עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההורים יכולים לקחת את הכסף שהילד שלהם הרוויח אם הם לא רוצים שהוא יקנה משהו שלדעתם "מסכן" את הבריאות שלו.אז רגע, אם ההורים יכולים מבחינת החוק לקחת מה ששייך לילד כי הוא קנה את זה בכסף שלו, זה אומר שמבחינת החוק הזה אם יהיה לי ילד והוא יעבוד אני יכול גם לקחת את כל הכסף שהוא הרוויח ולהגיד "אתה עד גיל 18 באחריותי אז זכותי לקחת ממך מה שבא לי".
זה לא נשמע לי הגיוני בכלל, אני בטוח שילד יכול גם לתבוע את ההורים שלו אם הם לוקחים לו משהו שהוא רכש בכסף שהוא הרוויח בעצמו.
זה מאוד מעניין ואני אשמח אם יש פה איזה עורך דין בפורום שיוכל להגיב בעניין הזה. אם באמת זכות הקניין לא תקפה לקטינים אז אני יכול גם להעביר חוק בבית שלי שלפיו כל כסף שהילדים שלי מרוויחים שייך לי, לפי מה שאתה הסברת.ההורים יכולים לקחת את הכסף שהילד שלהם הרוויח אם הם לא רוצים שהוא יקנה משהו שלדעתם "מסכן" את הבריאות שלו.
אם אתה גר בבית של הורים שלך ואתה מתחת לגיל 18, אתה גם חייב לחיות בבית הזה לפי החוקים שהם מציבים, אם הם לא רוצים שהילד שלהם יבזבז את הכסף שלו על משהו הם רשאים לקחת לו את הכסף.
אני לא חושב שיש חוק שאומר שהכסף של הילד זה הכסף שלו ואין להורים רשות לקחת אותו, אולי יש בכמה מדינות אבל לא חושב שבישראל.
יש את הזכות לקניין אבל לא חושב שזה ממש תקף לילד שהוא לא בן 18 וחי עם ההורים שלו.
די בטוח שכן, כל עוד זה הבית שלך הילדים שלך אמורים לחיות לפי החוקים שאתה מציב.זה מאוד מעניין ואני אשמח אם יש פה איזה עורך דין בפורום שיוכל להגיב בעניין הזה. אם באמת זכות הקניין לא תקפה לקטינים אז אני יכול גם להעביר חוק בבית שלי שלפיו כל כסף שהילדים שלי מרוויחים שייך לי, לפי מה שאתה הסברת.
חמודי, שוטים של אקטימל עושים לך הנגאובר ?שיגניב סקופ חלבון ושייקר לאיזה גן וישתה.
רק שלא יקום בהאנגובר או משהו
אני לא יודע בן כמה אתה אבל במקומך לא הייתי מסביר להם בכלל. הייתי אומר להם בצורה פשוטה. "מי שילם על האבקה? אה? נכון, אני שילמתי, כשזה בא מהכסף שלי אתם לא יכולים להגיד לי כלום".
פשוט לפי איך שאתה מתאר את ההורים שלך הם אנשי העולם השטוח, הם גם כנראה לא יאמינו שבפורום כלשהו באינטרנט יהיו אנשים שמבינים בזה והם חושבים שהעצה הכי טובה שהם יקבלו היא מתזונאית...
התחלת כבר להטריל אותי? כי זה נשמע כך.אז רגע, אם ההורים יכולים מבחינת החוק לקחת מה ששייך לילד כי הוא קנה את זה בכסף שלו, זה אומר שמבחינת החוק הזה אם יהיה לי ילד והוא יעבוד אני יכול גם לקחת את כל הכסף שהוא הרוויח ולהגיד "אתה עד גיל 18 באחריותי אז זכותי לקחת ממך מה שבא לי".
זה לא נשמע לי הגיוני בכלל, אני בטוח שילד יכול גם לתבוע את ההורים שלו אם הם לוקחים לו משהו שהוא רכש בכסף שהוא הרוויח בעצמו.
לא,אבל יש תופעות לוואי כמה שעות של אחרי מאבקת חלבון if you know what I meanחמודי, שוטים של אקטימל עושים לך הנגאובר ?
עוגיפלצת? 🍽️🥹לא,אבל יש תופעות לוואי כמה שעות של אחרי מאבקת חלבון if you know what I mean
#cookies_and_cream_farts
למה מטריל? זאת שאלה לגיטימית לגמרי . ילד בן 16 לא יכול להחליט לבד לאן הכסף שלו ילך?התחלת כבר להטריל אותי? כי זה נשמע כך.
פותח השרשור - כל עוד אתה גר בבית, כנראה שתסתדר בלי אבקת חלבון. אבא ואמא לא יקשיבו לאף פורום באינטרנט. לא נורא, יש דברים יותר גרועים מזה.
אם הוא יגדל ביצה ויעמוד על שלו,כן.למה מטריל? זאת שאלה לגיטימית לגמרי . ילד בן 16 לא יכול להחליט לבד לאן הכסף שלו ילך?
אם היה לך ילד בן 16 אני בטוח שלא היית רוצה שיקנה סמים (לא שאני אומר שאבקות חלבון זה סמים)למה מטריל? זאת שאלה לגיטימית לגמרי . ילד בן 16 לא יכול להחליט לבד לאן הכסף שלו ילך?
אני בן 16 ואבא שלי אמר אני מוכן לקנות לך אבקת חלבון ואני קניתי מהכסף שלי והוא יחזיר לי הוא עומד במילה שלו אבל בגלל האישה הזאת הם חושבים שזה לא טוב.אני לא יודע בן כמה אתה אבל במקומך לא הייתי מסביר להם בכלל. הייתי אומר להם בצורה פשוטה. "מי שילם על האבקה? אה? נכון, אני שילמתי, כשזה בא מהכסף שלי אתם לא יכולים להגיד לי כלום".
פשוט לפי איך שאתה מתאר את ההורים שלך הם אנשי העולם השטוח, הם גם כנראה לא יאמינו שבפורום כלשהו באינטרנט יהיו אנשים שמבינים בזה והם חושבים שהעצה הכי טובה שהם יקבלו היא מתזונאית...
לא. ותחשוב שאתה היית אבא של ילד בן 16 שלוקח משהו שבעיניך זה נזק טהור לגוף.למה מטריל? זאת שאלה לגיטימית לגמרי . ילד בן 16 לא יכול להחליט לבד לאן הכסף שלו ילך?
די לקשקש. הרוויח את שלו, מי שישמע שהוא משלם שכר דירה ומיסים וחי בזכות עצמו. ההורים שלך משלמים על 99.999 אחוז מהחיים שלך, היתר נותן לך את הזכות להחליט על עצמך? תחזור למציאות.אם הוא יגדל ביצה ויעמוד על שלו,כן.
אם זה כסף שהוא literally הרוויח בעבודה אז כן,אם לא אז לא.
אם הם לא מרשים אז לא אבל אם הוא יתווכח ויסביר (ובוא נדבר דוגרי חפרתי אחושרמוטה עד שהתייאשו) אז הוא יצליח בסוףלא. ותחשוב שאתה היית אבא של ילד בן 16 שלוקח משהו שבעיניך זה נזק טהור לגוף.
די לקשקש. הרוויח את שלו, מי שישמע שהוא משלם שכר דירה ומיסים וחי בזכות עצמו. ההורים שלך משלמים על 99.999 אחוז מהחיים שלך, היתר נותן לך את הזכות להחליט על עצמך? תחזור למציאות.
תתחילו לקלוט שעדיף הורים שאכפת להם ומגבילים אותכם בדברים שנראים לכם חסרי היגיון - מהורים שלא מזיז להם ונותנים לכם לעשות מה שבזין שלכם.אם הם לא מרשים אז לא אבל אם הוא יתווכח ויסביר (ובוא נדבר דוגרי חפרתי אחושרמוטה עד שהתייאשו) אז הוא יצליח בסוף
לא הבנת אותי. אני דיברתי איך זה הולך מבחינה חוקית לא מבחינה מוסרית. ברור שאם הבן שלי יהיה בן 16 ויקח משהו שלדעתי לא בסדר אני אתנגד לזה, אבל לא דיברתי על זה.לא. ותחשוב שאתה היית אבא של ילד בן 16 שלוקח משהו שבעיניך זה נזק טהור לגוף.
די לקשקש. הרוויח את שלו, מי שישמע שהוא משלם שכר דירה ומיסים וחי בזכות עצמו. ההורים שלך משלמים על 99.999 אחוז מהחיים שלך, היתר נותן לך את הזכות להחליט על עצמך? תחזור למציאות.
מתי אמרתי את זה ? יש לי חבר שלא מגבילים אותו בכלום הוא עושה שטויות ולא מקבל עונשים ועכשיו הוא שותה,מעשן,ירד מכיתת מופת והכל בגלל זה. שמע ממש פשע נגד האנושות לתת לילד שלך אבקת חלבוןתתחילו לקלוט שעדיף הורים שאכפת להם ומגבילים אותכם בדברים שנראים לכם חסרי היגיון - מהורים שלא מזיז להם ונותנים לכם לעשות מה שבזין שלכם.
מסכים איתך, ולא ראיתי שמישהו כאן האשים את ההורים, הם סך הכל מקשיבים ל"אשת מקצוע" בנושא. אבל זה לא אומר שאי אפשר לפחות לנסות להסביר להם שהיא טועהתתחילו לקלוט שעדיף הורים שאכפת להם ומגבילים אותכם בדברים שנראים לכם חסרי היגיון - מהורים שלא מזיז להם ונותנים לכם לעשות מה שבזין שלכם.
רעיון רע. ההורים שלו יראו את התגובות שלי יחשבו שאני מציע לו עוד שניה לברוח מהבית 😆תראה להם את הדיון פה
הדיאטנית הביאה לי תפריט שאני ימות מרעב יש 900 קלוריות ו20 גרם פחמימה ויש שם כמעט 90 גרם חלבון ואמרתי לה מחשבים כפול 1.5 בגלל שאני בעודף ויש כאלה עושים 2.0 אני עושה 1.5 כי אני בעודף משקל והיא אומרת זה לא ככה והיא נתנה לי בתפריט עוף והיא אמרה רק בעוף יש 130 גרם חלבון וזה כבר אמר שהיא סתומה.פותח האשכול, כמו שיהושע60 אמר, תראה להורים שלך את התוויתשל הערכים של החלבון ותראה להם שהדיאטנית מדברת שטויות כשהיא אומרת שיש שם שומן. אם הם לא יסכימו כי זה מה שהדיאטנית אמרה אז תשאל אותה בפגישה הבאה ותראה לה את הערכים, ובינתיים תאכל יותר חלבון מאוכל.
זה פשוט משגע איך אנשים שאמורים להיות מקצוענים בנושא פולטים שטויות כאלה. רופאי משפחה כבר הבנתי שלא יודעים חצי דבר על תוספי תזונה וחושבים שאבקת חלבון זה רעל שיעשה אותך שמן וידפוק את הכליות, אז עדיף לא לדבר איתם בכלל על הנושא, אבל חשבתי שדיאטניות שאמורות להתמחות בתזונה לא כאלה