עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם בדיקות דם ואישור רפואי תצטרכי להציג פה בייעוץ לפני שייבנה לך את התוכנית.על סמך מה הוא יתן לי תוכנית אכילה ואימונים? רק על פי המשקל והגובה? לא לפי בדיקות דם ובדיקת אחוז שומן? כי אני מתלבטת בין היועץ האישי פה או בין מאמו אישי שיתן לי תפריט ותוכנות אימונים במכון כושר..כבר דיברתי עם אחד כזה והוא אמר לי להגיע עם בדיקות דם ושהוא יעשה לי בדיקת אחוז שומן וזה בדיקה 1 לחודש 250 ש״ח..אז מה שווה יותר?
כל הקונצפט של לעשות ייעוץ אישי דרך האתר מביא איתו מספר יתרונות ברורים:כי זה בעצם דרך האתר ולא אישי פנים אל פנים..??
את יכולה לשאול כאן, תקבלי מענה מלא.על סמך מה הוא יתן לי תוכנית אכילה ואימונים? רק על פי המשקל והגובה? לא לפי בדיקות דם ובדיקת אחוז שומן? כי אני מתלבטת בין היועץ האישי פה או בין מאמו אישי שיתן לי תפריט ותוכנות אימונים במכון כושר..כבר דיברתי עם אחד כזה והוא אמר לי להגיע עם בדיקות דם ושהוא יעשה לי בדיקת אחוז שומן וזה בדיקה 1 לחודש 250 ש״ח..אז מה שווה יותר?
מורן כל הכבוד!! ותודה רבה לכולם על העזרה וההסבר:)) ...אז לפני שאני רוכשת את הייעוץ לעשות בדיקות דם?
זו המלצה אבל לא חובה. אם לא עשית בדיקות דם בשנה האחרונה כדאי לבדוק חוסרים במידה וישנם כאלו. בדיקות יעילו יהיו בעיקר ברזל, B12, ויטמין D, בלוטת התריס (TSH ועדיף מחולק גם ל-T3/T4 למרות שרופאים לא אוהבים לתת את זה כי הבדיקה יחסית יקרה)..אז לפני שאני רוכשת את הייעוץ לעשות בדיקות דם?