.
עוד שאלה ברשותכם:
יש לי רובאי גבוה אבל אני חייב להודות שהצבא ממש נמאס עלי, זה דומה באיזושהי צורה (העבודה והמערכת) או שאני לא צריך להטריד את עצמי בזה?
@Tesa
@oz25
@Vosegus

שמע. אם הייתי מקרית גת הייתי מחפש עבודה באחד המפעלים שם באזור תעשיה. גם מועדפת גם קרוב לבית.

יש מקומות כמו אלביט ותע"ש שהעבודה באבטחה שם נחשבת גם בתור עבודה מועדפת. כך שאתה מקבל שכר גבוה במקצת מהמינימום וגם מועדפת

תודה לכל העונים.
עוד שאלה ברשותכם:
יש לי רובאי גבוה אבל אני חייב להודות שהצבא ממש נמאס עלי, זה דומה באיזושהי צורה (העבודה והמערכת) או שאני לא צריך להטריד את עצמי בזה?
@Tesa
@oz25
@Vosegus
אם ככה אז לאבטחה שכונה שאפשר לעשות מה שרוצים בשמירה ולא למקום כמו נתב"ג.
זה לא דומה בקטע של משמעת או שטויות כאלה, אבל לוקחים את השמירות רציני.

עבדתי כמאבטח בתעשיה אוירית.

תנאים טובים, חבר'ה טובים, שכר גבוה...וזה מועדפת...
הכשרה של שבועיים - הרבה קרב מגע וירי.
מבחן כושר מצחיק: מתח, מקבילים, ריצת 2000 וריצת 400.

סה"כ מעולה לחייל משוחרר.

חבר שלי היה רובאי 08, עשה קורס אחיד ועכשיו הוא מאבטח במתקן בטחוני ודיי מבסוט מהתנאים והשכר.
אוספים אותו ומחזירים אותו הביתה כל יום, ארוחות קבועות, וכו'

תגידו אם אין לי רובאי, אין סיכוי שיקחו אותי?

יקחו אותך למשרות עם הרובאי המתאים.

אם לא היית לוחם לא יקחו אותך לתפקידים שצריכים רמת מקצועיות כזאת.

• פותח/ת השרשור
חבר שלי היה רובאי 08, עשה קורס אחיד ועכשיו הוא מאבטח במתקן בטחוני ודיי מבסוט מהתנאים והשכר.
אוספים אותו ומחזירים אותו הביתה כל יום, ארוחות קבועות, וכו'

כמה זמן זה הקורס אחיד וכמה זה העלה לו בשכר?

תודה לכל העונים.
עוד שאלה ברשותכם:
@Tesa
@oz25
@Vosegus
תלוי איפה תלך לאבטח. בנמלים, אבטחת ובמקומות מהסגנון זה אפילו יותר רציני מהצבא. הכסף בהתאם כמובן.
יש מקומות כמו אלביט ותע"ש שהעבודה באבטחה שם נחשבת גם בתור עבודה מועדפת. כך שאתה מקבל שכר גבוה במקצת מהמינימום וגם מועדפת
מה משעמם בעמדה עמית?

עבודה באבטחה זה כללי מדיי, לטעמי ללוחמים יותר משתלם לעבוד בזה כי עם רובאי 07 אפשר להכנס למקומות שהם 34+ שקל לשעה שלחייל משוחרר זה ממש טוב... במיוחד אם טוחנים שעות ושבתות... אפשר להגיע ל 9000 בחודש אם מוכנים לטחון.
חוץ מזה,יש כאלה שעושים קורס "אחיד" וקורסים דומים אבל זה באמת התחייבות גדולה ולרוב אלו אנשים שרוצים לפתח בזה קריירה או לפחות עבודה לטווח ארוך יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית