הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תרופה הנוגדת תחושת רעב

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
שלום לכולם, הרעב בחיטוב ידוע לכולנו ולפעמים גורם לתחושה לא נוחה כלל
רציתי לדעת האם יש תרופה יעילה כנגד תחושת רעב אשר אפשר ליטול בחיטוב?
אם כן אשמח לקבל פירוט.

איך מתבטאת ההתמכרות לתרופה ? וכמה זה תקופה קצרה ? שבוע ? חודש ?:
ואהבתי את הקטע עם המועדון חשפניות 🤩👉👌👉👌

ראיתי כמות שתספיק לי ל-4 גלגולים של TITS AND ASS...

התמכרות לרוב נוצרת בשימוש מעל שבועיים רצוף (התמכרות פיזיולוגית), ואז צריך להוריד מינון בהדרגה כדי לא לסבול מתסמיני גמילה.
התמכרות פסיכולוגית יכולה להיווצר מפעם אחת, כי אתה עשוי מאוד לאהוב את החוויה ותחושת ה"היי" שלו, לכן צריך הכרות עצמית על היכולת שלך להתמודד עם סם, לא שונה מאפדרין לצורך הענין.

מה הטווח זמן שהייתם ממליצים בו לשימוש באפדרין ללא גרימת התמכרות?
מספר שבועות. לא נשכח גם את ה-Down regulation של הרצפטורים. אפדרין אמנם משפיע על מגוון רצפטורים, מצד שני, השימוש הממושך מביא לשחיקה.

מספר שבועות. לא נשכח גם את ה-Down regulation של הרצפטורים. אפדרין אמנם משפיע על מגוון רצפטורים, מצד שני, השימוש הממושך מביא לשחיקה.

ושחיקת הרצפטורים (גם בטרמדקס) תוביל לצורך בהלעאת המינון או התחלה של תחושת תסמיני גמילה.

ושחיקת הרצפטורים (גם בטרמדקס) תוביל לצורך בהלעאת המינון או התחלה של תחושת תסמיני גמילה.
טרמדקס הוא סם Recreational לכל דבר. ההתמכרות הפסיכולוגית וגם הפיזיולוגית מאוד מורגשת ומובהקת (כאבי ראש, סחרחורות... )

• פותח/ת השרשור
אני לא מקבל מוטיבציה לעשות חיטוב מהפוסט הזה :>
בדרך כלל כמה זמן לוקח להיגמל מאפדרין או טרמדקס?

• פותח/ת השרשור
אז למה לאכול את הראש מראש?... 😆
תגיד שאתה מעוניין לצרוך סמים לא ממכרים...
נזכרתי בריבאונד אחרי החיטוב, היה שם הרבה נוטלה ..בכללי רציתי למצוא פיתרון לפעם הבאה שאגיע למצב כזה :>
ובקשר לסמים לא אגיד שאתה טועה 🙄

נזכרתי בריבאונד אחרי החיטוב, היה שם הרבה נוטלה ..בכללי רציתי למצוא פיתרון לפעם הבאה שאגיע למצב כזה :>
ובקשר לסמים לא אגיד שאתה טועה 🙄
אתה קצת כמוני בעניין המסה. עולה במשקל, מתחזק ופתאום מרגיש נוזלי 😣
נכנס לחיטוב, מופיעות ק1בי1ת, כל הורידים יוצאים ופתאום מרגיש חלש וקטן:bananen_smilies011:
חוזר למסה... 😆

• פותח/ת השרשור
אתה קצת כמוני בעניין המסה. עולה במשקל, מתחזק ופתאום מרגיש נוזלי 😣
נכנס לחיטוב, מופיעות ק1בי1ת, כל הורידים יוצאים ופתאום מרגיש חלש וקטן:bananen_smilies011:
חוזר למסה... 😆
חחחחחחחחחחחחח חשבתי רק אני ככה עוד בכלל האנבוליק דיאט הזאת מרוקנת אותך כדי שתרגיש שחיף יותר:suicide:

+ 1 לאפדרין, אחלה חוסם רעב, רק תראה של איזו חברה אתה קונה ומאיפה (4everfit ו kaizen מומלצות), העלו פה פוסט של אפדרין מזוייף.

ותשקול להוסיף קטוטיפן כדי להאריך את זמן השימוש ולהאט את שחיקת הרצפטורים.

אני חושב שבמהלך חיטוב כבילדר לא ההייתי רוצה דיכוי תיאבון. אחת הבעיות בחיטוב זה אובדן מסת שריר. טישטוש תחושות מהגוף בזמן תקופת חיטוב יתרמו רבות לאובדן מסת השריר. הגוף יודע לשדר יפה מה מצבו ואם אתה ממש רעב אז רוב הסיכויים שהדיאטה חריפה מדי. בחיטוב אני אוהב להיות במעין "רעב קל". סוג של ציפיה לארוחה הבאה. זאת ההבטחה שלי לכך שאני שורף שומן והכל מתקתק. אם אני מרגיש רעב עצום אני מתקן את הדיאטה.

רק החומרים שעובדים על הרצפטורים שבקיבה והמעי ידכאו את הרעב.
לא בהכרח. לפטין לדוגמה מופרש מתאי שומן לבנים ומדכא רעב כמעט הכי חזק שקיים אצלך בגוף. במוח יש לך את POMC/CART שגם מדכאים רעב (עובדים בסינרגיה בד"כ עם לפטין שיכול ומגיע למוח). יש עוד הרבה מנגנונים שמדכאים רעב בכל מיני איברים/רקמות שלא קשורים לקיבה והמעי
http://www.nature.com/nrendo/journal/v9/n10/full/nrendo.2013.136.html

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית