דיון סייקל מסה עם dnp

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
היי.

הרעיון הוא להתחיל סייקל ראשון טסט אנתת למשך 10 שבועות במינון 750 לשבוע.חשבתי גם לשלב dnp בכדי להוריד אחוזי שומן.מתי לפי דעתכם כדי לשלב את ה dnp בסוף הסייקל או בתחילתו?

• פותח/ת השרשור
פשוט לא
תנסה פשוט להפחית קצת קלוריות

הנזק שנוצר למיטוכונדריה ימני ממך להתקדם, לאגור גליקוגן וכו
מנגנון הקריאטין לא פועל גם... :/

בתחילתו התכוונתי ללפני תחילתו

הרעיון זה שבוע ראשון 750 ו500 בהמשך...
העמסת טסט? לא מבין הכי גדול, אבל ממה שקראתי אין צורך. נכון, היה אשכול שבו יניב ריז הביא כמה גרפים בעניין. לעניות דעתי, סייקל ראשון אין צורך לחרוג מההמלצה הגנרית של 500 לשבוע. זה מדד להמשך (בהנחה ויהיו עוד סייקלים)

• פותח/ת השרשור
העמסת טסט? לא מבין הכי גדול, אבל ממה שקראתי אין צורך. נכון, היה אשכול שבו יניב ריז הביא כמה גרפים בעניין. לעניות דעתי, סייקל ראשון אין צורך לחרוג מההמלצה הגנרית של 500 לשבוע. זה מדד להמשך (בהנחה ויהיו עוד סייקלים)
מה זה לעניות דעתך? אתה יכול להביא גרפים סותרים? אם לא הגרף מנצח.אלא אם כן אספת מספיק ראיות ממסקיילים באופן קבוע..
לא במהלך

לפניי יש יתרון - ריבאונד אנאבולי
לא באמת קראתי את הפוסט, רק את הכותרת
אני עייף מידי
אתה יכול להסביר בגדול על ריבאונד אנאבולי? או לצרף לינק?

מה זה לעניות דעתך? אתה יכול להביא גרפים סותרים? אם לא הגרף מנצח.אלא אם כן אספת מספיק ראיות ממסקיילים באופן קבוע..

אתה יכול להסביר בגדול על ריבאונד אנאבולי? או לצרף לינק?
גרפים סותרים למה?... מה אתה חושב שאתה מרוויח מפרונט לואד? אתה פשוט מקדם את התייצבות הרמות אלא שזה בא על חשבון הפגזה בזריקה הראשונה שכמובן מגבירה תופעות לוואי.
מעבר לכך, ככל שמדובר בסייקל ראשון לא בהכרח הייתי נותן דגש מהותי לפיין טיונינג. ההבדל בסופו של יום (או סייקל ליתר דיוק) בין פרונט לואד של 750mg לפרוטוקול רגיל די זניח מבחינתך שקשה להגיד מה עדיף יותר או אפקטיבי יותר.

אחי אתה קופץ סתם מעל הפופיק.
תעשה סייקל טסט פשוט 500 בשבוע תשלב אירובי בבוקר ותשמור על מאזן של פחמימה נכון ולא תעלה בנוזלים מיותרים [אולי ממש טיפה בגלל הטסט אנטט שלבסוף ירדו]..

פשוט לא
תנסה פשוט להפחית קצת קלוריות

הנזק שנוצר למיטוכונדריה ימני ממך להתקדם, לאגור גליקוגן וכו
מנגנון הקריאטין לא פועל גם... :/
מה אתה מסבך?...😆
(תראו מי שמדבר)
העניין הוא שבמקום להגיע לאימון עם אנרגיה אתה מגיע עם חום...
איך אמר לי פעם סופר-ליפטר. חבל שאני לא יכול לקחת שבועיים חופשה ולשכב בחדר. רק אני וה-DNP...😁

זה בערך הסייקל הכי מטומטם ששמעתי ב-10 שנים האחרונות. אתה מבזבז ATP במיטוכונדירה לחינם מבלי אופציה להגיע לשריר ולתמוך ב MPS והיפרטרופיה בכללי בצפייה לאבד % שומן. לא יעבוד.

זה בערך הסייקל הכי מטומטם ששמעתי ב-10 שנים האחרונות. אתה מבזבז ATP במיטוכונדירה לחינם מבלי אופציה להגיע לשריר ולתמוך ב MPS והיפרטרופיה בכללי בצפייה לאבד % שומן. לא יעבוד.
😆 אני בטוח ששמעת על סייקלים יותר מטומטמים...
אם לתמצת, שימוש ב-DNP בסייקל ראשון און ואוף או בכל צורה ביזארית אחרת היא אחת הדרכים היעילות להרוס אותו.

• פותח/ת השרשור
😆 אני בטוח ששמעת על סייקלים יותר מטומטמים...
אם לתמצת, שימוש ב-DNP בסייקל ראשון און ואוף או בכל צורה ביזארית אחרת היא אחת הדרכים היעילות להרוס אותו.
הבנת הנכתב-שימוש בdnp שבועיים לפני הסייקל ולאחר מכן להתחיל להזריק .לא און ולא נעליים.
חחחחח האנשים המוזרים האלה שרוצים לקחת dnp באמצע סייקל...
איפה ראית אפילו ברמז בפוסט שפתחתי על שימוש ב dnp באמצע הסייקל?
מה אתה מסבך?...😆
(תראו מי שמדבר)
העניין הוא שבמקום להגיע לאימון עם אנרגיה אתה מגיע עם חום...
איך אמר לי פעם סופר-ליפטר. חבל שאני לא יכול לקחת שבועיים חופשה ולשכב בחדר. רק אני וה-DNP...😁
הפוך גוטה...אתה מסייקל רק אחרי שסיימת עם ה dnp ובא לאימון עם טסט שזורם בדם
גרפים סותרים למה?... מה אתה חושב שאתה מרוויח מפרונט לואד? אתה פשוט מקדם את התייצבות הרמות אלא שזה בא על חשבון הפגזה בזריקה הראשונה שכמובן מגבירה תופעות לוואי.
מעבר לכך, ככל שמדובר בסייקל ראשון לא בהכרח הייתי נותן דגש מהותי לפיין טיונינג. ההבדל בסופו של יום (או סייקל ליתר דיוק) בין פרונט לואד של 750mg לפרוטוקול רגיל די זניח מבחינתך שקשה להגיד מה עדיף יותר או אפקטיבי יותר.
איך זה הגיוני? הרי דחפתי יותר טסט בסייקל הוי אומר יכולת אנאבולית מוגברת..אז איך אין הבדל בין 750 ל500?

הבנת הנכתב-שימוש בdnp שבועיים לפני הסייקל ולאחר מכן להתחיל להזריק .לא און ולא נעליים.

איפה ראית אפילו ברמז בפוסט שפתחתי על שימוש ב dnp באמצע הסייקל?

הפוך גוטה...אתה מסייקל רק אחרי שסיימת עם ה dnp ובא לאימון עם טסט שזורם בדם

איך זה הגיוני? הרי דחפתי יותר טסט בסייקל הוי אומר יכולת אנאבולית מוגברת..אז איך אין הבדל בין 750 ל500?
כנראה שאתה לא ממש הבנת את מה שכתבתי ובעצם לא את עיקרון הפרונט הלואד. פרונט לואד לא הופך אותך ליותר אנבולי אלא מביא להתייצבות רמות מהר יותר. הדבר השני שציינתי הוא שהעיסוק בזה הוא מסדר נמוך (פיין טיונינג). הנקודה השלישית היא שהסיכון מתופעות לוואי עולה וזה נדבך שדווקא בסייקל ראשון הרבה יותר אקוטי מאשר למהר ולייצב רמות.
בנוגע ל-DNP, כפי ששמת לב אף אחד לא בדיוק הבין למה התכוונת... רוצה לחטב טרם הסייקל עם DNP? לך על זה.

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה לא ממש הבנת את מה שכתבתי ובעצם לא את עיקרון הפרונט הלואד. פרונט לואד לא הופך אותך ליותר אנבולי אלא מביא להתייצבות רמות מהר יותר. הדבר השני שציינתי הוא שהעיסוק בזה הוא מסדר נמוך (פיין טיונינג). הנקודה השלישית היא שהסיכון מתופעות לוואי עולה וזה נדבך שדווקא בסייקל ראשון הרבה יותר אקוטי מאשר למהר ולייצב רמות.
בנוגע ל-DNP, כפי ששמת לב אף אחד לא בדיוק הבין למה התכוונת... רוצה לחטב טרם הסייקל עם DNP? לך על זה.
אף אחד לא הבין ? מתילדניאל הבין דיי מהר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית