עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתחילתו התכוונתי ללפני תחילתואתה אמרת או "בסופו" או "בתחילתו".
אני שואל אם לא עדיף "לפני תחילתו"
הרעיון זה שבוע ראשון 750 ו500 בהמשך...למה טסט 750 לשבוע בסייקל ראשון? 500 מספיק
פשוט לא מה?פשוט לא
תנסה פשוט להפחית קצת קלוריות
הנזק שנוצר למיטוכונדריה ימני ממך להתקדם, לאגור גליקוגן וכו
מנגנון הקריאטין לא פועל גם... :/
לא במהלךפשוט לא מה?
לפני או אחרי?
העמסת טסט? לא מבין הכי גדול, אבל ממה שקראתי אין צורך. נכון, היה אשכול שבו יניב ריז הביא כמה גרפים בעניין. לעניות דעתי, סייקל ראשון אין צורך לחרוג מההמלצה הגנרית של 500 לשבוע. זה מדד להמשך (בהנחה ויהיו עוד סייקלים)בתחילתו התכוונתי ללפני תחילתו
הרעיון זה שבוע ראשון 750 ו500 בהמשך...
מה זה לעניות דעתך? אתה יכול להביא גרפים סותרים? אם לא הגרף מנצח.אלא אם כן אספת מספיק ראיות ממסקיילים באופן קבוע..העמסת טסט? לא מבין הכי גדול, אבל ממה שקראתי אין צורך. נכון, היה אשכול שבו יניב ריז הביא כמה גרפים בעניין. לעניות דעתי, סייקל ראשון אין צורך לחרוג מההמלצה הגנרית של 500 לשבוע. זה מדד להמשך (בהנחה ויהיו עוד סייקלים)
אתה יכול להסביר בגדול על ריבאונד אנאבולי? או לצרף לינק?לא במהלך
לפניי יש יתרון - ריבאונד אנאבולי
לא באמת קראתי את הפוסט, רק את הכותרת
אני עייף מידי
גרפים סותרים למה?... מה אתה חושב שאתה מרוויח מפרונט לואד? אתה פשוט מקדם את התייצבות הרמות אלא שזה בא על חשבון הפגזה בזריקה הראשונה שכמובן מגבירה תופעות לוואי.מה זה לעניות דעתך? אתה יכול להביא גרפים סותרים? אם לא הגרף מנצח.אלא אם כן אספת מספיק ראיות ממסקיילים באופן קבוע..
אתה יכול להסביר בגדול על ריבאונד אנאבולי? או לצרף לינק?
מה אתה מסבך?...😆פשוט לא
תנסה פשוט להפחית קצת קלוריות
הנזק שנוצר למיטוכונדריה ימני ממך להתקדם, לאגור גליקוגן וכו
מנגנון הקריאטין לא פועל גם... :/
😆 אני בטוח ששמעת על סייקלים יותר מטומטמים...זה בערך הסייקל הכי מטומטם ששמעתי ב-10 שנים האחרונות. אתה מבזבז ATP במיטוכונדירה לחינם מבלי אופציה להגיע לשריר ולתמוך ב MPS והיפרטרופיה בכללי בצפייה לאבד % שומן. לא יעבוד.
הבנת הנכתב-שימוש בdnp שבועיים לפני הסייקל ולאחר מכן להתחיל להזריק .לא און ולא נעליים.😆 אני בטוח ששמעת על סייקלים יותר מטומטמים...
אם לתמצת, שימוש ב-DNP בסייקל ראשון און ואוף או בכל צורה ביזארית אחרת היא אחת הדרכים היעילות להרוס אותו.
איפה ראית אפילו ברמז בפוסט שפתחתי על שימוש ב dnp באמצע הסייקל?חחחחח האנשים המוזרים האלה שרוצים לקחת dnp באמצע סייקל...
הפוך גוטה...אתה מסייקל רק אחרי שסיימת עם ה dnp ובא לאימון עם טסט שזורם בדםמה אתה מסבך?...😆
(תראו מי שמדבר)
העניין הוא שבמקום להגיע לאימון עם אנרגיה אתה מגיע עם חום...
איך אמר לי פעם סופר-ליפטר. חבל שאני לא יכול לקחת שבועיים חופשה ולשכב בחדר. רק אני וה-DNP...😁
איך זה הגיוני? הרי דחפתי יותר טסט בסייקל הוי אומר יכולת אנאבולית מוגברת..אז איך אין הבדל בין 750 ל500?גרפים סותרים למה?... מה אתה חושב שאתה מרוויח מפרונט לואד? אתה פשוט מקדם את התייצבות הרמות אלא שזה בא על חשבון הפגזה בזריקה הראשונה שכמובן מגבירה תופעות לוואי.
מעבר לכך, ככל שמדובר בסייקל ראשון לא בהכרח הייתי נותן דגש מהותי לפיין טיונינג. ההבדל בסופו של יום (או סייקל ליתר דיוק) בין פרונט לואד של 750mg לפרוטוקול רגיל די זניח מבחינתך שקשה להגיד מה עדיף יותר או אפקטיבי יותר.
כנראה שאתה לא ממש הבנת את מה שכתבתי ובעצם לא את עיקרון הפרונט הלואד. פרונט לואד לא הופך אותך ליותר אנבולי אלא מביא להתייצבות רמות מהר יותר. הדבר השני שציינתי הוא שהעיסוק בזה הוא מסדר נמוך (פיין טיונינג). הנקודה השלישית היא שהסיכון מתופעות לוואי עולה וזה נדבך שדווקא בסייקל ראשון הרבה יותר אקוטי מאשר למהר ולייצב רמות.הבנת הנכתב-שימוש בdnp שבועיים לפני הסייקל ולאחר מכן להתחיל להזריק .לא און ולא נעליים.
איפה ראית אפילו ברמז בפוסט שפתחתי על שימוש ב dnp באמצע הסייקל?
הפוך גוטה...אתה מסייקל רק אחרי שסיימת עם ה dnp ובא לאימון עם טסט שזורם בדם
איך זה הגיוני? הרי דחפתי יותר טסט בסייקל הוי אומר יכולת אנאבולית מוגברת..אז איך אין הבדל בין 750 ל500?
אף אחד לא הבין ? מתילדניאל הבין דיי מהר...כנראה שאתה לא ממש הבנת את מה שכתבתי ובעצם לא את עיקרון הפרונט הלואד. פרונט לואד לא הופך אותך ליותר אנבולי אלא מביא להתייצבות רמות מהר יותר. הדבר השני שציינתי הוא שהעיסוק בזה הוא מסדר נמוך (פיין טיונינג). הנקודה השלישית היא שהסיכון מתופעות לוואי עולה וזה נדבך שדווקא בסייקל ראשון הרבה יותר אקוטי מאשר למהר ולייצב רמות.
בנוגע ל-DNP, כפי ששמת לב אף אחד לא בדיוק הבין למה התכוונת... רוצה לחטב טרם הסייקל עם DNP? לך על זה.