הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכנית עכשיו

מצב
השרשור נעול

anukhejh

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
אני סיימתי עכשיו חודשים של FBW המשקלים שלי זה 80 סקווט ו60 בנץ' לא הביאו לי דדלפיט לעשות, עכשיו הבנתי שנדפקתי..
אני מתלבט בין AB לSS כי המטרה שלי זה נפח ובודיבילדינג אבל המשקלים שאיתם אני עובד הם מאוד נמוכים.
אז אני רוצה להספיק עד אוגוסט (5 חודשים) לבנות את הגוף הכי טוב שאני יכול..
אז מה עדיף לי לעשות AB עם קראטין 5 חודשים ברצף עם מאזן קלורי ניטרלי או לחרוש כמה חודשים SS עם מסה ואז חיטוב בלינארית של ביל סטאר ואז AB כמה שאני יכול (או ישר AB.. בשילוב חיטוב אבל) או חודשיים בערך, אפילו פחות SS עד שאני אגיע x1.8 ממשקל הגוף (כרגע אני שוקל 62 אז אני מניח 120 בסקווט ודדליפט) ואז לעבור ללינארית או AB בשילוב חיטוב קל.

אני סיימתי עכשיו חודשים של FBW המשקלים שלי זה 80 סקווט ו60 בנץ' לא הביאו לי דדלפיט לעשות, עכשיו הבנתי שנדפקתי..
אני מתלבט בין AB לSS כי המטרה שלי זה נפח ובודיבילדינג אבל המשקלים שאיתם אני עובד הם מאוד נמוכים.
אז אני רוצה להספיק עד אוגוסט (5 חודשים) לבנות את הגוף הכי טוב שאני יכול..
אז מה עדיף לי לעשות AB עם קראטין 5 חודשים ברצף עם מאזן קלורי ניטרלי או לחרוש כמה חודשים SS עם מסה ואז חיטוב בלינארית של ביל סטאר ואז AB כמה שאני יכול (או ישר AB.. בשילוב חיטוב אבל) או חודשיים בערך, אפילו פחות SS עד שאני אגיע x1.8 ממשקל הגוף (כרגע אני שוקל 62 אז אני מניח 120 בסקווט ודדליפט) ואז לעבור ללינארית או AB בשילוב חיטוב קל.
SS לחודשיים ולאחר מכן מעבר לתוכנית בעלת נפח גבוה יותר.
בתקווה שבחודשיים תספיק לצבור משקלי עבודה טובים יותר.

• פותח/ת השרשור
SS לחודשיים ולאחר מכן מעבר לתוכנית בעלת נפח גבוה יותר.
בתקווה שבחודשיים תספיק לצבור משקלי עבודה טובים יותר.
הבנתי..
SS אני חייב לעשות במסה נכון? כי אני לא אצליח להתקדם אם אני אשאר במאזן קלורי נטרלי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית