אתמול התחרתי בGPA תחרות אחרונה לפני הגיוס שלי ב25.3.15 (כן עוד 5 ימים 😭 )
לא באתי לתחרות הזו עם מטרות גבוהות מידי כיוון שהאחרי התחרות שהייתה בדצמבר החלטתי להתאושש מפציעה שהייתה לפני לפני דצמבר אז זה לקח לי חודש וחצי- חודשיים מההכנה לתחרות הזו ובעצם היה לי רק כחודש וקצת כדי להתאמן לתחרות לכן לא קיוותי להוציא שיא חדש או משהו
ציפיתי דווקא להוציא טוטאל יותר נמוך מפעם קומדת כי הייתי ריאלי
כיוונתי לטוטאל 380 שהיה יוצא מ140 סקוואט 80 בנץ ו160 דדליפט שהטוטאל הקודם היה 390
סקוואט:
נכנסתי עם 120 שהרגיש משום מה מוזר כי קשרתי את רגל שמאל לא טוב כלכך אבל בסרטון שראיתי זה היה קל מאוד
עליתי ל135 שעלה סביר משום מה (שיא של תחרות קודמת בלי רצועות שהיה כניסה שלישית פעם קודמת)
ואז הלכתי על 145 שלא עלה וביאס אותי מאוד למרות שהיה לי במכון 140 לפני שבועיים אבל לא נורא
בנץ:
פתחתי עם 70 שמשום מה עלה לא כמו שציפיתי למרות שהיה לי 70 ל5X5 ולכן לא הבנתי מה קרה
משם עברתי ל80 שעלה לא חלק כמו שרציתי אותה סיבה הציקה לי בגלל הנפח שנתתי
ושם הלכתי על 85 שזה השיא של תחרות קודמת (כניסה שלישית גם פעם קודמת) שעלה אבל התחת שלי עלה מהספה ממש קצת אז נפסלתי
דדליפט:
אחרי שעשיתי 80 בנץ ו135 סקוואט הבנתי שאני צריך לעשות 165 דדליפט כדי להשיג טוטאל 380 ובגלל שלא נגעתי בדדליפט כבד הרבה זמן היה לי חששות לגבי איך אני אצליח
בחימום האחרון שלי עשיתי 130 לסינגל שעלה מאוד מאוד לא כמו שרציתי שיעלה ופחדתי קצת להגיד את האמת
התייעצתי עם אליק לגבי מה אני יעשה ובסוף החלטתי ככה
נכנסתי כניסה ראשונה 150 שידעתי שיש לי למרות שלא עשיתי דדליפט מאוד כבד 3 שבועות
כניסה שנייה אמרתי נלך על ה165 שעלה סבבה
וכניסה שלישית הבאתי התאבדות של החיים שלי משקל שבחיים לא ידעתי שיהיה לי ולא עשיתי ולא הייתי קרוב ללהרים אותו
הלכתי על 180 שעלה קשה והייתה מלחמה עצבנית בנעילה אבל בסוף נעלתי
סיימתי את התחרות בסוף עוד טוטאל 395 שיפור של 5 קילו חח על משקל גוף של 57.7 כי ייבשתי למטרות ידע ולמידה כי זו לא הייתה תחרות שחשובה לי
וסיימתי שני באבסולוטי מכל הנערים שזה היה אחלה הישג
אחרי כל החפירה הארוכה הזו
TL;DR
הנה הסרטון תחרות שלי:
ותמונת סיום שלדעתי הייתה יפה מאוד:
קרדיט לצלם @Moran W 😉
עוד מעט יעלו בונוסים מהתחרות
אליק אוכל כריות:
לא באתי לתחרות הזו עם מטרות גבוהות מידי כיוון שהאחרי התחרות שהייתה בדצמבר החלטתי להתאושש מפציעה שהייתה לפני לפני דצמבר אז זה לקח לי חודש וחצי- חודשיים מההכנה לתחרות הזו ובעצם היה לי רק כחודש וקצת כדי להתאמן לתחרות לכן לא קיוותי להוציא שיא חדש או משהו
ציפיתי דווקא להוציא טוטאל יותר נמוך מפעם קומדת כי הייתי ריאלי
כיוונתי לטוטאל 380 שהיה יוצא מ140 סקוואט 80 בנץ ו160 דדליפט שהטוטאל הקודם היה 390
סקוואט:
נכנסתי עם 120 שהרגיש משום מה מוזר כי קשרתי את רגל שמאל לא טוב כלכך אבל בסרטון שראיתי זה היה קל מאוד
עליתי ל135 שעלה סביר משום מה (שיא של תחרות קודמת בלי רצועות שהיה כניסה שלישית פעם קודמת)
ואז הלכתי על 145 שלא עלה וביאס אותי מאוד למרות שהיה לי במכון 140 לפני שבועיים אבל לא נורא
בנץ:
פתחתי עם 70 שמשום מה עלה לא כמו שציפיתי למרות שהיה לי 70 ל5X5 ולכן לא הבנתי מה קרה
משם עברתי ל80 שעלה לא חלק כמו שרציתי אותה סיבה הציקה לי בגלל הנפח שנתתי
ושם הלכתי על 85 שזה השיא של תחרות קודמת (כניסה שלישית גם פעם קודמת) שעלה אבל התחת שלי עלה מהספה ממש קצת אז נפסלתי
דדליפט:
אחרי שעשיתי 80 בנץ ו135 סקוואט הבנתי שאני צריך לעשות 165 דדליפט כדי להשיג טוטאל 380 ובגלל שלא נגעתי בדדליפט כבד הרבה זמן היה לי חששות לגבי איך אני אצליח
בחימום האחרון שלי עשיתי 130 לסינגל שעלה מאוד מאוד לא כמו שרציתי שיעלה ופחדתי קצת להגיד את האמת
התייעצתי עם אליק לגבי מה אני יעשה ובסוף החלטתי ככה
נכנסתי כניסה ראשונה 150 שידעתי שיש לי למרות שלא עשיתי דדליפט מאוד כבד 3 שבועות
כניסה שנייה אמרתי נלך על ה165 שעלה סבבה
וכניסה שלישית הבאתי התאבדות של החיים שלי משקל שבחיים לא ידעתי שיהיה לי ולא עשיתי ולא הייתי קרוב ללהרים אותו
הלכתי על 180 שעלה קשה והייתה מלחמה עצבנית בנעילה אבל בסוף נעלתי
סיימתי את התחרות בסוף עוד טוטאל 395 שיפור של 5 קילו חח על משקל גוף של 57.7 כי ייבשתי למטרות ידע ולמידה כי זו לא הייתה תחרות שחשובה לי
וסיימתי שני באבסולוטי מכל הנערים שזה היה אחלה הישג
אחרי כל החפירה הארוכה הזו
TL;DR
הנה הסרטון תחרות שלי:
ותמונת סיום שלדעתי הייתה יפה מאוד:
קרדיט לצלם @Moran W 😉
עוד מעט יעלו בונוסים מהתחרות
אליק אוכל כריות:
נערך לאחרונה: