הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בדיקת דם

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
התבקשתי לעשות בדיקות כלליות לעבודה הדורשות גם בדיקות דם.
אני כרגע בסייקל מה המשמעות מכך?האם תהייה השפעה מבחינת הבדיקות לחוות הדעת של הרופא בעבודה?

אני כרגע בסייקל מה המשמעות מכך?האם תהייה השפעה מבחינת הבדיקות לחוות הדעת של הרופא בעבודה?
יתכן שיהיו חריגות בבדיקה. לא משהו שאמור להדליק נורה אדומה לרופא ככל שהדבר קשור במקום העבודה.

החריגות שצפויות להיות:

ALT/AST- מוגברים עד 80 - נורמלי לכל מתאמן
HGB- מוגבר עד 17- תגיד שאתה מעשן וזה יסביר את זה. כי טסט מעלה המוגלובין.
HCT מוגבר עד 55% -תגיד שאתה מעשן וזה יסביר את זה. כי טסט מעלה המטוקריט.
UREA מוגבר עד 80 - נורמלי לצריכת חלבון מעל 1 גרם לק"ג ביום
קריאטינין יתכן ומוגבר עד 1.3- נורמלי לבעלי מסת שריר גדולה
URIC ACID גם יכול להיות מוגבר. - נורמלי מצריכת חלבון מוגברת
CPK-מוגבר אפילו עד 3000- נורמלי בשל עצימות אימונים.

אם תחרוג מעל הערכים הללו, כדאי לך באמת לעצור את הסייקל, בלי קשר כרגע לכן או לא מקום עבודה.

לצערי תצטרך לשנן את ההסברים הללו, כי יש סיכוי שתפול על רופא אידיוט, שיחשוב שאתה באי ספיקת כבד, כליות ומתחיל לפתח סרטן בדם... ויחליט לשלוח אותך לאולטרה סאונד כבד וכליות, בירור המטולוג,בירור נפרולוג ובירור פנימאי, מה שיעכב אותך בלקבל אישור לעבודה.
תסביר לו את זה, ותחסוך לעצמך זמן וטרחה יקרים, וכנראה גם שכר רצוי מהעבודה החדשה.

מעבר לזה לא יכולים "לעלות" עליך, אלא אם כן אתה באמת פוגע בעצמך ברצינות בסייקל הזה.

או שעושים לך בדיקות טסט ורואים ערכעם בשמיים @יניב ריז
או שעושים לך בדיקות טסט ורואים ערכעם בשמיים @יניב ריז
ויבזבזו 1,000 שח?

זה כמו אנשים שמגיעים למיון ואני מבקש מהם בדיקת שתן, והם בטוחים שאני הולך לחפש סמים.
לא מעין אותנו על איזה סמים אתה אם אתה לא מגיע מחוסר הכרה.
ואם אתה בהכרה, חיבים לידע אותך תחת חוק זכויות החולה, מה לוקחים לך בדיוק.

החריגות שצפויות להיות:

ALT/AST- מוגברים עד 80 - נורמלי לכל מתאמן
HGB- מוגבר עד 17- תגיד שאתה מעשן וזה יסביר את זה. כי טסט מעלה המוגלובין.
HCT מוגבר עד 55% -תגיד שאתה מעשן וזה יסביר את זה. כי טסט מעלה המטוקריט.
UREA מוגבר עד 80 - נורמלי לצריכת חלבון מעל 1 גרם לק"ג ביום
קריאטינין יתכן ומוגבר עד 1.3- נורמלי לבעלי מסת שריר גדולה
URIC ACID גם יכול להיות מוגבר. - נורמלי מצריכת חלבון מוגברת
CPK-מוגבר אפילו עד 3000- נורמלי בשל עצימות אימונים.

אם תחרוג מעל הערכים הללו, כדאי לך באמת לעצור את הסייקל, בלי קשר כרגע לכן או לא מקום עבודה.

לצערי תצטרך לשנן את ההסברים הללו, כי יש סיכוי שתפול על רופא אידיוט, שיחשוב שאתה באי ספיקת כבד, כליות ומתחיל לפתח סרטן בדם... ויחליט לשלוח אותך לאולטרה סאונד כבד וכליות, בירור המטולוג,בירור נפרולוג ובירור פנימאי, מה שיעכב אותך בלקבל אישור לעבודה.
תסביר לו את זה, ותחסוך לעצמך זמן וטרחה יקרים, וכנראה גם שכר רצוי מהעבודה החדשה.

מעבר לזה לא יכולים "לעלות" עליך, אלא אם כן אתה באמת פוגע בעצמך ברצינות בסייקל הזה.
שאלה:בבדיקות דם שעשיתי יצאו לי ערכים של הכבד אחד במי ימום במיסגרת ואחד במקסימום במיסגרת.אני סקרן כי מדובר באותו הכבד אז לא ברור מה מצבו.

שאלה:בבדיקות דם שעשיתי יצאו לי ערכים של הכבד אחד במי ימום במיסגרת ואחד במקסימום במיסגרת.אני סקרן כי מדובר באותו הכבד אז לא ברור מה מצבו.

מספרים ושמות יקרי. מספרים ושמות...

צודק.מצאתי.alk.phosphat=27 כאשר הטווח הוא בן 30_140.( alt .(gpt = יצא 44 כאשר המקסימום הוא 45.מיתאמן 5 שנים .נימצא על trt רפואי. היה חומר אורלי כמה חודשים ליפני הבדיקה.

צודק.מצאתי.alk.phosphat=27 כאשר הטווח הוא בן 30_140.( alt .(gpt = יצא 44 כאשר המקסימום הוא 45.מיתאמן 5 שנים .נימצא על trt רפואי. היה חומר אורלי כמה חודשים ליפני הבדיקה.

בדיק תקיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית