הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לסמארטפון זול

אני אוהב גלקסי אז אמליץ עליו
גלאקסי 3 אחלה פלאפון, יש בו הכול.. עובד אחלה וזול
אם אתה מוכן להשקיע יותר יש לך את הגלאקסי 4 שהוא בערך אותו דבר רק יותר טוב בעד כמה מאות שקלים יותר מה3

אגב לקנות גלאקסי 5 או לקנות את ה6 שיצא עוד מעט נשמע לי מיותר ממש..
אותו דבר מ3 פרט לחומרה טובה יותר, בתכלס מי שלא מפתח אפליקציות לא צריך יותר מ3-4..

• פותח/ת השרשור
אני אוהב גלקסי אז אמליץ עליו
גלאקסי 3 אחלה פלאפון, יש בו הכול.. עובד אחלה וזול
אם אתה מוכן להשקיע יותר יש לך את הגלאקסי 4 שהוא בערך אותו דבר רק יותר טוב בעד כמה מאות שקלים יותר מה3

אגב לקנות גלאקסי 5 או לקנות את ה6 שיצא עוד מעט נשמע לי מיותר ממש..
אותו דבר מ3 פרט לחומרה טובה יותר, בתכלס מי שלא מפתח אפליקציות לא צריך יותר מ3-4..
אני אוהב את סמסונג באופן כללי אז אני לא יכול להתווכח, אבל כתבתי בהתחלה שאני רוצה להוציא גג 700 שקל, אז זה טיפה יקר.

• פותח/ת השרשור
שיקול שלך אם סמסונג או סיניסונג...
חשבתי ככה, אבל אני שואל עכשיו אנשים (בכל מקרה יש לי עוד כמה שבועות עד שאני אקנה) ואני רואה שלמלא אנשים יש טלפונים סיניים והם ממש מרוצים

חשבתי ככה, אבל אני שואל עכשיו אנשים (בכל מקרה יש לי עוד כמה שבועות עד שאני אקנה) ואני רואה שלמלא אנשים יש טלפונים סיניים והם ממש מרוצים
הסיני היחיד שבמת טוב וזול זה ה oneplus one
אני הייתי מנסה להשיג עוד קצת כסף לגלקסי 4/גרנד 2

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של להשיג עוד קצת כסף, זה העניין שאני לא רוצה להוציא יותר, כי כמו שאמרתי בהתחלה אין לי דרישות גבוהות מהטלפון (אם הגלקסי 1 שלי לא היה נתקע ועושה בעיות הייתי נשאר איתו) ואין לי בעיה שהוא יהיה קצת יותר איטי ולא הכי מהיר וכו'

שיקול שלך אם סמסונג או סיניסונג...
שמיוצרים באותו המפעל, אצל אותו סיני שמקבל דולר ליום.
מלא הבדל

1. לא נכון, יש עוד המון. אם אתה מדבר על high end יש את הפלאפונים של xiamoi. ובכלל גם ב100 דולר יש פלאפונים נהדרים
2.oneplusone, גלקסי ואייפון זה לא הפלאפונים היחידים במדינה

היה לי את המכשיר (OPO), חומרה זה לא הכל
בשימוש יום יומי הוא לא מתקרב לאף מכשיר דגל שיצא בזמנו.
הוא מכשיר טוב, אבל לא כמו שמתארים אותו.

בכל מקרה במחיר שביקשת יש שם מכשירים טובים Lenovo, THL, DOGEE, ZTE ועוד
אתה יכול לחפש פה לפי קריטריונים שחשובים לך:
http://www.coolicool.com/android-smartphones-t-777?price_min=100.00&price_max=199.99

כרגע אני חושב ללכת על זה
מדובר בחברה שהשוותה לאפל אולם המוניטין שלה ברצפה בעקבות קיבצי רוגלה שתולים הקיימים במכשירים שהיא מוכרת, אישית הייתי מתרחק למרות השם של החברה. מלבד זאת על השם אתה תשלם עוד הפרש של 50$ יותר לעומת מכשיר עם מפרט דומה של חברה מתחרה.

ממליץ ללכת על אלטרנטיבה אחרת אם אתה לא נעול.

קיבצי רוגלה הם קבצים שמרגלים אחריך כגון גניבת זהות, ססמאות, כרטיסי אשראי וכו'. במקרה של החברה הנ"ל זה נטו למטרת ריגול בלי שהצליחו בעולם לאפיין את ייעודו. במילים אחרות לא נראה כי חברה כל כך מצליחה תגנוב לך את הכרטיס אשראי וכו', אולם היא ככל הנראה עוסקת במכירת מידע ונגיד אם באיסוף מידע עליך יתגלה כי אתה איש צבא או מנכ"ל של חברה עם נכסים אסטרטגיים המידע שנאסף עליך ימצא את עצמו....

לי יש טלפון של לנובו.
הגי.פי.אס עובד מעולה.
הסוללה מחזיקה הרבה יותר מכל אייפון/גלקסי/אל גי או כל טלפון מותג אחר.
(סוללה 4000 מיליאמפר)
הוא עושה את כל מה שרצית.
הוא עולה 130$ מסין (בארץ הוא עולה 1000).
כל טלפון שתזמין תמיד יש סיכון שהמכס יתפסו אותו, אבל הסיכון נמוך יחסית מאוד.
לכל אחד מהמכשירים שציינו כאן בתגובות יתרונות וחסרונות. בתכלס, אתה יכול לקרוא המון תגובות של אנשים בפייסבוק בקבוצה "מכשירים סיניים בישראל"
ובתכלס, באמת שאין שום סיבה לקנות טלפון ב 2000 שקל למשתמש רגיל ..
שלושת הטלפונים האחרונים שהזמנתי היו מהמוכר הזה:

http://www.aliexpress.com/store/103919

הגיעו מהר והם עובדים מצויין.
לא משנה מאיפה תזמין, תדאג לבקש מהמוכר לרשום על החבילה את הערך האמיתי של הטלפון.
במקרה שהמכס יתפוס לך את החבילה והמוכר רשם עליה מכיר נמוך מהערך האמיתי של החבילה, אתה תשלם קנס .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית