הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תרופה הנוגדת תחושת רעב

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
שלום לכולם, הרעב בחיטוב ידוע לכולנו ולפעמים גורם לתחושה לא נוחה כלל
רציתי לדעת האם יש תרופה יעילה כנגד תחושת רעב אשר אפשר ליטול בחיטוב?
אם כן אשמח לקבל פירוט.

לא בהכרח. לפטין לדוגמה מופרש מתאי שומן לבנים ומדכא רעב כמעט הכי חזק שקיים אצלך בגוף. במוח יש לך את POMC/CART שגם מדכאים רעב (עובדים בסינרגיה בד"כ עם לפטין שיכול ומגיע למוח). יש עוד הרבה מנגנונים שמדכאים רעב בכל מיני איברים/רקמות שלא קשורים לקיבה והמעי.

כמובן, רק שאין קשר למה שהצעתי.

אני מדבר על היכולת של GH למשב את עצמו חיובית, בגלל הפרשת גראלין מתאי שומן נמוכים, במיוחד אתל בילדרים על 5-6% שומן.

לפטין הוא האנטיטזה של גראלין.

אני לא קראתי את כל הדיון, רק עד התגובה שציטטתי. צירפתי גם קישור לתגובה הקודמת שלי. לפטין הרבה יותר חזק מגרלין בהקשר של בקרת רעב. גרלין משתנה בהתאם לכיווץ הבטן, ללא קשר לתוכן שלה (תכניס גז לבטן, תבטל את השפעת הגרלין). לפטין (וחבריו המופרשים מתאי שומן לבנים) מנוהלים בצורה הרבה יותר מבוקרת והם באופן כללי חזקים יותר בהקשר של בקרת רעב מגרלין. אם כבר המלך בדיכוי רעב זה אינסולין, כי בסופו של דבר הכל תלוי בו.

אני לא קראתי את כל הדיון, רק עד התגובה שציטטתי. צירפתי גם קישור לתגובה הקודמת שלי. לפטין הרבה יותר חזק מגרלין בהקשר של בקרת רעב. גרלין משתנה בהתאם לכיווץ הבטן, ללא קשר לתוכן שלה (תכניס גז לבטן, תבטל את השפעת הגרלין). לפטין (וחבריו המופרשים מתאי שומן לבנים) מנוהלים בצורה הרבה יותר מבוקרת והם באופן כללי חזקים יותר בהקשר של בקרת רעב מגרלין. אם כבר המלך בדיכוי רעב זה אינסולין, כי בסופו של דבר הכל תלוי בו.

אתה צודק, נראה לי שנסחפתי מהפוסט של ההריונות הלא רצויים, והכנסתי את עצמי למשוב חיובי על הגראלין, עד כדי אונס שלו (הי"ד)👉👌

חיטוב שעבר ריטלין עזר לי מאוד במיוחד בהתחלה שהכי קשה

לפי מה שידוע לי ריטלין עובד על כל אחד אחרת.. אני דוגמא גם 10מג שזה מינון די נמוך(רגיל לא קונצטרה) לתקופה, חוויתי חוסר תיאבון, אין-אונות ודיכאון.

לקחתי 5מג ובעיקר הרגשתי חוסר תיאבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית