הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל מסה עם dnp

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
היי.

הרעיון הוא להתחיל סייקל ראשון טסט אנתת למשך 10 שבועות במינון 750 לשבוע.חשבתי גם לשלב dnp בכדי להוריד אחוזי שומן.מתי לפי דעתכם כדי לשלב את ה dnp בסוף הסייקל או בתחילתו?

אף אחד לא הבין ? מתילדניאל הבין דיי מהר...
זה לא נחשב
יש לי רטלין

והריבאונד אנאבולי:
תסתכל בלוג שלי, תראה שצירפתי מחקר שמראה עליה בכמות הקריאטין בגוף בעת השימוש - זה אספקט אחד. אתה מתחיל מאוד מועמס בקריאטין

מאגריי הגליקוגן שלך נאנסו במשך די הרבה זמן, בכללי נצפית עליה ברגישות לאינסולין
סיבה נוספת לעליה במשקל היא מחסור זמני בטי3

בכל מקרה, משתמשים רבים טוענים שחוו גדילה משמעותית בכוח ובמסת השריר בתום השימוש

כל שאר הדברים שאמרתי הם ניחושים מושכלים

אף אחד לא הבין ? מתילדניאל הבין דיי מהר...
אז אני דביל... 😳
אני מנסה לסייע לך להפריד את המוץ מהתבן ואתה מתעקש להתווכח. חשבתי שמאחר ומדובר בסייקל ראשון רצית להתייעץ עם אנשים עם טיפטיפה יותר ניסיון וידע.

• פותח/ת השרשור
אז אני דביל... 😳
אני מנסה לסייע לך להפריד את המוץ מהתבן ואתה מתעקש להתווכח. חשבתי שמאחר ומדובר בסייקל ראשון רצית להתייעץ עם אנשים עם טיפטיפה יותר ניסיון וידע.
לא קראתי לך דביל.אני דווקא מאד מעריך את הידע שלך והתרומה הרבה בפורום
מצד שני ,הכותרת בפוסט שפתחתי דיי ברורה.לא מבין איפה היה מקום להתבלבל.

לא קראתי לך דביל.אני דווקא מאד מעריך את הידע שלך והתרומה הרבה בפורום
מצד שני ,הכותרת בפוסט שפתחתי דיי ברורה.לא מבין איפה היה מקום להתבלבל.
הכותרת לא ברורה ואומרת: סייקל מסה עם DNP.
אתה שוב נתפס על ה-"הבנתי/לא הבנתי", במקום לנסות ולהפנים את מה שכתבתי...
הערכה מצדך לתרומה שלי לפורום ולידע שלי לא עומדת מצד שני לכותרת שלך או למשהו אחר ולמעשה זה לא מעניין. ניסיתי להסביר לך שתוספת של פרונט לואד לסייקל ראשון לגמרי מיותרת ובאופן כללי אין שום "יתרון אנבולי" בפרונט לואד של טסט ולהיפך, בסייקל ראשון נסה לשמור את זה פשוט ככל שניתן. אל תשכח שמעולם לא הזרקת טסט ושבסולם החשיבות, היכרות גופך עם החדרה של טסט ממקור אקסוגני בכמויות גבוהות (תופעות לוואי אסטרוגניות, רגישות הזרקה, השפעה התנהגותית/מנטלית ובריאותית כללית) גבוהה בשני סדרי גודל מהעיסוק בייצוב רמות או ב"ריבאונד אנבולי" חסר בסיס מדעי ואמפירי מובהק.
תתעסק בעיקר. נסה להגיע לסייקל באחוז השומן הנמוך ביותר אך חשוב מכך, כשהגוף מוכן לסייקל. DNP, לאדם חסר ניסיון עם החומר עלול להיות מתכון לאסון לפני/במהלך/אחרי סייקל ראשון.

גרפים סותרים למה?... מה אתה חושב שאתה מרוויח מפרונט לואד? אתה פשוט מקדם את התייצבות הרמות אלא שזה בא על חשבון הפגזה בזריקה הראשונה שכמובן מגבירה תופעות לוואי.
מעבר לכך, ככל שמדובר בסייקל ראשון לא בהכרח הייתי נותן דגש מהותי לפיין טיונינג. ההבדל בסופו של יום (או סייקל ליתר דיוק) בין פרונט לואד של 750mg לפרוטוקול רגיל די זניח מבחינתך שקשה להגיד מה עדיף יותר או אפקטיבי יותר.

מנת העמסה חד פעמית תקצר לו תהליכים להגעה של רמת תרופה יציבה בדם, בקנ"מ של 3 שבועות, שזה תוספת של 125% לסייקל.
בכל מקרה ממנת העמסה של אננטט, רמות התרופה יקפצו, אך לא יגיעו לערך חריג לעומת הרמה בדם שתתקבל אם היה מחכה 3-4 שבועות להתייצבות.

כלומר אם הוא רוצה רמה של 50 ננומול בדם יציב, הוא יכול:

1-לתת 500 ותוך חודש להגיע לרמה של 50 ננומול יציב.
2-לתת מנת העמסה שתביא אותו לרמה של 70 ננומול ליומיים שלושה, ואז הייצבות על 50 ננומול בחזרה על זריקות של 500.

לצורך ההשוואה, 100 פרופ מקפיצים לך ביום ה-1 את הרמה בדם לסביב 70 ננומול.

ככה שלא בטוח כמה תופעות לוואי נוראיות תחווה מחריגה חיובית של יומיים, מרמת הטסט שאתה רוצה להשיג בין כה.
כלומר הסיכון הוא להיות חשוף לרמות טסט מעל המתוכננות למשך יומיים.
הרווח הוא להגיע לרמה יציבה בדם 3 שבועות לפני המועד המתוכנן אילולא היית מעמיס.

מה שחשוב לציין, שהאנאבוליות של הגוף לא לינארית ומיידית לרמות הטסט בדם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכותרת לא ברורה ואומרת: סייקל מסה עם DNP.
אתה שוב נתפס על ה-"הבנתי/לא הבנתי", במקום לנסות ולהפנים את מה שכתבתי...
הערכה מצדך לתרומה שלי לפורום ולידע שלי לא עומדת מצד שני לכותרת שלך או למשהו אחר ולמעשה זה לא מעניין. ניסיתי להסביר לך שתוספת של פרונט לואד לסייקל ראשון לגמרי מיותרת ובאופן כללי אין שום "יתרון אנבולי" בפרונט לואד של טסט ולהיפך, בסייקל ראשון נסה לשמור את זה פשוט ככל שניתן. אל תשכח שמעולם לא הזרקת טסט ושבסולם החשיבות, היכרות גופך עם החדרה של טסט ממקור אקסוגני בכמויות גבוהות (תופעות לוואי אסטרוגניות, רגישות הזרקה, השפעה התנהגותית/מנטלית ובריאותית כללית) גבוהה בשני סדרי גודל מהעיסוק בייצוב רמות או ב"ריבאונד אנבולי" חסר בסיס מדעי ואמפירי מובהק.
תתעסק בעיקר. נסה להגיע לסייקל באחוז השומן הנמוך ביותר אך חשוב מכך, כשהגוף מוכן לסייקל. DNP, לאדם חסר ניסיון עם החומר עלול להיות מתכון לאסון לפני/במהלך/אחרי סייקל ראשון.
בוא נסכם...
1.אתה לא בעד פרונט לואד
2.הכותרת לא ברורה.
3.אתה רק רוצה לעזור.

לוקח את הייעוץ שלך לתשומת ליבי.

מנת העמסה חד פעמית תקצר לו תהליכים להגעה של רמת תרופה יציבה בדם, בקנ"מ של 3 שבועות, שזה תוספת של 125% לסייקל.
בכל מקרה ממנת העמסה של אננטט, רמות התרופה יקפצו, אך לא יגיעו לערך חריג לעומת הרמה בדם שתתקבל אם היה מחכה 3-4 שבועות להתייצבות.

כלומר אם הוא רוצה רמה של 50 ננומול בדם יציב, הוא יכול:

1-לתת 500 ותוך חודש להגיע לרמה של 50 ננומול יציב.
2-לתת מנת העמסה שתביא אותו לרמה של 70 ננומול ליומיים שלושה, ואז הייצבות על 50 ננומול בחזרה על זריקות של 500.

לצורך ההשוואה, 100 פרופ מקפיצים לך ביום ה-1 את הרמה בדם לסביב 70 ננומול.

ככה שלא בטוח כמה תופעות לוואי נוראיות תחווה מחריגה חיובית של יומיים, מרמת הטסט שאתה רוצה להשיג בין כה.
כלומר הסיכון הוא להיות חשוף לרמות טסט מעל המתוכננות למשך יומיים.
הרווח הוא להגיע לרמה יציבה בדם 3 שבועות לפני המועד המתוכנן אילולא היית מעמיס.

מה שחשוב לציין, שהאנאבוליות של הגוף לא לינארית ומיידית לרמות הטסט בדם.
אין שום סתירה בין מה שאתה כותב להסבר שלי...
היתרון העיקרי בפרונט לואד הוא בתיאום בין אסטרים, נניח והייתי מעוניין לתאם סייקל EQ עם טסט אננתת ודקה בכדי לסיים ברגע נתון כשהטסט יורד לרמות בייסליין והדקה או ה-EQ אינם בשמיים, או לחילופין כשמעוניינים לבצע החלפות בסטאק. לסייקל ראשון בהחלט אפשרי לבצע פרונט לואד אבל החשיבות תהיה מסדר נמוך, במטרה לקדם רמות יציבות בדם.
אין בכך שום יתרון אנבולי, אפילו לא קטנטן...

אין שום סתירה בין מה שאתה כותב להסבר שלי...
היתרון העיקרי בפרונט לואד הוא בתיאום בין אסטרים, נניח והייתי מעוניין לתאם סייקל EQ עם טסט אננתת ודקה בכדי לסיים ברגע נתון כשהטסט יורד לרמות בייסליין והדקה או ה-EQ אינם בשמיים, או לחילופין כשמעוניינים לבצע החלפות בסטאק. לסייקל ראשון בהחלט אפשרי לבצע פרונט לואד אבל החשיבות תהיה מסדר נמוך, במטרה לקדם רמות יציבות בדם.
אין בכך שום יתרון אנבולי, אפילו לא קטנטן...

אכן אין סתירה, לכן גם סיימתי את ההודעה בכך שאין יחס לינארי בין הרמה בדם לאנאבוליות.
🙌

STFU, נטחן לי המוח ואני מנסה להכין שני עמודי סקווט ועמוד סטרפטיס.
בקיצור פרונטלאוד לסייקל אחרי ראשון לא יתן יתרון?...... אז ניתן עוד יותר פרונטלאוד!!!!!!
מה שלא עובד בכח יעבוד בעוד יותר כח לא כך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית