הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתגייס

nadavdvd

משתמש מתחיל
11
9
נק' מוניטין:
9
11
9
אז זה הפוסט הראשון שלי פה אני סתם הייתי לפעמים רק מסתכל פה על פוסטים.
התחרות הראשונה שלי הייתה בדצמבר ונתתי
180 סקווט
115 בנץ
220 דדליפט
תכננתי להתחרות ביום חמישי אבל עניינים אחרים לא אפשרו לי. אז עשיתי עם עצמי בשישי "תחרות"
יצא לי 210 סקווט עם רצועות
125 בנץ
235 דדליפט
ויש לי הכול מצולם ויצא חוקי לדעתי. אבל זה לא העיקר בפוסט
אני מתגייס ביום שני ואני צריך\רוצה עצות מאנשים פה איך להמשיך את האימונים שלי. עד עכשיו עבדתי עם sheiko cms וזה עובד פלאים בשבילי אבל אין זמן לזה בצבא.
אני מתגייס להיות משק תיאום ימי. יש לי טירונות 02 ואז קורס . אין לי מושג כמה זמן הקורס ואיפה אני ישרת. אני צריך קודם לראות מה קורה איתי בשביל לדעת איזה ציוד יש לי וכמה זמן יש לי. אשמח לשמוע אם יש פה עוד חיילים ולדעת מה אתם עושים. והמלצות לאימונים בצבא בכללי מכולם.

תוצאות מאוד מאוד מרשימות!!! כל הכבוד!
בינתיים אני לא יכול להגיד לך כלום כל עוד לא התגייסת ואתה לא יודע איזה ציוד יהיה לך במכון, אבל אני ממליץ לך במקרה ולא יהיה לך ציוד לבצע 3 תרגילי בסיס לעשות כמה שיותר בעיות על מנת לעבור לבסיס אחר ולא לבזבז 3 שנים בלי להתאמן כמו שצריך. אני עשיתי את הטעות הזאת ואני ממש מתחרט על זה כי אחרי שהשתחררתי הייתי ממש חלש.

לא תמיד אפשר לקבל מה שרוצים בצבא, אני לא כל כך מסכים איתך לגביי זה..
אתה לא צודק פה. כל עוד אתה בצבא אם אתה עושה מספיק רעש אתה תקבל את מה שאתה רוצה. הכרתי כמה חיילים ששירתו בוינגייט/קריה כי הם עשו מלא רעש, חיילים שעשו 5/9 ויומיות מקוצרות כי הם לא וויתרו והמשיכו לחתור לת"ש גם כשזה נראה היה בלתי אפשרי. כל עוד לא אכפת לך מהכבוד העצמי שלך ואתה מוכן לעשות הכל כדי להגיע למה שאתה רוצה אתה תגיע גם אם תצטרך לעבור כמה מעצרים/כלא 4 בדרך.

אתה לא צודק פה. כל עוד אתה בצבא אם אתה עושה מספיק רעש אתה תקבל את מה שאתה רוצה. הכרתי כמה חיילים ששירתו בוינגייט/קריה כי הם עשו מלא רעש, חיילים שעשו 5/9 ויומיות מקוצרות כי הם לא וויתרו והמשיכו לחתור לת"ש גם כשזה נראה היה בלתי אפשרי. כל עוד לא אכפת לך מהכבוד העצמי שלך ואתה מוכן לעשות הכל כדי להגיע למה שאתה רוצה אתה תגיע גם אם תצטרך לעבור כמה מעצרים/כלא 4 בדרך.
גישה של מפונקים אחי, אבל כל אחד והדרך שלו.

ואין כאן צודק או לא צודק, לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.

אמרתי שאני לא מסכים עם הדעה שלך.
אתה לא יכול להיות צודק כשאתה אומר למישהו לעשות בעיות ולשבת בכלא כדי לקבל בסיס עם חדר כושר טוב יותר.

מה יגידו הלוחמים שאוכלים חרא בשטח?
כל המכונאים בטייסות שעובדים 24 שעות?
שכולם יעשו בעיות?

עם כל הכבוד למשקולות.

גישה של מפונקים אחי, אבל כל אחד והדרך שלו.

ואין כאן צודק או לא צודק, לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.

אמרתי שאני לא מסכים עם הדעה שלך.
אתה לא יכול להיות צודק כשאתה אומר למישהו לעשות בעיות ולשבת בכלא כדי לקבל בסיס עם חדר כושר טוב יותר.

מה יגידו הלוחמים שאוכלים חרא בשטח?
כל המכונאים בטייסות שעובדים 24 שעות?
שכולם יעשו בעיות?

עם כל הכבוד למשקולות.
לא אחי לא הבנת אותי. לא צריך להפוך עולמות ולשבת בכלא כדי לקבל בסיס עם חדר כושר. הבאתי לך דוגמאות קיצוניות בתור דוגמא שאפשר בעזרת בעיות להגיע לאן שתרצה בצבא.
אפשר גם לדבר יפה ולחפור למפקדים אבל צריך להשקיע כדי לקבל מה שאתה רוצה. אני ויתרתי כשהייתי בצבא אמרתי "אין סיכוי שאני אקבל מה שאני רוצה" ותראה איפה אני עכשיו. אולי אם 3 שנים הייתי מתאמן נורמאלי הייתי עכשיו יותר חזק מתום בן נתן, אי אפשר לדעת. בכל מקרה אם אימוני כוח וליפטינג זה הלב והנשמה שלך אתה צריך לעשות הכל כדי לקבל את היכולת להתאמן, וזה הרבה יותר קל לקבל מ5/9 או שירות בקרייה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, באמת צודק שאני צריך לראות לאן אני מגיע אחרי הקורס ומשם להתארגן ולארגן את האימונים שלי.
ולפרטוקול אני הייתי אמור לקבל פרופיל 21 רפואי, ערערתי כי אני מסוגל לקרבי. אין לי שום מגבלות פיזיות. קיבלתי 45 בסוף. שערערתי שוב קיבלתי שוב 45. אז אם כבר אני גובניק אני רוצה להמשיך להתאמן וגם אם זה דורש לעשות רעש. אני יחזור על השאלה שלי לכאן שיגיע לבסיס הקבוע שלי. תודה

אוקיי, באמת צודק שאני צריך לראות לאן אני מגיע אחרי הקורס ומשם להתארגן ולארגן את האימונים שלי.
ולפרטוקול אני הייתי אמור לקבל פרופיל 21 רפואי, ערערתי כי אני מסוגל לקרבי. אין לי שום מגבלות פיזיות. קיבלתי 45 בסוף. שערערתי שוב קיבלתי שוב 45. אז אם כבר אני גובניק אני רוצה להמשיך להתאמן וגם אם זה דורש לעשות רעש. אני יחזור על השאלה שלי לכאן שיגיע לבסיס הקבוע שלי. תודה
אפשר לשאול על מה הורידו לך ל21?

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול על מה הורידו לך ל21?
בעיות רפואיות שהייתי ילד. לך תבין אותם. עכשיו אני בריא ויכול להיות בקרבי בלי בעיות.
והעיקר של הפוסט זה איך ממשייכים להתאמן בצבא , לפני תוכנית/ ניסיון של אנשים. אני כבר יעשה מה שצריך בשביל להשיג ציוד וזמן עד כמה שאני יכול כמובן.

אולי במקום להתבכיין על פספוס של אימונים אפשר לחשוב על לתרום את החלק שלך בהגנה על המדינה ולעשות שירות יותר משמעותי.

רק אני הייתי עובד רס״ר עד 12:00 כל יום ? 🤪
בטח ההורים גאים בבן שלהם:161bd:

אולי במקום להתבכיין על פספוס של אימונים אפשר לחשוב על לתרום את החלק שלך בהגנה על המדינה ולעשות שירות יותר משמעותי.

ברור,
מעובד רס״ר יצא להם בן הייטקיסט .
🤩

• פותח/ת השרשור

אני ניסיתי לעשות מה שביכולתי להתקבל לקרבי, ולתפקיד משמעותי. לא הצלחתי לצערי. אז לפני שאתה מטיף לי תדע את העובדות. אז כן. עכשיו אכפת לי רק מהאימונים שלי. ואני בטוח כמו רוב המתאמנים פה , גם אם הם אומרים וגם אם לא אין משהו יותר באסה מלפספס עכשיו אימונים, ועוד יותר באסה לאבד מהכוח שלך שעבדת קשה מאוד להשיג.

אני ניסיתי לעשות מה שביכולתי להתקבל לקרבי, ולתפקיד משמעותי. לא הצלחתי לצערי. אז לפני שאתה מטיף לי תדע את העובדות. אז כן. עכשיו אכפת לי רק מהאימונים שלי. ואני בטוח כמו רוב המתאמנים פה , גם אם הם אומרים וגם אם לא אין משהו יותר באסה מלפספס עכשיו אימונים, ועוד יותר באסה לאבד מהכוח שלך שעבדת קשה מאוד להשיג.

אח שלי - רק גובניק !
לא שווה להשקיע בקרבי - לא מקבל מ'זה שום דבר בחיים .

מעובד רס״ר יצא להם בן הייטקיסט .
כן יירבו עוד אנשי IT 🤩

ומי שלא קרבי לא יכול לתרום לביטחון המדינה? 🤦‍♂️
אם אתה כבר מתגייס, תעשה את זה כמו שצריך.
אח"כ תוכל לחשוב על איך לשפר את התנאים הקיימים.

לא שווה להשקיע בקרבי - לא מקבל מ'זה שום דבר בחיים .
😲
אז שכולם יהיו ג'ובניקים, הכי טוב לא?

• פותח/ת השרשור
כן יירבו עוד אנשי IT 🤩

ומי שלא קרבי לא יכול לתרום לביטחון המדינה? 🤦‍♂️
אם אתה כבר מתגייס, תעשה את זה כמו שצריך.
אח"כ תוכל לחשוב על איך לשפר את התנאים הקיימים.

😲
אז שכולם יהיו ג'ובניקים, הכי טוב לא?
לא התכוונתי שמי שלא קרבי לא יכול לתרום.... רק כתבתי לך מה ניסיתי לעשות לפני שקיבלתי פרופיל 45 ואת התפקיד שלי. ואם אפשר להפסיק את השיחה הזאתי. ולהתמקד באיך ומה להתאמן בצבא

לא התכוונתי שמי שלא קרבי לא יכול לתרום.... רק כתבתי לך מה ניסיתי לעשות לפני שקיבלתי פרופיל 45 ואת התפקיד שלי. ואם אפשר להפסיק את השיחה הזאתי. ולהתמקד באיך ומה להתאמן בצבא
פספסתי את הקטע שקיבלת פרופיל 45 כנראה.
בכל אופן,

אנשים המליצו לך כאן להיות בכלא ומה לא כדי להתאמן כמו שצריך..
השיקולים שלך הם מה שיקבעו את הדרך.

פרופיל 45 זה כמעט תמיד פרופיל שתוכל לקבל בו שירות קרוב לבית או כזה שתצא בכל יום הבייתה.
אז לא תיהיה לך בעיה להתאמן בערבים בחדר כושר נורמלי לדעתי.

גם יותר קל לבעלי פרופיל רפואי נמוך לבקש הקלות וכן הלאה.
אין צורך לגרום לבעיות.

וכל הכבוד בלי קשר על הניסיון והרצון לשרת בקרבי, יישר כח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית