הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרופה ללא מרשם להרגעת עצבים בסייקל (לא ציני)

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
אהלן חברה,בן 24 כרגע בסייקל של סוסטנון ודקא ארוך (לא סייקל ראשון) מלווים בפרווירון וטמוקסי, החומרים מעולים מבסוט לגמרי..

אני סובל מבעיה מאוד רצינית, אני בכללי בחור עצבני, במהלך הסייקלים הקודמים שלי לא הרגשתי שוני קיצוני במצבי רוח עד לסייקל הזה,

בסייקל הזה התחלתי לשים לב להתקפי עצבים על המשפחה, חברים, חברה שלא היו לי, פשוט לא מצליח לרסן את העצבים ומתעצבן מכל דבר קטן.

זה נשמע מצחיק אולי אבל אני באמת סובל מזה כרגע, לא אשקר ששקלתי לעצור את הסייקל ולהפסיקו.

אשמח לדעת אם יש כאן חברה שמכירים תרופות ללא מרשם שאפשר לקנות בסופר פארם "להרגיע" את העניין.

(חשוב לציין שאני לא רוצה להתקרב לתרופות כמו ריטאלין וכדומה שידפקו את התיאבון)

המון תודה לעזורים!

פרווירון סטרואיד שמפעיל תכונה אנדרוגנית בלבד בגוף. העצבים שאתה חש כעת, ושלא היו בסייקלים קודמים עלולים לנבוע מהשימוש בו. כך או כך, גם מינון יתר החומרים (אם העלת למול השימוש הקודם) עלולים לתרום לעצבים.

תרופות הרגעה OTC תוכל לשאול בבית המרקחת. אני לא הייתי ממליץ עליהן כי לדעתי הן לא ממש עוזרות

תנסה קנאביס
זה גם ירגיע וגם לא יפגע בתיאבון (אפילו להפך)

*חבל על העצבים,זה עושה קמטים

כמה מוכר, סייקל אחרון שלי, אני היתי על סף גירושים בגלל, זה, היתי על טרן-טסט פרופ, ודיבול, היה נורא, הילדים שלי פחדו להתקרב אליי, תיקח קלמנרבין, נדמה לי שאייתי נכון, אמור לעזור, ואכן פרווירון לאזן. רק רציתי לשתף, לסייקל לפעמים יש מחיר, וכבד

תדבר על זה עם פסיכולוג,אולי זה יעזור
כל הולריאן ושאר השטויות לא עוזרים בשיט,שתיתי בקבוק ולריאן שלם,חוץ מטעם רע זה לא עשה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית