עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין פה סתירה. עדיף להימנע ממזון מעובד נקודה, כולל אבקת חלבון. אני תמיד ממליץ לכל אחד ששואל ומתלבט איזו אבקת חלבון לירכוש, שישמור את הכסף בכיס ויוציא אותו על אוכל. לא מצליח להגיע לערכים מאוכל - תתאמץ. כמובן שיש רצוי ויש מצוי. רצוי שכל הערכים התזונתיים אליהם אנחנו שואפים להגיע, יגיעו מאוכל אמיתי, טרי, ואם אפשר גם טעים. במציאות כל אחד עושה את השיקולים שלו.היי,
כיום ידוע לכל שאוכל מעובד הוא לא בריא ועדיף להימנע ממנו כמה שיותר...
איך זה מסתדר עם זה שאבקת חלבון היא כן מעובדת ?
אם אני מפספס משהו אשמח ללמוד.
דבר ראשון החלבון באבקת חלבון הוא חלבון טהור והרבה יותר טוב מהחלבון ממאכלים טבעיים, ברור שלא נאכל רק אבקה אבל סתם נקודה למחשבה.אין פה סתירה. עדיף להימנע ממזון מעובד נקודה, כולל אבקת חלבון. אני תמיד ממליץ לכל אחד ששואל ומתלבט איזו אבקת חלבון לירכוש, שישמור את הכסף בכיס ויוציא אותו על אוכל. לא מצליח להגיע לערכים מאוכל - תתאמץ. כמובן שיש רצוי ויש מצוי. רצוי שכל הערכים התזונתיים אליהם אנחנו שואפים להגיע, יגיעו מאוכל אמיתי, טרי, ואם אפשר גם טעים. במציאות כל אחד עושה את השיקולים שלו.
מה שכתבו לך לפני נכון בעיקרו: אבקת חלבון היא אכן אוכל מעובד. אבל יש עיבוד ויש עיבוד, יש בשר שמזריקים לו חומרים משמרים בכמויות, מלח, סוכר (לפעמים) והשד יודע מה עוד, ויש אבקות חלבון שתהליך הייצור שלהן הוא בעיקרו ריכוז של החלבונים מחומר הגלם עם מינימום של התערבויות נוספות (אם כי יש גם אלמנט כימי בתהליך, שקרוי "חילופי יונים") ועם מינימום של חומרי שימור בתוצר הסופי - בחלק מהאבקות אין כנראה בכלל חומרים משמרים ו/או צבעי מאכל.איך זה מסתדר עם זה שאבקת חלבון היא כן מעובדת ?
פליאוליתי. התקופה הארכיאולוגית נקראת התקופה הפליאוליתית וכך גם הדיאטה.פליאולטי