הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות! 😃

Eliavitie

משתמש פעיל
576
619
נק' מוניטין:
4,278
576
619
[מהפייסבוק]-
קודם כל, תודה ענקית לשי יוניסי על כך שהוא צילם וערך את הסרטון וכמובן גם תמך במהלך התחרות.
בתחילת החימום לסקוואט לא הספקתי להתחמם כמו שצריך ופספסתי את הכניסה הראשונה שלי, כבר הרגשתי את הדיכאון.. אבל גל הכניס אותי למקצה יותר מאוחר ככה שהוא בעצם הציל לי את הסקוואט-חייב לו תודה ענקית!!
למען האמת,אם אני ארשום כאן את כל האנשים שתמכו ועזרו לי הפוסט כנראה יכלול את כל האנשים שהיו בתחרות
אני ברצינות לא יודע כמה פעמים אמרתי את זה,אבל אני אגיד את זה שוב
עברתי כמות מכובדת של סוגי ספורט ובשום ענף אין תמיכה כזו ואני יכול לחתום על כך.
זה לא משנה אם הסקוואט שלך הוא 100 או 250 אתה עדיין תקבל את אותה תמיכה מהאנשים המדהימים שנמצאים בקהילה הזו
אחרי שלוש תחרויות אני עדיין בהלם,יש את אותה הרגשה בדיוק כמו בתחרות הראשונה-האדרנלין,הרייג',ההתרגשות..זה כאילו חווים את זה כל פעם מחדש וזה לא משהו שמוצאים בענפי ספורט אחרים.
למעשה,מתחרות לתחרות ההתרגשות גוברת והתמיכה נעשית מדהימה יותר
וזהו,סהכ בשבילי הייתה תחרות מעולה עם טוטאל 650 ושום תירוצים
לא בטוח שהייתי מצליח בלעדי הקהילה
אתם גדולים!

כל הכבוד אליאב הייתה לך אחלה תחרות
והיה כבוד גדול לעמוד על אותו פודיום איתך
ואולי יום אחד אני אגיע גם למשקלים כמו שלך 😛

כל הכבוד אליאב הייתה לך אחלה תחרות
והיה כבוד גדול לעמוד על אותו פודיום איתך
ואולי יום אחד אני אגיע גם למשקלים כמו שלך 😛
אולי יום אחד הוא יגיע לרטיו כמו שלך .

המון ריספקט! נתת לי מלא מוטיבציה להמשיך להתאמן ולהתחזק! כל הכבוד לך על כל מה שהשגת ותמשיך לגדול בתחום!

יש לך כוח מטורף, במיוחד לאור גילך הצעיר. כיף לראות הרמות כאלה בלייב, מאחל לך להגיע רחוק בספורט הזה, יש לך את זה!

כל הכבוד, ללא ספק אחד האנשים היותר חזקים לגילך והיה פשוט כיף להיות נוכח ולראות את המשקלים המרשימים שלך בלייב.
מאחל לך עוד הרבה הצלחה בתחום הזה או במה שתבחר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית