עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אנשים ידעו שיש תוצאה להתנהגות שלהם ותמיד יהיה להם בגב הראש את המחשבה שמישהו מצלם אותם,אולי מספר המקרים האלה יפחתו.אני באמת לא מבין למה כולם עושים עניין סביב המקרים הללו.
לא שאני חלילה מצדיק את המקרים מהסוג הזה, אבל מאז מקרה "טיסת השוקולד" בכל הזדמנות מתפרסמים ברשת עוד ועוד מקרים דומים.
זה דברים שכבר קרו כל כך הרבה בעבר, ופשוט כל הנושא של הישראלי המכוער תפס תאוצה בגלל "טיסת השוקולד".
הוא מריץ טרן.איך אף אחד עוד לא רשם שהוא מריץ טרן?
זה שזה ממשיך לקרות,לא בהכרח אומר שאין שיפור,אתה לא יודע כמה עוד מקרים כאלה היו קורים אם לא היו מעלים אותם לפייסבוק.אתה לא שם לב שזה רק ממשיך וממשיך לקרות, גם אחרי טיסת השוקולד המפורסמת?
אני מקווה, רק שלצעירנו המקרים האלו קרו כבר המון פעמים ויקרו עוד המון פעמים. אני יכול להעיד בעצמי שראיתי שניים דומים כאלה מתחת לבית שלי(לא באותו סדר גודל יש לומר).זה שזה ממשיך לקרות,לא בהכרח אומר שאין שיפור,אתה לא יודע כמה עוד מקרים כאלה היו קורים אם לא היו מעלים אותם לפייסבוק.
אני בוחר להאמין שזה כן עוזר.
ישר חשבתי על זה וגם רציתי לכתוב ואז התחלתי לקרוא את התגובותאיך אף אחד עוד לא רשם שהוא מריץ טרן?