הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצות ומידע לגבי סייקל ראשון

BigTony

משתמש מתחיל
100
12
נק' מוניטין:
42
100
12
שלום לכולם,יש לי שאלות לגבי סייקל ראשון שאני מעוניין לבצע - לפני שאני יתחיל עם השאלות אני יתן לך פרטים עלי

אני יהיה בן 30 בקרוב - אני מתאמן קרוב ל10 שנים,מתאמן בערך 4-5 פעמים בשבוע
אני 175 ס"מ ושוקל 74 קילו עם 9.3 אחוז שומן ו38 ק"ג מסת שריר (נתונים משקילה שבוצעה לאחרונה)
אני אוכל 3 ארוחות ביום - הרבה ירקות,עוף,ביצים ופירות - כמעט ולא נוגע בג'אנק - ואחרי כל אימון שותה שייק WHEY 2 כפות,
אני נראה שרירי ואתלטי - אני בסך הכל דיי מבסוט מהגוף שלי אבל מתבשל אצלי הרצון להעלות מדרגה בעוד שלב או שתיים ואני חושב שהדרך היחידה כרגע במצבי הנוכחי יהיה לעשות סייקל - אני מאוד מתעניין באינטרנט וקורא מאמרים בנושא אבל לא כולם ענו לי על השאלות שרציתי,אני ישמח לעזרכתם בנושא.

השאלות שאני רוצה לדעת הם :
1.האם ממולץ לי להתחיל בכלל סייקל?
2.במידה ואני כן יתחיל בסייקל, כמה שבועות ממולץ לעשות כפעם ראשונה ?
3.מה הצפי בקילוגרמים לעלייה במסת השריר והשומן ? במידה ואני מתאמן באותו הקצב והתדירות שציינתי ממקודם
4.לאחר הסייקל - במידה ואני ממשיך להתאמן בדיוק אותו הדבר - האם אני יאבד עם הזמן מסת שריר ? או שה"KICK" מהסקייל תשאר אצלי ותראה עלי לטווח ארוך
5.קראתי על כל תופעות הלוואי,הגדולות שביניהם שמאוד גורמות לי לחשש הם ללא ספק האקנה וההתקרחות - האם לאחר ביצוע הסייקל התופעות האלו נעלמות לגמרי או שמא משאירות "חותם" (ההתקרחות בעיקר, השיער יצמח בחזרה?)
6.האם אני יצטרך לשנות משהו באימונים שלי (תרגילים,קצב,תדירות) בזמן הסייקל ? ואם אצטרך לשנות משהו בדיאטה שלי ?
חשוב לציין שבשנים האחרונות הפסקתי לאכול לחם,אורז,פסטות,צ'יפס (חוץ מCheat Day פעם בשבוע)

אני מקווה שהבאתי לכם מספיק פרטים כדי שתוכלו באמת לייעץ לי על הדרך הטובה ביותר בקשר לנושא זה, תודה רבה - מחכה לתגובות

!!!welcome to the club
1.האם ממולץ לי להתחיל בכלל סייקל? - אף אחד לא יכול להחליט בשבילך,קח בחשבון שתמיד יהיו כאלה שחושבים X ואחרים Y !
2.במידה ואני כן יתחיל בסייקל, כמה שבועות ממולץ לעשות כפעם ראשונה ?- 8-10
3.מה הצפי בקילוגרמים לעלייה במסת השריר והשומן ? במידה ואני מתאמן באותו הקצב והתדירות שציינתי ממקודם- מעצם השאלה נראה שהתשובה לשאלה 1 היא לא!!! לפחות עד שתלמד יותר לעומק את הנושא, ויש הרבה מה ללמוד בפורום!
4.לאחר הסייקל - במידה ואני ממשיך להתאמן בדיוק אותו הדבר - האם אני יאבד עם הזמן מסת שריר ? או שה"KICK" מהסקייל תשאר אצלי ותראה עלי לטווח ארוך - זה תלוי במהירות שבה תשיב את הציר ההורמונלי שמושבת במהלך הסייקל לפעילות מלאה,הדבר נעשה באמצעות PCT, תהליך שחשוב יותר מהסייקל עצמו.... וכמובן במשטר האימונים והתזונה שלך לאחר הסייקל
5.קראתי על כל תופעות הלוואי,הגדולות שביניהם שמאוד גורמות לי לחשש הם ללא ספק האקנה וההתקרחות - האם לאחר ביצוע הסייקל התופעות האלו נעלמות לגמרי או שמא משאירות "חותם" (ההתקרחות בעיקר, השיער יצמח בחזרה?)- אם יש לך נטייה להתקרחות, סטרואידים יכולים לקדם אותה, כמובן שישנם חומרים בטוחים יותר(פחות אנדרוגניים ולא נגזרות של DHT) וכאלה שבטוחים פחות, שיער שנושר מהראש עקב פעילות DHT, בד"כ לא חוזר לצמוח), ישנה תרופה בשם פרופסיה שיכולה לנטרל באופן מסויים את הנזקי הDHT במהלך הסייקל, אך היא אינה מומלצת עם סטרואידים מסוג nor-19 (דקה וטרן), אקנה בד"כ אינו מותיר חותם לאחר הסייקל.
6.האם אני יצטרך לשנות משהו באימונים שלי (תרגילים,קצב,תדירות) בזמן הסייקל ? ואם אצטרך לשנות משהו בדיאטה שלי ?
חשוב לציין שבשנים האחרונות הפסקתי לאכול לחם,אורז,פסטות,צ'יפס (חוץ מCheat Day פעם בשבוע- שוב זה תלוי בסוג הסייקל שתבחר ובמטרות שלך!

• פותח/ת השרשור
ashasher - תודה על התגובה, דווקא השאלה שלישית שלי הייתה החשובה ביותר ולא ענית לי עליה - אני מבין שזה לא מדע מדויק - אבל רציתי לדעת ממוצע במספרים שיהיה לי יותר קל להבין למה אני נכנס (אם בכלל)

לגבי תשובתך לשאלה 4 - במידה ואני משיב את הציר ההורמנלי כמו שצריך "לפי הספר" - האם אני יאבד מסת שריר חלקית מהסקייל ? (במידה ואני ממשיך לאכול להתאמן בדיוק אותו דבר כמו היום)

תשובה לשאלה 5 - אני דיי מבורך בשיער על הראש - מניסיון שלך ושל אנשים שעברו סייקל בודד - כמה קיצוני יכולה להופיע תופעת ההתקרחות ?

תשובה ל6 - אני לא מחפש להיות "שוורצנגר" וגם לא סתם בלון נפוח - אני מעוניין ב3-4 קילו שריר נקי ומחוטב - לא מחפש להיות מר עולם הבא - אני מתאמן דיי אגרסיבי במכון ואני מרוצה מזה כרגע,העדיף לא לשנות את האימונים שלי - אלא אם כן תגידו לי שיש צורך בקצב אימונים מיוחד

TOM - תודה על הקישור - רציתי לדעת (מאחר ואני קצת מפחד ממזרקים ) האם יש אפשרות לבצע את הזריקות במרפאה ? (אני לא גר בארץ - במדינה שאני גר בה החומרים האלו חוקיים)
וכמה זריקות יש בסייקל ראשון של 8-10 שבועות ? אחת כל 3 ימים ? הבנתי נכון ?

shasher - תודה על התגובה, דווקא השאלה שלישית שלי הייתה החשובה ביותר ולא ענית לי עליה - אני מבין שזה לא מדע מדויק - אבל רציתי לדעת ממוצע במספרים שיהיה לי יותר קל להבין למה אני נכנס (אם בכלל)

לגבי תשובתך לשאלה 4 - במידה ואני משיב את הציר ההורמנלי כמו שצריך "לפי הספר" - האם אני יאבד מסת שריר חלקית מהסקייל ? (במידה ואני ממשיך לאכול להתאמן בדיוק אותו דבר כמו היום)

תשובה לשאלה 5 - אני דיי מבורך בשיער על הראש - מניסיון שלך ושל אנשים שעברו סייקל בודד - כמה קיצוני יכולה להופיע תופעת ההתקרחות ?

תשובה ל6 - אני לא מחפש להיות "שוורצנגר" וגם לא סתם בלון נפוח - אני מעוניין ב3-4 קילו שריר נקי ומחוטב - לא מחפש להיות מר עולם הבא - אני מתאמן דיי אגרסיבי במכון ואני מרוצה מזה כרגע,העדיף לא לשנות את האימונים שלי - אלא אם כן תגידו לי שיש צורך בקצב אימונים מיוחד

TOM - תודה על הקישור - רציתי לדעת (מאחר ואני קצת מפחד ממזרקים ) האם יש אפשרות לבצע את הזריקות במרפאה ? (אני לא גר בארץ - במדינה שאני גר בה החומרים האלו חוקיים)
וכמה זריקות יש בסייקל ראשון של 8-10 שבועות ? אחת כל 3 ימים ? הבנתי נכון ?
3-4 קילו שריר זו מטרה ריאלית מאוד.
אם אין לך נטייה להתקרחות, לדעתי זה לא צריך להדאיג אותך, מה גם שבסייקלים הראשונים המינונים והחומרים שתשתמש בהם הרבה פחות מסוכנים גם מהבחינה הזו.
מאיזו מדינה אתה ?

• פותח/ת השרשור
כרגע מתגורר בתאילנד - האם לדעתך ניתן לבצע את הזריקות במרפאות מפוקחות ?

תוכל להסביר לי ולפרט לי אלו חומרים בדיוק אני צריך לחפש ? ניתן לרכוש את רובן כאן בבתי המרקחת

כרגע מתגורר בתאילנד - האם לדעתך ניתן לבצע את הזריקות במרפאות מפוקחות ?

תוכל להסביר לי ולפרט לי אלו חומרים בדיוק אני צריך לחפש ? ניתן לרכוש את רובן כאן בבתי המרקחת
לאחר שתקרא את הנעוץ של תום, יהיו לך מעט מאוד שאלות
אגב, ישנו בית מרקחת ליד מועדון הוליווד בחוף פטונג,
הכרתי בילדר רציני אמריקאי שקונה אצלם, אומר שהחומר עובד טוב..
רק קח בחשבון שבתאילנד כמעט הכל מזוייף!!
אני קניתי בתאילנד כדורים להקלה בצינון ונתקלתי בכמה שגיעות כתיב בעלון לשימוש

• פותח/ת השרשור
אני מתגורר בבנגקוק - דיי רחוק מפאטונג =)
זה בסדר - אני מודע לזיופים שבשוק אבל מכיר את המקומות הטובים שניתן לסמוך עליהם.

קראתי את הקישור של תום - אבל לא הבנתי שם אם ניתן לבצע את הזריקות במרפאה מפוקחת (מן הסתם בארץ אני יודע שאי אפשר)

• פותח/ת השרשור
חחחח - מאמין לך.
תוכל בבקשה לרשום לי את שם החומרים אותם אצטרך לרכוש ?
הקישור של תום מלא בשמות ומינונים שאני לא בקיא בהם בכלל - אשמח אם תוכל לעזור לי,תודה

בהנחה שאתה הולך על הפרוטוקול הסטנדרטי המומלץ
1. טסטוסטרון אנטט 250מ"ג, שני ויאלים 10 מיל, או 20 אמפולות
2. H.C.G
3. כלומיד
4. טמוקסיפן
אופן השימוש כתוב באופן ברור בנעוץ

"שבוע 1-10 טסטוסטרון אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה כל 3 או 4 ימים.
שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע

20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום."

• פותח/ת השרשור
אז המפרט שרשמת לי כרגע הוא מתבסס על סייקל של 10 שבועות, הבנתי נכון ?

"שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע" - הכוונה החל מהשבוע השלישי יש להתחיל לקחת את החומר הזה בנוסף לטסטוסטרון אנטט 500 ?

במידה ואני מבצע הכל לפי הספר - וממשיך להתאמן באותו הקצב נכון להיום - אני ישמור בעצם על מסת השריר ש"הרווחתי" מהסייקל ?
אני פשוט קורא הרבה על אנשים שמציינים כמה הם הצליחו להעלות אחרי הסייקל שלהם אבל לא מצליח למצוא כמה מאותם קילויים של שריר נקי נותרו לאחר הסקייל (לאחר חצי שנה - שנה )

אגב,
קח בחשבון שייקח לך 3-3.5 שבועות עד שהחומר יגיע ל'בייס ליין' ותתחיל להרגיש אותו באימונים.
יש כאלה שמעדיפים לקבל במהלך 3 השבועות הראשונים סטארט קיק באמצעות טסטוסטרון פרופיונט(אסטר קצר) או באמצעות חומרים קצרים אחרים!
אבל זה רק אם אתה בטוח בעצמך ומבין שזה מה שאתה רוצה!
הרוב יגידו לך שעדיף בלי.
כמה תעלה וכמה תשמור- זה שאלה שתלויה בהרמה מאוד גורמים (גנטיקה,תזונה, אימונים,מהירות שיקום הציר ההורמונלי וכו' וכו') אי אפשר לענות תשובה לשאלה כזו!
לדעתי סייקל טוב מותיר חותם זה או אחר על הגוף
כמה תעלה וכמה תשמור- זה שאלה שתלויה בהרמה מאוד גורמים (גנטיקה,תזונה, אימונים,מהירות שיקום הציר ההורמונלי וכו' וכו') אי אפשר לענות תשובה לשאלה כזו!
שכחתי משהו 😉
תלוי גם באיכות החומרים שתיקח (מדולל/מזוייף )

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לרכוש ויזת תייר עם 3 כניסות בשגרירות תאילנד בישראל (הרצליה פיתוח) בעלות של 450 שקל - כל כניסה היא ל3 חודשים - לאחר מכן אתה יכול לחדש לחצי שנה נוספת (2 כניסות) דרך לאוס

*הייתי כותב בפרטי אבל אני מחויב לכתוב לפחות 30 הודעות או משהו כזה לפי חוקי הפורום

• פותח/ת השרשור
ashasher - ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל אני לא יכול כי אני מחויב לשליחת 30 הודעות בפורום כדי שתפתח לי האפשרות לשלוח לך בפרטי - אם תוכל לחזור אלי בפרטי אני מאוד ישמח.
בכל מקרה אני עושה COPY למה שהתכוונתי לשלוח לך בפרטי - תודה

אהלן אחי, אתה ייעצת לי ועזרת לי מאוד לגבי ההתעניינות שלי בסייקל ראשון - אני הבחור שגר בתאילנד - ואני מעוניין להתחיל את הסייקל בקרוב - מצאתי מקומות בהם אפשר לקנות את החומרים - אני רק צריך את עזרתך לגבי תרגום מעברית (מה שכתבת לי) לאנגלית כדי שאוכל לבוא עם רשימה מסודרת לדלפק בבית מרקחת (כן , זה אפשרי פה:37mv:)

זו ההודעה והמפרט\הסבר שרשמת לי בזמנו :

בהנחה שאתה הולך על הפרוטוקול הסטנדרטי המומלץ
1. טסטוסטרון אנטט 250מ"ג, שני ויאלים 10 מיל, או 20 אמפולות
2. H.C.G
3. כלומיד
4. טמוקסיפן
אופן השימוש כתוב באופן ברור בנעוץ

"שבוע 1-10 טסטוסטרון אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה כל 3 או 4 ימים.
שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע

20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום."

בנוסף - אם תוכל לשלוח לי לינק או וידאו שמראה את הדרך הנכונה והבטוחה ביותר להזריק אני מאוד ישמח - זה פעם ראשונה שלי ואני לא חובב מחטים גדול =)

תודה רבה מראש 😄

tamoxifen 20 mg
clomiphene citrate 50 mg
H.C.G 5000 IU ampoules
testoviron 250 mg vials/ampoules

אתה צריך גם bacteriostatic water לפרגניל (HCG) לא בטוח שיש בבית מרקחת אבל חברים במכון ישיגו לך בקלות וגם ילמדו אותך איך להכין

לגבי סרטונים...תרשום ביוטיוב gluteus spot injection
תמצא סרטונים...בסייקל ראשון לא מומלץ להזריק בשרירים אחרים
תלמד טוב את הנושא..על טעויות בהזרקה לא נכונה משלמים!
בהצלחה

כמה זמן אתה בתאילנד?? איזה ויזה יש לך?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית