נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
אז ככה תיאור לפני -
סקוואט:
פתחתי 150 מסיבות כאלו ואחרות הגעתי לסקוואט מזיע ומתנשם עם רצועות רפויות מאוד וחגורה שסגרתי רק שתהיה עליי אבל עדיין עף מאוד מאוד בקלות,
שנייה 170 וקשירה טובה והכל טוב
גם כן עלה טוב מאוד ונאמר לי שפשוט קברתי אותו .
שלישית 190 הרגיש טוב, בשיאים תמיד יש לי גריינדים והם לא תמיד מרגישים קשים, אפי ואני צחקנו שאני עושה את זה בשביל התמונות 😃
בנץ׳:
היו עצירות ארוכות מאוד בבנץ׳ ולקחתי אופנר 95 שהוא די גבוה (טעות שלי - הייתי צריך להיות מוכן לאפשרות הזאת).
ראשונה נכשלתי
שנייה נכשלתי
שלישית כבר השופטים ריחמו עליי שיהיה בומבד אאוט ונתנו לי גם פרס מהיר וגם התעלמו מזה שהמוט הכה בראק בדרך למעלה.
מהטראומה אני לוקח אופנר סופר קל בפעם הבאה בבנץ׳.
דדליפט:
התחממתי והעפתי את ה-200 מאוד מהיר בחימום עם מוט שהוא די גמיש, כשנודע לי שהמוט בדדליפט יהיה המוט בנץ׳ (למרות שהבנתי שזה לא הפריע לשאר יותר מדי) אני הורדתי את האופנר ישר כי ידעתי שבלי מוט אלייקו/AF אני לא מתפקד טוב , נתתי 212.5 והרגיש לי חרא, נתתי 230 שעלה לאט וניסיתי 240 שויתרתי בו כמו קוקסינל.
סך הכל 515 טוטאל
שיפור של 30 קילו בטוטאל מתחרות קודמת
שיפור של 20 קילו בסקוואט עם רצועות
שיפור של 0 קילו בבנץ׳ (שהוא ביזיוני בלי קשר)
ושיפור של 10 קילו בדדליפט
סליחה על האיכות והחוסר השקעה, פשוט אין לי זין להשקיע זמן בעריכה של סרטון של תחרות די פח שהייתה לי....
בנוסף ארצה להוסיף
תחרות אחרונה שלי בתור בן 16 ובתור ה״שנה״ (4 תחרויות) של תחרויות ההתקדמות הייתה כזאת:
סקוואט 120 ל-190 (עם רצועות)
בנץ 80 ל-95
דדליפט 185 ל-230
טוטאל 385 ל-515
תודה על הקריאה ולילה טוב לכולם.
סקוואט:
פתחתי 150 מסיבות כאלו ואחרות הגעתי לסקוואט מזיע ומתנשם עם רצועות רפויות מאוד וחגורה שסגרתי רק שתהיה עליי אבל עדיין עף מאוד מאוד בקלות,
שנייה 170 וקשירה טובה והכל טוב
גם כן עלה טוב מאוד ונאמר לי שפשוט קברתי אותו .
שלישית 190 הרגיש טוב, בשיאים תמיד יש לי גריינדים והם לא תמיד מרגישים קשים, אפי ואני צחקנו שאני עושה את זה בשביל התמונות 😃
בנץ׳:
היו עצירות ארוכות מאוד בבנץ׳ ולקחתי אופנר 95 שהוא די גבוה (טעות שלי - הייתי צריך להיות מוכן לאפשרות הזאת).
ראשונה נכשלתי
שנייה נכשלתי
שלישית כבר השופטים ריחמו עליי שיהיה בומבד אאוט ונתנו לי גם פרס מהיר וגם התעלמו מזה שהמוט הכה בראק בדרך למעלה.
מהטראומה אני לוקח אופנר סופר קל בפעם הבאה בבנץ׳.
דדליפט:
התחממתי והעפתי את ה-200 מאוד מהיר בחימום עם מוט שהוא די גמיש, כשנודע לי שהמוט בדדליפט יהיה המוט בנץ׳ (למרות שהבנתי שזה לא הפריע לשאר יותר מדי) אני הורדתי את האופנר ישר כי ידעתי שבלי מוט אלייקו/AF אני לא מתפקד טוב , נתתי 212.5 והרגיש לי חרא, נתתי 230 שעלה לאט וניסיתי 240 שויתרתי בו כמו קוקסינל.
סך הכל 515 טוטאל
שיפור של 30 קילו בטוטאל מתחרות קודמת
שיפור של 20 קילו בסקוואט עם רצועות
שיפור של 0 קילו בבנץ׳ (שהוא ביזיוני בלי קשר)
ושיפור של 10 קילו בדדליפט
סליחה על האיכות והחוסר השקעה, פשוט אין לי זין להשקיע זמן בעריכה של סרטון של תחרות די פח שהייתה לי....
בנוסף ארצה להוסיף
תחרות אחרונה שלי בתור בן 16 ובתור ה״שנה״ (4 תחרויות) של תחרויות ההתקדמות הייתה כזאת:
סקוואט 120 ל-190 (עם רצועות)
בנץ 80 ל-95
דדליפט 185 ל-230
טוטאל 385 ל-515
תודה על הקריאה ולילה טוב לכולם.