הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ המשפחה שלי לא מסכימה לי אבקת חלבון אחרי שכבר הגיע. מה לעשות?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני קניתי את האבקה extreme whey בטעם שוקולד כשר לפסח ותכננתי לשתות תאבקה מחר אבל המשפחה שלי לא מסכימים לי בגלל שהדיאטנית אמרה שהאבקה הזאת תעשה אותי שמן בגלל שאני בעודף שומן אז זה יעשה אותי יותר שמן. זה נכון? ואם לא אז איך להסביר להם שזה לא משמין?

הדיאטנית הביאה לי תפריט שאני ימות מרעב יש 900 קלוריות ו20 גרם פחמימה ויש שם כמעט 90 גרם חלבון ואמרתי לה מחשבים כפול 1.5 בגלל שאני בעודף ויש כאלה עושים 2.0 אני עושה 1.5 כי אני בעודף משקל והיא אומרת זה לא ככה והיא נתנה לי בתפריט עוף והיא אמרה רק בעוף יש 130 גרם חלבון וזה כבר אמר שהיא סתומה.
עכשיו שתיתי תאבקת חלבון אבל יש בעיה אני לקחתי תבקבוק שמתי מים קרים 300 מ"ל ושמתי 3/4 מהכף תאבקה והיה לזה קצת טעם של שוקולד לא מספיק מתוק ואני הרגשתי גם תמים מה לא עשיתי נכון?
האבקת חלבון זה extreme whey בעם שוקולד
גם היה קצף ממש קצף.
אם אתה שוקל מעל 90 קילו והדיאטטנית בנתה לך תפריט עם 900 קלוריות אני חושב שמגיע להוציא אותה להורג.

הדיאטנית הביאה לי תפריט שאני ימות מרעב יש 900 קלוריות ו20 גרם פחמימה ויש שם כמעט 90 גרם חלבון ואמרתי לה מחשבים כפול 1.5 בגלל שאני בעודף ויש כאלה עושים 2.0 אני עושה 1.5 כי אני בעודף משקל והיא אומרת זה לא ככה והיא נתנה לי בתפריט עוף והיא אמרה רק בעוף יש 130 גרם חלבון וזה כבר אמר שהיא סתומה.
900 קלוריות לילד בן 16??? תקשיב אני ממליץ לך בחום לברוח מהדיאטנית, לקרוא על הורדת שומן וחיטוב הגוף בפורטל ולהרכיב תפריט לבד. אם ההורים לא ירצו תגיד לם שייתנו לך הזדמנות לפחות לנסות
חחחחחחחח ומה בקשר לאבקת חלבון אתה יכול לענות לי?
כנראה היה יותר מדי מים/מעט מדי חלבון אז הטעם היה חלש.
אם אתה שוקל מעל 90 קילו והדיאטטנית בנתה לך תפריט עם 900 קלוריות אני חושב שמגיע להוציא אותה להורג.
גם מעל 60

חחחחחחחח ומה בקשר לאבקת חלבון אתה יכול לענות לי?
פתחת פוסט נפרד אני רואה בנוגע לאבקת חלבון שיענו לך על זה שם. אני אישית התחלתי עכשיו לשים 200-300 מ"ל מים עם סקופ אבקה וזה מרגיש לי בסדר.

• פותח/ת השרשור
פתחת פוסט נפרד אני רואה בנוגע לאבקת חלבון שיענו לך על זה שם. אני אישית התחלתי עכשיו לשים 200-300 מ"ל מים עם סקופ אבקה וזה מרגיש לי בסדר.
אני לא הרגשתי טעם חזק חשבתי שזה יהיה כמו שוקו כי שהרחתי תאבקה היה ריח של מקופלת ורציתי לטרוף את זה חחחחחח אבל כנראה יותר מידיי מים כמו שyuginius אמר

אני לא הרגשתי טעם חזק חשבתי שזה יהיה כמו שוקו כי שהרחתי תאבקה היה ריח של מקופלת ורציתי לטרוף את זה חחחחחח אבל כנראה יותר מידיי מים כמו שyuginius אמר
תנסה 200 מ"ל חלב במקום מים עם סקופ אבקה זה יתן לזה יותר טעם של שוקו.

שמע ממש פשע נגד האנושות לתת לילד שלך אבקת חלבון
בעיניהם זה כן. תחשוב לרגע מה הם מדמיינים שיש בה ומה היא עושה לגוף.
מסכים איתך, ולא ראיתי שמישהו כאן האשים את ההורים, הם סך הכל מקשיבים ל"אשת מקצוע" בנושא. אבל זה לא אומר שאי אפשר לפחות לנסות להסביר להם שהיא טועה
לא יעזור. אתה היית מקשיב לאיזה אתר אינטרנט שהבן שלך מצטט לך?

עכשיו שתיתי תאבקת חלבון אבל יש בעיה אני לקחתי תבקבוק שמתי מים קרים 300 מ"ל ושמתי 3/4 מהכף תאבקה והיה לזה קצת טעם של שוקולד לא מספיק מתוק ואני הרגשתי גם תמים מה לא עשיתי נכון?
האבקת חלבון זה extreme whey בעם שוקולד
גם היה קצף ממש קצף.
900 קל ?
תבע אותה. מגיע לה להכנס לכלא ולאבד את התואר שלה. שתלך לעבוד במכולת גם ככה רמת הIQ הדרושה לכך לא גבוהה בהרבה מרמת הIQ שלה

לא יעזור. אתה היית מקשיב לאיזה אתר אינטרנט שהבן שלך מצטט לך?
סביר להניח שלא, אבל חוץ מהאתר אינטרנט שיראה להורים את הערכים של האבקה שיש שם 0.8 גרם שומן במנה אחרי שהדיאטנית אמרה שזה מלא בשומן. אם לא יעזור אז לפחות לא יזיק לנסות וגם טיפה לערער להורים את הדעה על הדיאטנית הזאת

900 קל ?
תבע אותה. מגיע לה להכנס לכלא ולאבד את התואר שלה. שתלך לעבוד במכולת גם ככה רמת הIQ הדרושה לכך לא גבוהה בהרבה מרמת הIQ שלה
תפריט עם 900 קלוריות? זה כבר לא משהו שאפשר להתלונן על דבר כזה? מישהו יכול למות בגלל המטומטמת הזו
אל תשכחו שאחר כך בגלל מחסור קלורי יכול להיות שתפגע לו הגביהה ואז כמובן שמי שיהיה אשם זה החדר כושר כי "חדר כושר פוגע בגביהה עחייי"

סביר להניח שלא, אבל חוץ מהאתר אינטרנט שיראה להורים את הערכים של האבקה שיש שם 0.8 גרם שומן במנה אחרי שהדיאטנית אמרה שזה מלא בשומן. אם לא יעזור אז לפחות לא יזיק לנסות וגם טיפה לערער להורים את הדעה על הדיאטנית הזאת
שוב. לא יעזור. בעיני הורים ממוצעים הדיאטנית היא המקצוענית, האינטרנט מלא זבל, ואבקות חלבון מלאות שומן וסטרואידים וחומרים ממכרים, ומה פתאום להאמין לתווית שיצרה איזו חברה רמאית שמנצלת ילדים.

תראה להורים שלך שהיא נתנה לך תפריט עם 900 קלוריות, שיראו לאיזו מטומטמת הם מקשיבים.
אולי אז הדעה שלהם תשתנה.

אם אתה שוקל מעל 90 קילו והדיאטטנית בנתה לך תפריט עם 900 קלוריות
לפי מה שקראתי עד כאן אני חושב שהדיאטנית צריכה להנות מהספק שיעקב לא לגמרי הבין אותה. מילא אבקת החלבון (היא בטח חשבה שמדובר על גיינר, באשמתה או באשמתו, או שהיא באמת לא יודעת את ההבדל), אבל 900 קלוריות ליום? הייתי מנחש שהיא אמרה לו שבתפריט שהיא בנתה הוא יהיה בגרעון של 900 קלוריות ליום, כי הוא בעודף משקל. גם 130 גרם חלבון ממנת עוף אחת נראים כמו משהו שאפילו דיאטנית גרועה מאד לא תטעה בו, אלא אם כן מדובר על מנה של חצי קילו חזה או משהו דומה.

@yakov654 - אתה יכול להעלות את התפריט שהיא נתנה לך לפורום?

יעקב, סתם לצורך השוואה, אמא שלי לפני כמה חודשים רצתה להוריד איזה 2 קילו, אישה בת 60+ במשקל 65 קילו בערך, אז כמ ימים ספרתי לה כמה היא אוכלת. היא אכלה 1200 קלוריות ביום. אתה מבין שאישה בת 60+ במשקל 65 יורדת במשקל מ1200 קלוריות? ואתה אוכל 3/4 מזה

אם אתה שוקל מעל 90 קילו והדיאטטנית בנתה לך תפריט עם 900 קלוריות
לפי מה שקראתי עד כאן אני חושב שהדיאטנית צריכה להנות מהספק שיעקב לא לגמרי הבין אותה. מילא אבקת החלבון (היא בטח חשבה שמדובר על גיינר, באשמתה או באשמתו, או שהיא באמת לא יודעת את ההבדל), אבל 900 קלוריות ליום? הייתי מנחש שהיא אמרה לו שבתפריט שהיא בנתה הוא יהיה בגרעון של 900 קלוריות ליום, כי הוא בעודף משקל. גם 130 גרם חלבון ממנת עוף אחת נראים כמו משהו שאפילו דיאטנית גרועה מאד לא תטעה בו, אלא אם כן מדובר על מנה של חצי קילו חזה או משהו דומה.

אתה היית מקשיב לאיזה אתר אינטרנט שהבן שלך מצטט לך?
images

הוא אמר שיש שם 20 גרם פחמימה. אבל נחכה שהוא יעלה אותו.
אגב אמרתי "אם" כי לא זכרתי כמה הוא שוקל. אחר כך הלכתי 2 עמודים אחורה וראיתי 91.

לאחשבתי על זה. באמת עדיף לראות את התפריט לפני שמחליטים להוציא אותה להורג 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית