הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות פחמימות בחיטוב

מצב
השרשור נעול

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
התחלתי חיטוב השבוע, עם 2700 קלוריות (נטרלי בסביבות ה3000). כמות הפחמימות ההתחלתית היא 230-250. השאלה שלי היא אם בשביל החיטוב חייב כמות פחמימות נמוכה יותר או שכל עוד יש גרעון קלורי החיטוב יקרה?
נ.ב. אני יודע שהגרעון קטן ואני אצטרך להוריד קלוריות בקרוב מאוד, העדפתי להתחיל מכמות כזאת ולפי הירידה במשקל להתאים מאשר להתחיל ממעט מדי קלוריות.

אין חשיבות להורדת הפחמימות באופן ספציפי. קח בחשבון שלא תהיה ירידה חדה בנוזלים בהתחלה.

אם אתה רוצה להיות על א"ש נמוך (12-13) בסוף החיטוב אתה תהיה חייב לקצץ בפחמימה
1.הוא לא מחטב בשביל קוביות
2.nonsense אפשר להגיע +12 א''ש בלי שום בעיה לא בדל פחמימה
יבגני יא אח רק אתה יכול לחטב על כמות קל' יותר משאני צורך במסה

• פותח/ת השרשור
אין לי תפריט מוגדר, אני משתמש באפליקציה MYFITNESSPAL ומגיע לערכים

אני חושב שאתה טועה, אני לא מתכוון לעשות דל פחמימה אלא אם אני ממש אצטרך. וכן, השאיפה להגיע לסביב ה 13 א.ש
מה :drOfzb0GcH:יבגני חשבתי אתה מחטב לרדת קטגוריית משקל לא לקוביות
ברוב המקרים אי אפשר להגיע ל12 א"ש בלי דל פחמימה
מישהו יכול לתת לדבר הזה אזהרה או משהו על נתינת מידע מוטעה ? @Moran W
הוא עשה מ12 א''ש 7 א''ש טוב שלא הגזים קצת

• פותח/ת השרשור
1.הוא לא מחטב בשביל קוביות
דווקא קוביות זה נחמד 😃 לא 7 אחוז שומן, אבל סביבות ה13
2.nonsense אפשר להגיע +12 א''ש בלי שום בעיה לא בדל פחמימה
יבגני יא אח רק אתה יכול לחטב על כמות קל' יותר משאני צורך במסה
אני חושב גם שאפשרי, כמובן לא על 2700 קלריות ו 250 תמיד, צריך להוריד בהמשך.
כשתשקול 113 קילו אולי גם תחטב עם יותר קלוריות 😃

אני חושב שאתה טועה, אני לא מתכוון לעשות דל פחמימה אלא אם אני ממש אצטרך. וכן, השאיפה להגיע לסביב ה 13 א.ש
פחמימה אוגרת נוזלים אם לא תקצץ בפחמימה אתה לא תהיה 12-13 א"ש (יש כאלה שעושים מסה עם הרבה פחמימה אבל נשארים על אותו א"ש אלב זה גנטיקה של 1 ל...)

פחמימה אוגרת נוזלים אם לא תקצץ בפחמימה אתה לא תהיה 12-13 א"ש (יש כאלה שעושים מסה עם הרבה פחמימה אבל נשארים על אותו א"ש אלב זה גנטיקה של 1 ל...)
מה הקשר בין נוזלים לאחוז שומן? ואם כבר, יותר נוזלים = יותר מסת גוף על אותה כמות שומן = פחות אחוזי שומן. (אחת הסיבות העיקריות לכך שמכשירי מדידת שומן בהולכת זרם אינם אמינים)

• פותח/ת השרשור
מה :drOfzb0GcH:יבגני חשבתי אתה מחטב לרדת קטגוריית משקל לא לקוביות
המטרה העיקרית זה להיראות יותר אסטטי. קטגוריית משקל זה חות קריטי בשבילי, כי זה לא שאני שובר איזה שיא ישראלי לא ב110 ולא ב100
נוזלים ושומן זה שני דברים שונים

ברוב המקרים אי אפשר להגיע ל12 א"ש בלי דל פחמימה
תגדיר מה זה דל-פחמימה.
אני הגעתי על 80-100 גרם פחמימה ל 12 א.ש בלי שום בעיה, רק בסוף ירדתי לדל. שבועיים בערך.
והתחלתי על 20 א.ש פלוס מינוס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית