הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריב עם חבר. מי צודק?

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
אף אחד לא אמר את זה, שאלתי למה אתה לא עשית עם זה כלום? כי יכולת למחוק את אותן הודעות מיותרות כי אתה כבר היית פה מבלי שאני אשלח עוד דיווח שיגיע לכל ההנהלה(וכבר דיווחתי על אחת)..
אבל לא משנה כבר..
אנחנו לא נמצאים כאן בפוסט כל דקה, ולפעמים קורה שלא שמים לב או שמפספסים בגלל סיבה כזו או אחרת.

לעניין הפוסט שלך,
כבוגר אני יכול לומר לך שהייתי מגיע כדי לתת את הכבוד הראוי וזז הבייתה אחרי זמן קצר, אפילו שעה.
כנער אני יכול להזדהות עם חוסר הרצון להיגרר לדברים שאתה מנסה להימנע מהם.

לא ברור לי איך בני 16 עושים מסיבות כאלה בבתים עם אלכוהול,נרגילות וסגיריות כיד המלך ואיפה ההורים בכל הסיפור הזה,
אבל כנראה שלשם כבר הגענו.

תתנצל בפני החבר, ואם יחליט לנטור לך טינה אז אין לך יותר מידיי מה לעשות.
אתה את שלך עשית.

אנחנו לא נמצאים כאן בפוסט כל דקה, ולפעמים קורה שלא שמים לב או שמפספסים בגלל סיבה כזו או אחרת.

לעניין הפוסט שלך,
כבוגר אני יכול לומר לך שהייתי מגיע כדי לתת את הכבוד הראוי וזז הבייתה אחרי זמן קצר, אפילו שעה.
כנער אני יכול להזדהות עם חוסר הרצון להיגרר לדברים שאתה מנסה להימנע מהם.

לא ברור לי איך בני 16 עושים מסיבות כאלה בבתים עם אלכוהול,נרגילות וסגיריות כיד המלך ואיפה ההורים בכל הסיפור הזה,
אבל כנראה שלשם כבר הגענו.

תתנצל בפני החבר, ואם יחליט לנטור לך טינה אז אין לך יותר מידיי מה לעשות.
אתה את שלך עשית.

להשיג היום אלכוהול וסיגריות זה פשוט שטות, כל פלוץ יכול אפילו להשיג סמי פיצוציות.
אני יכול להגיד לך שחבר שלי פעם עבר בפיצוציה כדי לקנות חבילת מסטיקים והוא ראה שם שהמוכר מכר ללקוח שקיק עם נייס גאי, זה זמין וקל להשיג.
אה, והפיצוציה ממוקמת כמה מטרים בודדים מהקניון.
להשיג היום זאת שטות, אני יכול לספר לך סיפור על משהו שקרה לא מזמן בבית ספר שלי שקשור לסמים אך לא ארחיב עליו כאן, בפרטי בשמחה.

בכל מקרה, להשיג זה קלי קלות, תוסיף לזה את העובדה שיש הורים שיושבים עם הילדים שלהם ומעשנים נרגילות ואפילו סמים.
גם אני יכול לספר לך אישית שיש לי ילד בכיתה ( שמעשן ) שעובד בפיצוציה בעצמו, ואמנם לא מוכר נייס גאי או סמים אחרים למיניהם, אבל כן מוכר אלכוהול וסיגריות ואני מאמין שהבוס שלו נותן לו הנחה כלשהי.

מבחינת החלק שאמרת אישית כבוגר, אני יכול להעיד לך שזה הבדל של שמיים וארץ, כבוגר אתה הרבה הרבה פחות מושפע להחלטות הסביבה ולהשפעות שלה, אבל כשזה מגיע לגיל שלנו, יכול להיות שאתה זוכר שתמיד אם אתה לא עושה משהו שמצפים ממך לעשות ( מדבר ברמת החבורות למיניהן והילדים שמצפים ) אז ישר את הופך לטייפקאסט של ה׳חננה׳, ׳קוקסינל׳, ׳פחדן׳, ׳הומו׳ ומה לא, שבתכלס זה הכי שטויות כי העובדה שלא לקחת שאכטה מאיזה סיגריה מחורבנת לא הופכת אותך לחננה, לא לקוקסינל, לא לפחדן ובטח שלא להומו או כל קללה אחרת שמשתמשים בה כיום.

אני יכול להעיד אישית שחברים שלי ( ובמיוחד חבר אחד ) מתכננים יום אחד לקחת אותי למסיבה ופשוט לשקר אותי עד שאני אקום יום אחרי מרוח על כביש ולא יודע מי אני או איפה אני, אבל שינסו עד מחר, אני לא מתכוון לשתות בגללם ( המקסימום ששתיתי היה יין ובירה, כשהיין היה סבבה והבירה הגעילה אותי ).

אל תבוא לא צריך
די מזכיר לי את חברה שלי

ולעניין,היית צריך ללכת,להראות נוכחות וזהו
אתה לא חייב לעשן ולשתות כמו חמור

תזמין אותו (ואותי אם בא לך) ללאפת יומולדת..זה בטוח יעזור

@Y0na
דבר ראשון אני רוצה להגיד כל הכבוד לך שאתה לא נגרר ולא עושה דברים רק כי "כולם עושים וזה מגניב" ודברים כאלה.
לדעתי אם ידעת שאם תלך לשם אז רוב הסיכויים שייצא לך לשתות או לעשן וזה משהו שלא רצית אז אתה צודק שלא הלכת. פשוט זה יותר קשה להיות במקום ששותים בו ולהגיד "אני לא שותה" מאשר מראש לא להגיע לשם, במיוחד בגיל שלך שזה עלול לגרור תגובות של "יאללה שני צ'ייסרים נו מה אתה כוסית" וכו'.
אני לא מסכים עם TANK שאתה צריך "לשרוף" את החבר הזה. אני מציע לך לנסות בימים הקרובים או קצת אחרי שוב לדבר איתו ולהסביר את עצמך פעם נוספת, ואז אם הוא עדיין יכעס ולא יבין אותך זה כבר באמת בעיה שלו.
חברים זה משהו זמני.
אני לא מסכים איתך. זתומרת יש כאלה ויש חברים שהם ממש לא משהו זמני.
לדוגמה יש לי חבר שאנחנו חברים יותר מ 17 שנה (מגיל 14 בערך) והיינו תמיד מסתובבים ביחד בתקופה של הבית ספר, וגם הרבה אחרי התקופה הזאת.
היום אנחנו מאוד שונים איתו. הוא מעשן, שותה ומתמסטל כל יום (הוא לא יושב בבית ומתבטל, הוא עובד וזה..), וכל ישיבה שלו בפאב נגמרת בהרבה מאוד אלכוהול, ואני לא כזה, אבל למרות זה שלפעמים אני נמנע מלצאת איתו לאנשהו, אני עדיין מחשיב אותו חבר קרוב שאני מוכן לעשות הרבה בשבילו (ואני יודע שהוא גם רואה אותי ככה)

@Y0na
דבר ראשון אני רוצה להגיד כל הכבוד לך שאתה לא נגרר ולא עושה דברים רק כי "כולם עושים וזה מגניב" ודברים כאלה.
לדעתי אם ידעת שאם תלך לשם אז רוב הסיכויים שייצא לך לשתות או לעשן וזה משהו שלא רצית אז אתה צודק שלא הלכת. פשוט זה יותר קשה להיות במקום ששותים בו ולהגיד "אני לא שותה" מאשר מראש לא להגיע לשם, במיוחד בגיל שלך שזה עלול לגרור תגובות של "יאללה שני צ'ייסרים נו מה אתה כוסית" וכו'.
אני לא מסכים עם TANK שאתה צריך "לשרוף" את החבר הזה. אני מציע לך לנסות בימים הקרובים או קצת אחרי שוב לדבר איתו ולהסביר את עצמך פעם נוספת, ואז אם הוא עדיין יכעס ולא יבין אותך זה כבר באמת בעיה שלו.

אני לא מסכים איתך. זתומרת יש כאלה ויש חברים שהם ממש לא משהו זמני.
לדוגמה יש לי חבר שאנחנו חברים יותר מ 17 שנה (מגיל 14 בערך) והיינו תמיד מסתובבים ביחד בתקופה של הבית ספר, וגם הרבה אחרי התקופה הזאת.
היום אנחנו מאוד שונים איתו. הוא מעשן, שותה ומתמסטל כל יום (הוא לא יושב בבית ומתבטל, הוא עובד וזה..), וכל ישיבה שלו בפאב נגמרת בהרבה מאוד אלכוהול, ואני לא כזה, אבל למרות זה שלפעמים אני נמנע מלצאת איתו לאנשהו, אני עדיין מחשיב אותו חבר קרוב שאני מוכן לעשות הרבה בשבילו (ואני יודע שהוא גם רואה אותי ככה)
הכוונה שלי הייתה שלאומת בני משפחה שאי אפשר להחליף חברים כן אפשר. שאתה לא חייב להשאר עם חבר כל החיים. כמובן שיש חברים שנשארים חברים במשך עשרות שנים גם.

הכוונה שלי הייתה שלאומת בני משפחה שאי אפשר להחליף חברים כן אפשר. שאתה לא חייב להשאר עם חבר כל החיים. כמובן שיש חברים שנשארים חברים במשך עשרות שנים גם.
יש לי חבר טוב שאני מחשיב אותו באופן אישי כמשפחה לכל דבר.
חבר מגיל 16

יש לי חבר טוב שאני מחשיב אותו באופן אישי כמשפחה לכל דבר.
חבר מגיל 16
כן כמו שאמרתי חברים יכולים להיות גם עשרות שנים אבל אני בטוח שאם בשלב כלשהו בחיים שלך היית רואה שהחבר הזה משפיע לרעה עליך/על המשפחה שלך וכו היית בסופו של דבר מחליט לנתק קשר גם אם זה היה מאוד קשה.

כן כמו שאמרתי חברים יכולים להיות גם עשרות שנים אבל אני בטוח שאם בשלב כלשהו בחיים שלך היית רואה שהחבר הזה משפיע לרעה עליך/על המשפחה שלך וכו היית בסופו של דבר מחליט לנתק קשר גם אם זה היה מאוד קשה.
ההחלטות האלה כמובן נעשות בגיל צעיר יותר, וגם באופן טבעי.
מניסיון אישי שלי - חבר שמגיל צעיר מתנהג כמו פוץ ואינפנטיל בדברים מסויימים לא יישאר חבר לאורך השנים.
היו לי מס' כאלה, וזה החזיק עד אחרי הצבא.

אין דבר כזה חברים שמע לפי מה שאתה אומר החבר שלך קצת "מושפע" לבסוף אם תרצה או לא זה ישפיע עליך באיזשהו שלב
פעם היו לי המון חברים רובם התדרדו לסמים ופשע וראיתי שאני מתחיל להיות כמוהם אז שרפתי אותם עדיף להיות זאב בודד ולא להיות עם חבורה של צבועים

לא יודע מה היה קשה להראות נוכחות, תהיה אופטימי לא צריך לשלול מראש...
לא נהנה? תילך מוקדם או תישאר על פרופיל נמוך, ואני בטוח שהיה אחלה סיכוי שכן היה משהו חיובי
במסיבה, מה גם אם הוא חבר כזה טוב הוא לא היה דוחף אותך סתם למקום שהוא היה יודע שאתה בטוח לא תהנה בוא,
ממש חבל שלא נתת צ'אנס...

אני לא מבין, מה אתם כוסיות?
אז לא באת, לכו שבו על איזה בירה ותעבירו את זה.

אני חושב שאין בעיה שהיית הולך ואם אתה כל כך בטוח ובעמדה שלך לא היית שותה\מעשן

בכל אופן פה זה לא פורום לב אל לב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית