הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון שבוע 3

Dondon5

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם ראשית רציתי להגיד שאני קורא פה המון והפורום הזה פשוט תענוג ! רכשתי המון ידע מהופסטים המעניינים.

לשאלתי :
אני בסייקל ראשון פרופ (לבד) ל8 שבועות 6שבועות מסה שבועיים אחרונים חיטוב (מה דעתכם?)
פרגניל מסוף שבוע 3 פעם בשבוע ופיסיטי כמובן כלומיד וטמוקסיפן
פרופ 3 פעמים בשבוע כל יום אחר 1.5 לזריקה

חלבון - 250
פחמימה - 250-280
כרגע בסוף שבוע 3 התחלתי במשקל 70 וכרגע ב73-74 (קשה לדייק בגלל שאני תמיד מפוצץ באוכל) התחלתי עם היקף יד 38 וכרגע אני על 40
היקף פופיק - 88 מהתחלה עד עכשיו . (אולי עכשיו 89 שוב קשה קצת לדייק)

הביאו לי 1 ויאל פרופ מחתרתי לא ממותג והשאר של חברת black pharmacy מהרגע שהתחלתי עם בלק בתחילת שבוע 3 לא גדלתי הזריקות כואבות יותר במיוחד ביום שלמחרת ובבדיקת מקוריות באתר של בלק האתר מחזיר שגיאה ולא ברור אם זה מקורי או לא רציתי לשאול את דעתכם ...
יש לציין שבאמצע שבוע 3 הייתי סוג של חולה לדעתי זה יבוש הייתה לי חולשה מטורפת בגוף ומה שעשיתי זה פשוט לשתות כמעט 4 ליטר באותו יום ולמחרת קמתי כמו חדש אני לא ידע אם זה מה שהאט את הגדילה אשאיר את זה למומחים

לשאלתי :
אני בסייקל ראשון פרופ (לבד) ל8 שבועות 6שבועות מסה שבועיים אחרונים חיטוב (מה דעתכם?)
אין דבר כזה 6 שבועות מאסה ואז רק שבועיים חיטוב. מה תירד בשבועיים ? במקרה הכי טוב נוזלים בעיקר. אם כבר אתה על פרופ ולפי מה שאני רואה אתה לא אוכל כמות גדולה של פחמימות אז בחרת לעלות מאסה נקייה יכסית ? אם כן אז פשוט תמשיך להקפיד על תזונה טובה ואירובי ותעלה יפה ואיכותי ולא תצטרך לעשות "חיטוב" בסוף של שבועיים בנסיון לאוריד שומן מיותר. (פשוט על תצבור אותו מהתחלה זה הכל)

אין דבר כזה 6 שבועות מאסה ואז רק שבועיים חיטוב. מה תירד בשבועיים ? במקרה הכי טוב נוזלים בעיקר. אם כבר אתה על פרופ ולפי מה שאני רואה אתה לא אוכל כמות גדולה של פחמימות אז בחרת לעלות מאסה נקייה יכסית ? אם כן אז פשוט תמשיך להקפיד על תזונה טובה ואירובי ותעלה יפה ואיכותי ולא תצטרך לעשות "חיטוב" בסוף של שבועיים בנסיון לאוריד שומן מיותר. (פשוט על תצבור אותו מהתחלה זה הכל)

תגובה מעולה.
רק הזמן שיקח לגוף שלך לעבור ממאזן חיובי לשלילי הוא כשבוע...
יש לך במאזן חיובי מעל חצי ק"ג גליקוגן בכבד = כ-2,000 קלוריות, ככה שרק אחרי שתצבור מאזן שלילי של 2,000 קלוריות, רק אזהגוף יעבור לקטבוליות.
תפריט חיטוב הוא כ-300 עד 500 קלוריות גרעון, ככה שרק כדי לפרק את הגליקוגן בכבד יקח לך 4-7 ימים מהחיטוב, ולמעשה אתה תעשה רק שבוע חיטוב בפועל.
לא יעיל, ובזבוז של טסט.
מסת השריר שתצבור בשבועים הללו אם תשאר על מסה נקיה, תעזור לך הרבה יותר אח"כ בחיטוב, שכן עצם תוספת השריר (נניח תעלה עוד 1 ק"ג שריר בשבועים הללו), תביא לכך שחילוף החומרים הכללי בגוף שלך יהיה גבוה יותר, וככה אח"כ בתקופת החיטוב תוכל לרדת מהר יותר בשומן, מאשר היית בלי אותו 1 ק"ג תוספת שריר רק מהשבועיים האחרונים.

ואם כבר עסקנו בעליית מסת השריר והשפעתה על היכולת לחטב או על השפעתה על ה bmr :
בהנחה ש ההתאוששות מהסייקל מושלמת והגוף הגיב יפה כלומר מסת השריר שצברנו נשארה , מה יהיה ההפרש הקלורי פר קילו שריר ליממה התורם לעלייה השרפה הפנימית ?

ואם כבר עסקנו בעליית מסת השריר והשפעתה על היכולת לחטב או על השפעתה על ה bmr :
בהנחה ש ההתאוששות מהסייקל מושלמת והגוף הגיב יפה כלומר מסת השריר שצברנו נשארה , מה יהיה ההפרש הקלורי פר קילו שריר ליממה התורם לעלייה השרפה הפנימית ?

15-20 קלוריות/ק"ג שריר/יממה במנוחה מוחלטת.

רק שבד"כ הק"ג הנוסף הזה לא ימצא באמת במנוחה מוחלטת כל היום, ויהיה פעיל כמו יתר שרירי הגוף, ככה שהאפקט המצטבר יהיה יותר לכיוון של ה-30-50 קלוריות ליממה...

להבדיל, שומן צורך כ 4-5 קלוריות/ק"ג/יממה , וזה לא נתון שמשתנה יותר מידי אם אתה פעיל או לא גופנית, כמו רקמת שריר.

לכן כן יש מיתוס ששריר צורך "פי 50 יותר קלוריות משומן", אבל זה רחוק מלהיות נכון.
במנוחה שריר צורך פי 3-4 קלוריות משומן, ובאדם פעיל גופנית זה כבר פי 6-10 גבוה יותר.
המוח שורף 250 קלוריות לכל ק"ג... שזה בערך הרקמה הכי צרכנית בגוף ביחס למשקל.
מוח ממוצע שוקל 1.5 ק"ג = 400 קלוריות ביום מגיעות רק מהמוח.

כלומר אם עליתי כ 2 קילו שריר נקי והתזונה לא משתנה עד רמת הקלוריה - אוכל להוריד כ 100 גרם שומן בשבוע רק בעבור התמורה מהסייקל.
(החישוב: 2 קילו שריר כפול 50 קלוריות ביממה = 100 קלוריות תוספת לגירעון היומי , כפול 7 ימים שווה 700 קלוריות שהם כ 100 גרם שומן)
??????????????????
תודה

כן ולא.

כן אם אתה עושה חישוב פשוט.

לא אם אתה מתמטיקאי בנשמה שלך, וקולט שאם הורדת 100 גרם שומן בשבוע, אז איבדת 100 גרם שומן ששורפים 0.4-0.5 קלוריות ביממה.
ככה שתצטרך לבצע אינטגרל על פונקציה לינארית של ירידה בשומן, ששקולה לממוצע בד"כ, שזה 7 ימים כפול 0.5 קלוריות ליממה, לחלק ל-2 = הפסדת (כלומר צברת במשקל שלך) גם 1.75 קלוריות באותו שבוע מסילוקו של השומן בתהליך הירידה.

אז הוצאת רק 698.25 קלוריות ולא 700 קלוריות בשבוע.
שזה בערך 1 ק"ג שומן נוסף שישאר לך מהאפקט המצטבר לאורך 76.7123 שנים, שזה בערך תוחלת החיים הממוצעת שלך.

הנגזרת של פונקציה לינארית זה = 1.
לכן שטח האינטגרציה יהיה משולש שווה שוקים וישר זווית, ששתי צלעותיו הן 1, והיתר לפי פיתגורס יהיה שורש 2, משמע השטח יהיה מחצית מהמרובע ממנו הפונקציה תוחמת שהוא 1X1, קרי השטח של המשולש יהיה מחצית (הממוצע) משטח מרובע האינטגריציה= 0.5. ולכן אפשר לכפול ב-0.5 את ה-7 ימים X הקלוריות ליום.

זה ההבדל בין סטודנט לרפואה/ביולוגיה לבין סטודנט שלמד ביו-פיזיקה. הביו-פיזיקאים למדו מתמטיקה HARDCORE...
אבל מי סופר? 😵

קבצים מצורפים

• 392dac28abd41ef60cbfc951db3cff3d.png
    392dac28abd41ef60cbfc951db3cff3d.png
    KB 1 · צפיות: 148
  • triple_integral_triangle_shadow.png
    triple_integral_triangle_shadow.png
    KB 4.8 · צפיות: 157
נערך לאחרונה:
שלום לכולם ראשית רציתי להגיד שאני קורא פה המון והפורום הזה פשוט תענוג ! רכשתי המון ידע מהופסטים המעניינים.

לשאלתי :

חלבון - 250
פחמימה - 250-280
כרגע בסוף שבוע 3 התחלתי במשקל 70 וכרגע ב73-74 (קשה לדייק בגלל שאני תמיד מפוצץ באוכל) התחלתי עם היקף יד 38 וכרגע אני על 40

הביאו לי 1 ויאל פרופ מחתרתי לא ממותג והשאר של חברת black pharmacy מהרגע שהתחלתי עם בלק בתחילת שבוע 3 לא גדלתי הזריקות כואבות יותר במיוחד ביום שלמחרת ובבדיקת מקוריות באתר של בלק האתר מחזיר שגיאה ולא ברור אם זה מקורי או לא רציתי לשאול את דעתכם ...
יש לציין שבאמצע שבוע 3 הייתי סוג של חולה לדעתי זה יבוש הייתה לי חולשה מטורפת בגוף ומה שעשיתי זה פשוט לשתות כמעט 4 ליטר באותו יום ולמחרת קמתי כמו חדש אני לא ידע אם זה מה שהאט את הגדילה אשאיר את זה למומחים

תוכל לצלם לנו את החומרים ?
ופרגניל היית צריך להתחיל לאחר שבוע 1 כי החומרים קצרים.

תוכל לצלם לנו את החומרים ?
ופרגניל היית צריך להתחיל לאחר שבוע 1 כי החומרים קצרים.

למה זמן לקיחת הפרגניל מתקצר לפי סוג האסטר של הטסט?
אתה הרי תשבית ציר הורמנלי תוך 24-48 שעות מהרגע שתקח 250 אננטט או 100 פרופ.
ותאי ליידיג באשך מתחילים להכנס להיברנציה סביב כשבועיים לאחר רגע השבתת הציר, ולכן כשבועיים אחרי הזריקה ה-1 תצטרך פרגניל, כדי למנוע מצב זה.

אני בכל מקרה ממליץ על פרגניל ביום ה-3 לסייקל אננטט וכעבור שבוע לסייקל פרופ.
הפרגניל באננטט נותן עליה ברמות הטסט שמתחילות לדעוך, וזה מדמה רמה של טסט מאוד יציבה, וגם על הדרך מראש לא נותן לתאי ליידיג הזדמנות להרדם.

הנה 3 גרפים שצירפתי לדוגמא:

הראשון: 500 מג אננטט העמסה + 250 כל 3 ימים + פרגניל בין זריקות הטסט של ה-250 = 50 ננומול לליטר רמה ממוצעת בדם כבר בשבוע א'!

השני: 250 מ"ג אננטט ללא העמסה וללא פרגניל = 27 ננומול לליטר בשבוע ראשון.

השלישי: 500 מג אננטט העמסה + 250 כל 3 ימים בלי פרגניל = 44 ננומול לליטר בשבוע א'.

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 31.4 · צפיות: 155
נערך לאחרונה:
ותאי ליידיג באשך מתחילים להכנס להיברנציה סביב כשבועיים לאחר רגע השבתת הציר, ולכן כשבועיים אחרי הזריקה ה-1 תצטרך פרגניל, כדי למנוע מצב זה.

הפרגניל באננטט נותן עליה ברמות הטסט שמתחילות לדעוך, וזה מדמה רמה של טסט מאוד יציבה, וגם על הדרך מראש לא נותן לתאי ליידיג הזדמנות להרדם.

הראשון: 500 מג אננטט העמסה + 250 כל 3 ימים + פרגניל בין זריקות הטסט של ה-250 = 50 ננומול לליטר רמה ממוצעת בדם כבר בשבוע א'!

השלישי: 500 מג אננטט העמסה + 250 כל 3 ימים בלי פרגניל = 44 ננומול לליטר בשבוע א'.

אז בסופו של דבר כן לתת אחרי השבוע ה-1 ?
אולי אני לא הבנתי נכון בנוגע לאסטר אבל כן הבנתי נכון בנוגע לזמן.

• פותח/ת השרשור
תודה לעוזרים (; , אצלם את החומרים ...
שאלה נוספת ברשותכם, אני מבין כמובן מה נותן לי סייקל מסה (;
השאלה שלי מה נותן לי סייקל חיטוב ? הרי שהסייקל לא עוזר לי לשרוף יותר שומן מבדרך כלל (נכון?) בשונה נניח מקלן ... סליחה על הבורות );

אגב בתפריט חיטוב אני אמור להיות בגרעון קלורי של 500 ולפי חישוב עם הרבה אירובי אוכל להוריד 1 קג בשבוע אמת?
אז כמה אוכל להוריד לשבוע על סייקל קלן ואולי גם טסט?
תודה

סייקל עם חומרים אנבולים מטרתו לגדילה = מסה .
אין אנבוליים שבצורה ישירה "תמיס" את שומניך.
סייקל חיטוב הוא בד"כ מכיל חומרים "יבשים" , תזונתך הנקייה והמדוייקת תיצור גירעון קלורי שבסוף היום יתבטא בירידה בכמות השומן בגופך.
היתרון בגירעון קלורי לצד סייקל הוא שימור מסת השריר .
נ.ב - 500 קלוריות גירעון X 7 ימים = חצי קילו שומן בשבוע.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה , השאלה היא במה סייקל קלן יבוא ליידי ביטוי באותו הגרעון הקלורי? אם אקח קלן ארד קילו בשבוע? או יותר...?

לשאלתי :

חלבון - 250
פחמימה - 250-280

באופן כללי, העובדה שבדקת את המוצר באתר והוחזרה שגיאה היא נתון בעייתי.
ללא קשר, מחלה בסייקל או באופן כללי באימונים היא עניין מבאס, אבל היא מה שנקרא "ברעש", זאת אומרת שגם אם קיים אובדן שריר מועט וקשיחות עקב המחלה הם ישובו מהר מאוד.

מסכים. אין סיבה מהותית שלא להתחיל עם הפרגניל כבר בשבוע הראשון.
השאלה שלי מה נותן לי סייקל חיטוב ? הרי שהסייקל לא עוזר לי לשרוף יותר שומן מבדרך כלל (נכון?) בשונה נניח מקלן ... סליחה על הבורות );

אגב בתפריט חיטוב אני אמור להיות בגרעון קלורי של 500 ולפי חישוב עם הרבה אירובי אוכל להוריד 1 קג בשבוע אמת?
תודה
באופן כללי ובהמשך לדבריו של @Yalidan ומבלי לגרוע מהם, ישנם חומרים הנחשבים יבשים יותר. בדרך כלל מדובר באותם אלה שאינם מומרים לאסטרוגן (נגזרות DHT, טרנבולון) ואינם מביאים בדרך עקיפה לפעילות אסטרוגנית בעייתית (אנדרול על-אף היותו נגזרת DHT, פרוגסטרינים כננדרולון).
חשוב לזכור שלמרות הנטייה של משתמשים לבחור לצורך חיטוב בחומרים קצרים לאסטר עצמו אין שום משמעות בהיבט של צבירת נוזלים ונוזליות.

תודה

סייקל חיטוב נותן לך הגנה על השריר.
במצב קטבולי הגוף יפרק גם שריר ולא רק שומן.
ואתה לא רוצה לאבד את השריר, אז אתה עושה סייקל חיטוב, לדוגמא במינוני TRT, ושומר על מסת השריר, ומאבד בעיקר שומן.

וטסט כן עוזר להאצת תהליך החיטוב, ע"י כך שהוא מעלה רמות טירוקסין, שזה חשוב כי בחיטוב הגוף לרוב מנסה להוריד קצב חילוף חומרים.

• פותח/ת השרשור
אני בסייקל ראשון על 450 פרופ לשבוע..
אם הבנתי נכון מינוני trt הם 150 -+ לשבוע..
זה יהיה בסדר לסיים 8 שבועות על 450 לשבוע
ואז לעבור לחיטוב נניח חודש ישר למינוני trt או שאני חייב לפצל את הסייקלים? ו/או פשוט להמשיך עם 450 לשבוע ולעבור לתוכנית חיטוב?
תודה...

נ.ב אני עדיין מנסה להבין כמה קילו -+ אוכל להוריד בשבוע על סייקל קלן..? כמובן בגרעון 500 ליום + 4-5 אירובי בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית