הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות שניה 19.3.15

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
גם אני השתתפתי בתחרות אתמול 😃 פעם שניה שלי. סך הכל היה טוב, בסוף עשיתי תוצאות פחות טובות מהתכנון שלי, אבל בסקוואט ודדליפט יש עליה מתחרות קודמת שזה טוב, בבנץ' דווקא ירידה (תכף הסבר) הכניסות שלי:
סקוואט: 170 גוד ליפט
185 פסילה על עומק
185 גוד ליפט

בנץ': 120 פסילה כי לא חיכיתי לפקודת ראק, שכחתי מזה לגמרי
120 גוד ליפט. הייתי בטוח שהרמתי 125 כי אני די בטוח שזה המשקל שהזמנתי אחרי הכניסה הראשונה, רק כשראיתי את הסרטון היום ראיתי שהיה שם 120.
127.5 כשל

דדליפט: 210 גוד ליפט
225 גוד ליפט
232.5 כשל
טוטאל 530, עליה של 15 קילו מתחרות קודמת (+15 סקוואט, -5 בנץ', +5 דדליפט)
תודה ל @Moran W , @berdan , @Tank , @THE BEAR על העידוד 😃

• פותח/ת השרשור
אתה מדמיין 😃
בטוח? כי היה לי דז'ה וו מטורף ברגע שקראתי את זה
אני בכל אופן הייתי שבע עד הצהריים שאחרי.
כמה אוכל.. 😋🍴
כן, המבורגרים טובים ומזינים 😆 אני לא שהייתי שבע עד הצהריים אבל באמת לא אכלתי עד הצהריים ולא הרגשתי יותר מדי רעב.
אגב בסוף החיטוב התחיל היום, החלטתי שההמבורגרים והבירה אתמול זה מספיק טוב לארוחת שחיתות אחרונה 😃

בטוח? כי היה לי דז'ה וו מטורף ברגע שקראתי את זה

כן, המבורגרים טובים ומזינים 😆 אני לא שהייתי שבע עד הצהריים אבל באמת לא אכלתי עד הצהריים ולא הרגשתי יותר מדי רעב.
אגב בסוף החיטוב התחיל היום, החלטתי שההמבורגרים והבירה אתמול זה מספיק טוב לארוחת שחיתות אחרונה 😃
אחי כשאני חושב על זה, לאכול 2 המבורגרים של 200-250 גרם + בייקון וגבינה על כל אחד מהם + צ'יפס.
זה לא רואה את הטי-רקס ממטר.

אני אתגעגע למסה רק בגלל הארוחה הזאת, ואפילו שהיא הייתה לי קצת מלוחה.

• פותח/ת השרשור
אחי כשאני חושב על זה, לאכול 2 המבורגרים של 200-250 גרם + בייקון וגבינה על כל אחד מהם + צ'יפס.
זה לא רואה את הטי-רקס ממטר.

אני אתגעגע למסה רק בגלל הארוחה הזאת, ואפילו שהיא הייתה לי קצת מלוחה.
מבחינת הכמות באמת לא רואה את הטירקס, זה אותה כמות בשר בערך, אבל כאן זה שתי לחמניות וגם צ'יפס ובייקון.
סיפרתי היום לחבר שהכיר לי את המקום שישבנו שם אתמול, ואמרתי לו שזה היה טעים אבל לא מפיל מהרגליים כמו בפעמים קודמות שהייתי שם איתו, והוא אמר שגם אצלו זאת היתה ההרגשה בפעם האחרונה שהוא היה שם
אני מדמיין או שראיתי אותך אומר את זה כבר מתישהו? (ברצינות)
אמרתי "ראיתי" כי חשבתי שראיתי את זה בפורום בתגובה ממך 😛

מבחינת הכמות באמת לא רואה את הטירקס, זה אותה כמות בשר בערך, אבל כאן זה שתי לחמניות וגם צ'יפס ובייקון.
סיפרתי היום לחבר שהכיר לי את המקום שישבנו שם אתמול, ואמרתי לו שזה היה טעים אבל לא מפיל מהרגליים כמו בפעמים קודמות שהייתי שם איתו, והוא אמר שגם אצלו זאת היתה ההרגשה בפעם האחרונה שהוא היה שם

אמרתי "ראיתי" כי חשבתי שראיתי את זה בפורום בתגובה ממך 😛
אה..
אז לא זוכר.
יש מצב, לפעמים אני לא זוכר את ההטרלות של עצמי. 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית