מחפש אוזניות מחו"ל. אשמח לעזרה.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
החלטתי לקנות אוזניות בתקציב עד 1000 ש"ח. דרישות עיקריות: בלוטוס, אובר איר.

לאחר חיפוש קצר נתקלתי בSony MDR 1RBT. לא מצאתי עליהן אף ביקורת שלילית בחיפושים ארוכים ברשת. מדובר בחריגה קלה מהתקציב, אבל האוזניות לא נמכרות בארץ ואצטרך לקחת סיכון ולהזמין מאמאזון או איביי, ואולי אחוייב בתוספת תשלום מע"מ ומכס גבוהים.
אלטרנטיבות שיש לי הן מישהו מהעבודה שטס לצרפת בפסח, משפחה שטסה לשוויץ בעוד חודש, ומשפחה שמגיעה מארה"ב בעוד 3 חודשים(רחוק מדי).

אם למישהו יש רעיון מקורי איך לכוון את האנשים כשיהיו בחו"ל, או המלצה על אוזניות שוות ערך וזמינות יותר, אשמח לשמוע.
מצאתי מתחרות ראויות: Parrot Zik. כשאהיה על מחשב אברר לעומק.

רוב אוזניות הבלוטוט לא איכותיות מבחינת סאונד או ביטול רעשים מבחוץ.

• פותח/ת השרשור
רוב אוזניות הבלוטוט לא איכותיות מבחינת סאונד או ביטול רעשים מבחוץ.
ידוע לי, בגלל זה הרחבתי משמעותית את התקציב כדי לנסות לקבל איכות טובה יחסית, וזה חיסרון שאני מעדיף לשלם עליו לטובת הנוחות.😃

אני מסתדר מעולה עם אוזניות בלוטוס שקניתי מאיביי, איכות טובה והם אובר איר ככה שלא שומעים אנשים אחרים

קנו לי מחו''ל את האוזניות sms של פיפטי סנט והם ממש טובות שומעים מדהים

• פותח/ת השרשור
אני מסתדר מעולה עם אוזניות בלוטוס שקניתי מאיביי, איכות טובה והם אובר איר ככה שלא שומעים אנשים אחרים

קנו לי מחו''ל את האוזניות sms של פיפטי סנט והם ממש טובות שומעים מדהים

הן*
ברור שברגע שתקנו אוזניות ברמה גבוהה לקודמות תהיו מבסוטים. לעומת זאת מי שרגיל לאוזניות איכותיות עם כבל, ויעבור לבלוטוס, כנראה יתאכזב מהשמע.

• פותח/ת השרשור
תצטט אותי כאן כשיגיע ותכתוב איך הן. נמאס לי מ in-ear אבל מצד שני אני לא רואה את עצמי מסתובב עם בלטה כמו הנ"ל ברחוב

• פותח/ת השרשור
תצטט אותי כאן כשיגיע ותכתוב איך הן. נמאס לי מ in-ear אבל מצד שני אני לא רואה את עצמי מסתובב עם בלטה כמו הנ"ל ברחוב
קניתי אותן פה בארץ, ב1300 ש"ח. הגודל שלהן לא התאים לראש שלי בצורה טובה, אז קיבלתי אישור לנסות אותן ולהחזיר עד שבועיים מהרכישה. האוזניות מדהימות מבחינת האיכות, גם לסטדנרטים של אוזניות מחווטות. יש לי Shure SRH750DJ(פה) והן נשמעות כמו בדיחה לידן. לצערי הרב מאוד אצטרך להחזיר את האוזניות, בעיקר בגלל שהלכתי איתן להתאמן והן נופלות בשכיבה בבנץ׳ או בנעילה מהירה בדדליפט, אז אמשיך בחיפושים בינתיים. באופן כללי לגבי over-ear, זה נראה מעט מפלצתי ולא נוח אבל אוזניות טובות ונוחות מתאימות על הראש בצורה טובה ולאחר זמן קצר אפשר לשכוח שהן עליך, בדומה למשקפי שמש.

אשמח לקשר אותך עם המוכר. בחור נחמד, יש לו את האוזניות בעצמו והוא ישמח לתת לך לנסות אותן. במידה ויש לך ראש מעט יותר רחב משלי, אתה תופתע לטובה.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית